Азиатска козметика и грим - тема 31

• 25 917
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Ironfeather, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 137
Много приятно изненадана съм от The History of Whoo Bichup Ja Yoon Cream. Попива бързо и не е тежък за смесената ми кожа.

Последната ми поръчка от YS беше изпратена на грешен адрес. От сайта предложиха да ми я изпратят повторно. Надявам се този път да си получа продуктите.

# 138
Скрит текст:
best10

Благодаря!

# 139
  • София
Аз пък да питам държите ли кремчетата и другите продукти в хладилника? Многостъпковата рутина налага доста шишенца и кутийки, които не свършват толкова бързо и си мисля, че май в хладилника им е най-добре. Но една приятелка отбеляза, че за някои от тях не е добра идея - качествата им се развалят. Какво мислите?

# 140
Аз пък да питам държите ли кремчетата и другите продукти в хладилника? Многостъпковата рутина налага доста шишенца и кутийки, които не свършват толкова бързо и си мисля, че май в хладилника им е най-добре. Но една приятелка отбеляза, че за някои от тях не е добра идея - качествата им се развалят. Какво мислите?

Аз лично не ги държа в хладилник, освен ако изрично не пише. За мен е занимавка, а обичам да ми е лесно. Сравнително бързо хабя продуктите, така че не мисля, че нещо им се разваля. Да, мнного стъпки са, но моята кожа е дехидратирана и не пестя количества. Освен това мажа врат, а често и деколте и рамене, така че сравнително бързо свършват при мен.
Но пък има логика през лятото да се съхраняват поне в хладна стая, ако не в хладилник.

# 141
Пуснах поръчка на 24 април от yesstyle , но няма никакво движение ... по колко време горе-долу чакате?

# 142
  • Русе
Candy_girl , аз имам от 3 април. Нямаше 1 продукт, не знаели кога ще го имат. Отказах го /20 април/. Изпратиха ми я на 24.04. До 1.05 не виждах никакво движение с номера за проследяване. Сега е в Нидерландия и ми изписва, че очакваната дата за пристигане в пощата е 20-31 май.
Аз за пръв път поръчвам от там. Не предполагах, че толкова време ще отнеме, но пък цените бяха много добри, така че мога да преглътна чакането.

# 143
за Йесстайл си трябва търпение Simple Smile
Аз съм поръчала на 19.04 още е Processing Wink

# 144
Момичета,имам молба
Ако някоя от вас случайно е ползвала оригиналния къшън на DMCK,ето този

и е намерила заместител,моля да сподели.
От всичките къшъни и ФДТ-ни този ми пасва идеално на кожата,а го спряха...

# 145
Благодаря , момичета. Аз съм доста скарана с проследяване на пратки  и тн и реших да питам, щом трябва ще чакам.Hug

# 146
Здравейте,имам един въпрос майка ми е направила доста голяма поръчка в yesstyle,ще трябва да се плаща ддс,но поради здравословни причини почти не излиза от вкъщи,запознати ли сте дали трябва да ми направи пълномощно или не е нужно,въобще как се случват нещата с митницата в този случай.Много Ви благодаря!!!Лек и успешен ден Simple Smile

# 147
...ще трябва да се плаща ддс...

Не, няма да плаща ДДС. Прочетете тази и предходната тема и ще намерите информация, обсъждан е въпроса.

Успех!

# 148
...ще трябва да се плаща ддс...

Не, няма да плаща ДДС. Прочетете тази и предходната тема и ще намерите информация, обсъждан е въпроса.

Успех!
[/quo
Много благодаря!!!

# 149
  • Prismatica Aerie
На първа страница има информация за пазаруването от чуждестранни сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт