Азиатска козметика и грим - тема 31

• 16 662
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къде мога да намеря код за отстъпка за YesStyle? Или е само този на сайта?

# 151
  • Beyond the Frontiers
След няколко месеца употреба споделям няколко продукта, които при мен имат добро влияние:
1/ Medi-Peel Red Lacto AHA + BHA Collagen Clear - почиства без да изсушава прекалено. Ползвам аз 44+ по-скоро мазна кожа. Младежът в къщи твърди, че му влияе добре на акнето.
2/ Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Ampoule ползвам като последна стъпка.
3/ MediCube One Day Exosome Shot Pore Ampoule 7500 в сравнение с VT Cosmetics Reedle shot ... първото е по-добре при мен.
4/ Medi-Peel Red Lacto Collagen Wrapping Mask
5/ Mary&May Tranexamic Acid + Glutathion Eye cream - чудеса не може да се очакват, но много, много добър крем за мен.
6/ Anua Heartleaf 77% и аз и младежът сме доволни
7/ Madagascar Centella water fit serum - за мен добър защото не омазнява, не тежи, а пази. Младежът е доволен също, явно нещо е ОК и за кнето.

Скоро бях в Тайланд и за моя изненада и там най-популярни бяха масови марки, на които аз гледам скептично...
Все пак забърсах едни техни маски MOODS SNAIL GOLD за 10-тина лева ...Ами това е най-напоената sheet маска, която съм пробвала.
Сравнявах и цените, не бих казала, че при нас е много по-скъпо. Общо взето същото - Farmstay, Anua, Benton, Cosrx, Skin 1004...

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 08:35 от Galactic Voyager

# 152
Дами, някоя да я взимала тази година слънцезащитата на Skin1004 със синята капачка и да забелязва разлика? Или да й е известно, че има промяна във формулата?

2 дни употреба и ми избиха три пъпчици на челото, бели, баш запушени пори са. Друго ново в рутината нямам (то и тя не е нова за мен, просто не съм я използвала от миналата година, на други неща бях), такова нещо досега не е имало... Нямам съмнение, че е фалшива или подобно, понеже е поръчана от Jolse преди няколко месеца.

# 153

Rewards code за допълнителни 5%: C63L75

# 154
Ползвам само нея, синята опаковка. От bare care купувам на промоция, запасих се с 2 бр х 50 мл (единия почти свърши вече) и 1 бр 100 мл.
Не виждам разлика с предни години.
Открих си обаче нови пигментни петна. Но не го отдавам на липса на качества в нея. Има и други причини да избият.

Дами, някоя да я взимала тази година слънцезащитата на Skin1004 със синята капачка и да забелязва разлика? Или да й е известно, че има промяна във формулата?

2 дни употреба и ми избиха три пъпчици на челото, бели, баш запушени пори са. Друго ново в рутината нямам (то и тя не е нова за мен, просто не съм я използвала от миналата година, на други неща бях), такова нещо досега не е имало... Нямам съмнение, че е фалшива или подобно, понеже е поръчана от Jolse преди няколко месеца.

# 155
  • София

A от къде я купихте, толкова мнооооого ментета има точно на тази слънцезащите, че ако не е купена от надеждно място, аз не бих я използвала.

# 156
Написано е точно над въпроса Ви, последно изречение в поста ми е. Simple Smile

# 157
  • Prismatica Aerie
Правите си абонамент, за да ги получавате -- My Account(на десктоп):

Oтделно, ако сте златен член, имате 3 кода за 12% и един 15% за рожден ден. Виждат се в акаунта.

Скрит текст:

Има кодове на инфлуенсъри и по социалните мрежи.
Към момента намирам три такива, за 12% :
AMSHINE
HONEYSHINE
JUJUSHINE

Кодове за допълнителни 2% (Rewards Code) - обяснено е на 1-ва стр.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 10:00 от Catalano

# 158
От момичетата, които си купиха medicube age r booster - как го намирате и според вас има ли ефект при бръчици?

# 159
Здравейте. Нова тук.
Направих си регистрация в yesstyle и искам да попитам някоя плащала ли е през google wallet? аз така пазаря в shein. Дали е безопасно и в този сайт? И ако направя поръчка под минимума за безплатна доставка ще ми я задължат ли на митница?

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:13 от itshristina

# 160
  • софия
Здравейте, госпожи!:blush: Изостанах аз с темата напоследък, хвърлям по едно око, но несериозно се държа, признавам!
Мога ли  да помоля  да споделите впечатления за очния крем на Su:m fermentaift rejuvenating.
В последно време пазаря Blush от stylejolly. Толкова ми харесва доставката със speedy, та чак забравям, че е платена. Та там го виждам на хубава цена и ако го похвалите.. Скачам Stuck Out Tongue Winking Eye
PS не че не харесвам HOW cheonyuldan, който всички прехвалихме, но се боя че правя алергия и то на едното око, моля ви се!

# 161
  • София
Момичета, някой наскоро похвали Shiseido - Anessa Perfect UV Brush-on Powder в момента е на оферта 2 на цената на 1. Цената и за брой хапе, а така е напълно в рамките на разумното за проба Mr. Green
https://www.stylevana.com/de_DE/shiseido-anessa-perfect-uv-brush … -pa-3g101035.html

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 10:38 от nad_tab

# 162
  • Prismatica Aerie

# 163
Здравейте! Може ли да дадете предложение за продукт за врат ,който е насочен към бръчки. Прилагам снимка.

# 164
Аз не използвам нищо специално за врата, просто и там слагам всичко от дневната и нощната рутина.

Общи условия

Активация на акаунт