Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 464
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • Reasonford Manor
Момичета, търся препоръка за околоочен за дама 60+. Кожата под очите е в много добро състояние, почти няма фини линии, но клепачът много подпухва и пада. При добра хидратация се забелязва подобрение. Кои корейски околоочни биха били подходящи?
При подпухнали клепачи най-добър ефект дава съчетанието oт охлаждане и лек масаж, това стимулира циркулацията и спомага за отвеждане на задържаните течности. В този случай не е толкова важен самият крем, колкото начинът на приложение.
Например VT Reedle Shot Lifting Eye Cream и  Reedle Shot Vita-Light Eyecream  - имат апликатор, който позволява масаж с леки вибрации и може да се охлажда преди употреба. Но принципът може да се приложи и с други, налични средства.

Също може и пачове за цялата околоочна зона, като Genabelle - PDRN 360 Rejuvenating Eye Mask. Разбира се, добре изстудени.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 21:36 от Catalano

# 421
Момичета, днес ми дойде малката машинка на Медикюб, взех я за на път, ноооо тя е почти с размерите на голямата, то няма никакъв смисъл от двете.
Ако някой я търси да ми пише, излезе 112лв, кутията е отворена, но защитното фолио на главата не е махнато.
Здравей дали още се предлага машинката.

# 422
  • София

Взеха я.

# 423
Момичета, днес ми дойде малката машинка на Медикюб, взех я за на път, ноооо тя е почти с размерите на голямата, то няма никакъв смисъл от двете.
Ако някой я търси да ми пише, излезе 112лв, кутията е отворена, но защитното фолио на главата не е махнато.
Аз чакам едно мини , поръчах за приятелката на синът ми , но нещо се колебая дали е адекватен подарък
Момичета за -17 годишно дали е подходяща ?

# 424
  • Den Haag
При този травъл сет малко се обърках, кое след кое да ползвам и всичките ли да ги включа в рутината?

Има две есенции и това ме обърка малко Simple Smile

# 425
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
При този травъл сет малко се обърках, кое след кое да ползвам и всичките ли да ги включа в рутината?

Cheongidan Illuminating Refining Essence е първа есенция, т.е. ползва се непосредствено след измиване.

# 426
  • Den Haag
Скрит текст:

Cheongidan Illuminating Refining Essence е първа есенция, т.е. ползва се непосредствено след измиване.
А другата есенция след тонера нали?

# 427

Добро намаление на продукти на DONGINBI в stylejolly, за желаещите да пробват нещо.

# 428
Здравейте,гледах комплекта и видях,че има различни варианти,запозната ли сте какви са разликите между бялата и червената серия.Благодаря Ви.Хубав ден!

# 429
  • София
Привет на всички!  Пише ви една 66г. баба на внучка , на която още не и се вдига белия байрак за старост! 😁 Та, ако някоя дама тук има опит, може ли да сподели добра азиатска козметика за лице като за моята възраст? Обаче да става за кожа с пигментни петна, т.е. БЕЗ  вит.С, без ниацинамид и производни.
Благодаря и се радвайте на младостта!
Че то витамин С и ниацинамид са ви основните съставки в борбата с петната, какво имате против тях?

Моята 60 годишна приятелка я зарибих по MISSHA - Chogongjin Youngan Jin, ако сте със суха кожа е много добра серия.
Зависи от петната. Моите от vit.C се увеличават много
Ползвате ли слънцезащита всеки ден?

# 430
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Скрит текст:

А другата есенция след тонера нали?
Да. Не е задължително да ползваш всички продукти наведнъж. Слушай си кожата.

Здравейте,гледах комплекта и видях,че има различни варианти,запозната ли сте какви са разликите между бялата и червената серия.Благодаря Ви.Хубав ден!
The History of Whoo Cheongidan Rejuvenating Pro-Radiance line

The History of Whoo Jin Yul Hyang Anti-Wrinkle line

Тук съм писала за Jin Yul Hyang Anti-Wrinkle line.
Надявам се някога да успея да направя същото и за Cheongidan..Blush

# 431
Мерси, Каталано! (ха?!?! бeк ту оригинала?)

Добре ми напомняте да си прегледам наличностите от тестери и да поръчам преди да тръгнем във ваканция! Искам минимум обем и тегло тази година!

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 18:55 от Agent Provocateur

# 432
  • Den Haag
Catalano благодаря ти, ще е много хубаво ако имаш време и пишеш и за другите серии на The Whoo.

Момичета имам бръчки на деколтето дали нещо може да помогне за тази зона? И какво правите срещу двойна брадичка, гушката ми расте с годините, а не съм пълна Simple Smile

# 433
Catalano благодаря ти, ще е много хубаво ако имаш време и пишеш и за другите серии на The Whoo.

Момичета имам бръчки на деколтето дали нещо може да помогне за тази зона? И какво правите срещу двойна брадичка, гушката ми расте с годините, а не съм пълна Simple Smile
Аз спя само по гръб, друго спасение няма.
Срещу двойна брадичка - японски лимфодренажни масажи на цяло лице, там нещата са още по-трудни, но не и невъзможни.

# 434
Същите линии имах на деколтето, защото спях настрани. Откак спя по гръб или полу настрани ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт