Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 322
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, тези от вас, които във времето са се възползвали от bogo офертата в Stylevana как поръчвате, за да получите втория брой като подарък? Слагам 2бр в кошницата, но цената не се променя. Това значи ли, че ще получа 2бр, ако поръчам само 1бр? Избрала съм английския сайт, ако е от значение. Имам доста поръчки от сайта, но досега от bogo офертата не се е случвало да поръчвам и не съм наясно.

Поръчвам от немската Stylevana, не от английската, но би трябвало по същия начин да се случват нещата. Просто слагате 1 брой от избрания артикул от bogo офертата и вторият автоматично се добавя в количката Ви.

# 76
Здравейте момичета. Предстои ми пътуване до Япония. Моля за вашата помощ, тъй като избор от козметични продукти там е доста голям. Към коя марка да се ориентирам? За мен, 44 г. и дъщеря ми, тинейджър без особени проблеми по лицето.

# 77
Здравейте, тези от вас, които във времето са се възползвали от bogo офертата в Stylevana как поръчвате, за да получите втория брой като подарък? Слагам 2бр в кошницата, но цената не се променя. Това значи ли, че ще получа 2бр, ако поръчам само 1бр? Избрала съм английския сайт, ако е от значение. Имам доста поръчки от сайта, но досега от bogo офертата не се е случвало да поръчвам и не съм наясно.

Поръчвам от немската Stylevana, не от английската, но би трябвало по същия начин да се случват нещата. Просто слагате 1 брой от избрания артикул от bogo офертата и вторият автоматично се добавя в количката Ви.

При мен за съжаление не се добавя втори продукт, нито пък се приспада единия, ако добавя 2бр. Благодаря все пак за отговора Simple Smile

# 78
  • Prismatica Aerie
Здравейте момичета. Предстои ми пътуване до Япония. Моля за вашата помощ, тъй като избор от козметични продукти там е доста голям. Към коя марка да се ориентирам? За мен, 44 г. и дъщеря ми, тинейджър без особени проблеми по лицето.
https://bg-mam.ma/p/1730298/49284567, и в следващите постове има информация.

# 79
Здравейте! Пиша ви, тъй като имам нужда от съвет и преди да реша да си запиша час за дерматолог реших да попитам вас, тъй като може и на друг да му се е случвало. От 1 месец започнах да използвам корейска козметика като до преди това не използвах нищо на лицето си, само сутрин измивах с вода. От 1 месец вече следвам следната рутина сутрин: почистващ гел Beauty of Joseon Green Plum 2 дена и на 3тия anua deep pore cleansing foam, essense water BoJ, dynasty cream BoJ. Вечер ползвам олио на BoJ, същите измивни гелове ги редувам, отново essense water и накрая крем Laroche Possay B5+ . Всичко беше наред и нямах никакви проблеми, докато преди 2-3 дена започнах сутрин да слагам и слънцезащита на BoJ. Не знам дали е съвпадение, но точно около носът и по точно в ляво и в дясно от него когато нанасям каквото и да е много ме щипе точно от толкова дни. И като отминат 5 - 10 мин спира и нямам проблеми. А когато нанесох слънцезащитата за пръв път не усетих никакво раздразнение. Кожата ми е мазна в Т-зоната и сравнително суха по другите места. Не се гримирам в ежедневието, на 22 години съм. И въпросът ми е според вас как да постъпя, дали да спра да използвам нещата за известно време или да пропускам някоя от стъпките, надявам се не ви притеснявам с този дълъг мой казус. Благодаря предварително за отделеното време!

# 80
Момичета , има ли код за yeastyle , че в сайта са за над определена сума , а аз имам скромна поръчка ?🤭

Ако още не си поръчала- MILKYDEW10 (-10%) no minimum Simple Smile

# 81
Поръчах ,благодаря все пак.Two Hearts

И на мен ми даде код-MKXRP2

# 82
  • Germany
Mariella, пробвай да измиваш само с вода сутрин, без измивно.

# 83
Здравейте, моля препоръчайте ми маска за лице от която сте доволни. По-конкретно за пъпки и петънца, които остават след тях и избледняват супер бавно.

# 84
Здравейте, чакам пратка от YesStyle която е дадена на холандските пощи след освобождаване от митница на 2 април. Някой по - рано бе писал същата дата . Дали е получил вече своята?

# 85
Здравейте, чакам пратка от YesStyle която е дадена на холандските пощи след освобождаване от митница на 2 април. Някой по - рано бе писал същата дата . Дали е получил вече своята?

Здравей,

Моята пратка е със същия статус. Има някакво необичайно забавяне, дори от YesStyle ми пратиха мейл, че поръчката "може да има нужда от допълнително време", за да бъде доставена.

Та си чакам Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 15:52 от Tanya M

# 86
  • Prismatica Aerie
YESSTYLE

# 87
Catalano, ама голям провокатор си!

Аз съм си преизпълнила плана с покупките за тази година, след като в пристъп на нервна криза си купих Medicube Age-R Booster Pro + пептидния им PDRN серум + нощната им маска  + collagen jelly крема + Vit. C Крема + 2 шота. И след това си намерих едни забравени гифт карти и като луд с картечница изгърмях и серум на AP и крем и тонер на Sulwhasoo. И едни хидратиращи падове. С две думи - безобразие!

Весели празници!

PS Гадовете са ми пратили крем с изтекъл срок на годност, ама не са познали! Тръгва обратно!

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 19:11 от Agent Provocateur

# 88
здравейте, мисля да поръчам за първи път от този сайт YESSTYLE, но не знам дали мога да чакам три седмици някъде четох, че отнема. Може ли да споделите дали е така?

# 89
Безплатните и евтините доставки от Азия винаги се чакат, та дали ще е този или друг сайт с безплатна доставка разлика няма.
 За по-бързо търсите с платена доставка и избирате куриер, цените за доставка варират между 20 и 40 евро, в зависимост от теглото на пратката ви.

Общи условия

Активация на акаунт