Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 497
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм доволна от бакучиола на Пурито, Catalano ми го беше препоръчала за което й благодаря 🥰

# 391
Момичета да ми препоръчате бакучиол, с трета и ратинала не се разбрахме.
Гледах един на Benton, хубав ли е?
Бакучиол серумът на бентон за мен е най-най-добрия на пазара. Но при мен свършва мноого бързо. Иначе върши чудеса.
В момента ползвам този на пурито, не е никак лош, но блясъкът и кожа, все едно е с филтър, не може въобще да ги докара.

# 392
  • София
Ще взема и аз да го тествам този серум на Benton, на мен любиният им продукт е витамин С серума. Силничък е и не е подходящ за първи.

# 393
  • Reasonford Manor
Какво точно си пробвала и защо не сте се разбрали?

# 394
Какво точно си пробвала и защо не сте се разбрали?
От трета много се белих, пробвах турския, индийския, испанския с всички греда.
След това използвах Dr.Different Vitalift-A Forte, нямах белене с него. Но от всички изброени сякаш ми излизат пъпки, при използването им.
Сега ми излизат само преди цикъл, докато преди излизаха постоянно. Около брадичката, големи подкожни, а понякога и по бузите или челото, но там са единични и по- рядко.
Възможно е проблема да е хормонален, но ще разбера след като ми мине прегледа при ендокринолог.

# 395
Момичета, в Yesstyle AGE-R Booster Pro с кодове излиза 147.55$ + подарък PDRN Booster Gel

# 396
  • Reasonford Manor

Скрит текст:
Oт трета много се белих, пробвах турския, индийския, испанския с всички греда.
След това използвах Dr.Different Vitalift-A Forte, нямах белене с него. Но от всички изброени сякаш ми излизат пъпки, при използването им.
Сега ми излизат само преди цикъл, докато преди излизаха постоянно. Около брадичката, големи подкожни, а понякога и по бузите или челото, но там са единични и по- рядко.
Възможно е проблема да е хормонален, но ще разбера след като ми мине прегледа при ендокринолог.

Третиноинът е ясен.
Vitalift-A Forte е мазна и богата формула, възможно е това да е причината. Би могло и да е пърджинг.
Според мен, не се отказвай от ретиноиди. Пробвай консистенции тип серум, с нисък процент ретинол, подходящи за чувствителна кожа. Важна е формулировката.
Бакучиол не е ретиноид и употребата му не изключва такъв. Има добри продукти, които съчетават и двете съставки.
Например Mary&May - Retinol 0.1% Bakuchiol Cica Serum Seoul Edition - звезден състав (ретинол, бакучиол, ниацинамид, PDRN (извлечен от центела), екзозоми от центела, пептиди, серамиди, ХК, вит. Е, холестерол, гликолипиди..), лек, нежен, ниски концентрации.

Или някоя от вариациите на Cos De BAHA

Ако все пак не искаш нищо с ретиноиди, хубав успокояващ серум е Dr.G - Bakuchiol Pore-Jet Serum

# 397
Благодаря ти за този пост. Така видях, че има разлика дали пазариш в лева или в долари. За съжаление точно изпразних картата, дано ме изчакат да я заредя, за да поръчам. Гелът и с двата цвята машинка ли го дават, защото мен ме насочва само към черният.

Скрит текст:

Момичета, в Yesstyle AGE-R Booster Pro с кодове излиза 147.55$ + подарък PDRN Booster Gel

# 398
При мен е и с розовата.
Ето и код за 15% HBYSGABY

# 399
Като първо включване в темата, идвам с оплакване, че е много лоша за shopaholic като мен. Това в кръга на шегата, разбира се. След прочетени ваши препоръки очаквам първата си поръчка от YesStyle. AGE-R Booster Pro го мисля от известно време, от днес сутринта ми стои в отворен таб и се чудя дали да приема коментара на Natalka за знак да го взема. 🤭

Знаех, че поръчката ще бъде разделена в няколко пратки, така че тук няма изненада. Странно ми е, че за едната част виждам ъпдейти при промяна в статуса и дестинацията, а за другата - не. Случвало ли се е на някоя от вас и има ли повод за притеснение?

Както споменах по-горе, обмислям покупката на уреда на Medicube от няколко месеца, докато не попаднах на видеа, вкл. на Dr Dray в YouTube за странични ефекти след употребата му (парализа на Бел), и хипохондрикът в мен се обади. Сега съм раздвоена между него и суетата и желанието за поддържане на хубава кожа.

# 400
Благодаря! Падна с още 10 долата цената и вече е $151.11
Еми поне аз никога не съм я виждала на по-ниска цена, че и с гел!
Дано успея да заредя картата навреме!
Hands Pray Hands Pray Hands Pray

При мен е и с розовата.
Ето и код за 15% HBYSGABY

# 401
Здравейте!
Имам въпроси относно този уред на Medicube. Ако го поръчам от Yesstyle, дали ще бъде задържан на митница, понеже цената не е ниска. Правила съм поръчки от сайта, но до 150лв. и не съм имала проблем.
Другият ми въпрос е дали наистина си заслужава. Може ли повече информация и мнение от тези от вас, които я ползват? Мога ли да я ползвам с други продукти, а не само на Medicube?

# 402
Малко по-назад има коментари от момичета,които вече го използват.

# 403
Medicube ползвам от 10 дни. След видеото, което видях по-горе се разрових из сайтовете на рускините. Единственото, което открих е съмнението доколко е  полезно дълбокото вкарване на продукти в кожата и какви са евентуално последствията от това. Според тях не са направени достатъчно изследвания в дългосрочен план. Никъде не видях да се споменава пареза. Моля да кажете с няколко думи как се е докарала до това положение жената от видеото, не говоря английски.
За моите наблюдения: Започнах веднага с всички програми по 5 минути и на 5-та степен. Казах ви да не правите това, защото имах чувство на опъване и боцкане няколко часа след това, но моята кожа е свикнала да я ,,малтретират,, с всякакви апарати. От другия ден подкарвах по-кротко и до днес работя на 3 сутрин и вечер. Понякога пропускам сутринта. Слагам корейски продукти в реда тонер, серум, крем. Наблюдавам намаляване на оточност под очите и подобрена еластичност. Доволна съм за момента. Съвет  - започнете на най-ниската степен поне 3 дни, качвайте степените постепенно особено ако сте с чувствителна кожа. След още 10 дни ще дам още отзиви.

# 404
Здравейте и от мен! След положителните мнения за машинката на  Medicube, реших и аз да поръчам, таа пуснах поръчка от Yesstyle на 318лв, ползвах код за още -15%. Мисля, че офертата е добра, а да и с подарък техния гел от 300мл.
Чудих й се от известно време, но цената наклони везните.
desito92, как пристигат поръчките от този сайт?

Поръчвам с първи път, но прочетох от първа страница на темата и пише по БГ пощи

Общи условия

Активация на акаунт