Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас/Пз
Благодаря момичета, имам некорейски неща на Уриаж и един лосион на Амрита. Мажа с тях, но нещо не виждам никакъв ефект, а вече ся 4ти ден Sad
Зари, имам една глинена маска, тази вечер ще пробвам и с нея.

Според вас трябва ли да се откажа от машинката?? Хич не ми се иска. Като минат мисля пак да я пробвам. Много ми харесва ефекта особено на порите

# 466
Не се отказвай!

# 467
Какво и в какъв ред слагахте с машинката?

# 468
  • Бургас/Пз
Какво и в какъв ред слагахте с машинката?
Пробвала съм само с азелаинова киселина, концентрата на RNW и серума с пептиди на Медикюб. Първите две ги ползвам от много време, само последния е нов продукт.

# 469
  • Бургас
Ех, момичета, стреснахте ме с тези пъпки. Моята машинка пристига в понеделник и сега даже ме е страх да пробвам, кожата ми е доста склонна към акне. Освен това май не разбрах точно предназначението на уреда. Мислех си, че мога да го ползвам сутрин след нанасяне на цялата рутина за няколко минути и след това да продължавам със слънцезащитата и грима. Обаче се оказва, че май няма да стане така... Дано не се сдобих с поредната джаджа, която няма да ползвам.

# 470
Бустер програмата е направена точно с цел да вкара по-дълбоко всичко, което слагате на лицето. За мен точно вкарването на активи в  дълбочина води до тези раздразнения. Не претендирам да съм последна инстанция, но от това, което изчетох, за себе си приех, че ще вкарвам само хидратиращи продукти и то серуми. Като завърша, слагам активи отгоре.
За пъпките ще ви помогне точно микронидлинга на апарата. Третирайте локално с връхчето.
Аз се отказах от сутрешното прилагане,  вечер използвам 3-те програми по 5 минути всяка. През ден включвам и четвъртата.
Успех!

# 471
  • Бургас/Пз
Бустер програмата е направена точно с цел да вкара по-дълбоко всичко, което слагате на лицето. За мен точно вкарването на активи в  дълбочина води до тези раздразнения. Не претендирам да съм последна инстанция, но от това, което изчетох, за себе си приех, че ще вкарвам само хидратиращи продукти и то серуми. Като завърша, слагам активи отгоре.
За пъпките ще ви помогне точно микронидлинга на апарата. Третирайте локално с връхчето.
Аз се отказах от сутрешното прилагане,  вечер използвам 3-те програми по 5 минути всяка. През ден включвам и четвъртата.
Успех!
Аз съм с мини варианта и той има само две програми. Червена и синя. Ако правилно съм разбрала червената е точно бустера, а синята е за петна и акне. Така ли е или съм в грешка??

# 472
Синята е точно за акне и петна. Работи се само с връхчето или с края на апарата,  под наклон. Прилага се само на абсолютно сухо лице, аз почиствам, слагам хидратиращ тонер и след 10 минути, когато всичко е абсолютно сухо, работя с тази програма. Така е по протокол. Ако апаратът усети някъде влага, се изключва. След тази програма слагам хиалуронови серуми обилно и карам и останалите така, с много обилно мазане. Като приключа, отгоре ретинол.  Програмата за акне трябва да ви боцка,  ако няма това усещане, значи нещо не е правилно.

# 473
Благодаря момичета, имам некорейски неща на Уриаж и един лосион на Амрита. Мажа с тях, но нещо не виждам никакъв ефект, а вече ся 4ти ден Sad
Зари, имам една глинена маска, тази вечер ще пробвам и с нея.

Според вас трябва ли да се откажа от машинката?? Хич не ми се иска. Като минат мисля пак да я пробвам. Много ми харесва ефекта особено на порите

Силно препоръчвам това, дори е на промоция в момента.
https://douglas.bg/caudalie-vinopure-salicylic-spot-solution-72909
Редактирам: Погледнах описанието и някой си е оставил ръцете, като е пейстнал описанието на измивната пяна от серията. Приложението всъщност е на измита и подсушена кожа, като зеленикавият цвят на крема служи и като коректор в известна степен. Слага се само върху пъпките.

Марката я има и в аптечна мрежа, но в някои вериги са се забравили с цената.

# 474
  • Бургас/Пз
Синята е точно за акне и петна. Работи се само с връхчето или с края на апарата,  под наклон. Прилага се само на абсолютно сухо лице, аз почиствам, слагам хидратиращ тонер и след 10 минути, когато всичко е абсолютно сухо, работя с тази програма. Така е по протокол. Ако апаратът усети някъде влага, се изключва. След тази програма слагам хиалуронови серуми обилно и карам и останалите така, с много обилно мазане. Като приключа, отгоре ретинол.  Програмата за акне трябва да ви боцка,  ако няма това усещане, значи нещо не е правилно.
Благодаря за разясненията. Ама тя и червената програма също боцка.

Днес за първи път пробвах на деколтето в зоната от шията до гърдите. Усещането е много по неприятно от лицето изобщо нямам представа защо. А пък на шията изобщо не успях дори и на първо ниво. Имах чувството , че пломбите в устата си усещам.

Мама ххл, това го бях взела на сина ми. Той обаче каза, че лосиончето на Амрита за него има повече ефект. Изхаби го в един период като му излизаха повече пъпки, но каза, че не го искал повече.  😂

# 475
  • SA
Привет, дами! Голям фен съм на корейската козметика и от години почти не използвам други продукти.
Отскоро имам и апаратчето на Медикюб и ми се иска да попитам по-запознатите от мен - използвате ли го заедно с VT Cosmetics Reedle Shot 100/300? Последните ми станаха доста любими напоследък и ги използвам редовно - 100 сутрин, а вечер редувам 100 с 300. Кожата ми ги понася добре и не ми се ще да ги спирам. Но как да ги съчетая с Медикюб бустер про?
Иначе засега съм на 1 степен на всички програми и съм решила да карам така десетина дни и след това да увеличавам. Любима ми е зелената програма - MC mode и често я удължавам с 1-2 минути. И тук да ви питам - смятате ли за удачно един режим да се прилага за по-дълго време - напр. 10 минути, особено ако се използва самостоятелно? Чудя се дали да не вмъкна само Booster Mode за 10 мин. сутрин.
Ще се радвам също да споделите с кои продукти най-често използвате уреда.
Между другото, в момента в BareCare има голямо намаление (40% на всичко от Медикюб, включително и апаратчето) и си взех от серума и гел-крема, с които съм виждала да се прилага.

# 476
Здравейте, дали някой има актуален код за YS? Понеже пиша за първи път, безкрайно благодаря за полезните съвети, практически не оставят отворени въпроси
 Допълвам се SALE25 беше активен

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 11:26 от sunrise_sunset

# 477
  • Prismatica Aerie

Отскоро имам и апаратчето на Медикюб и ми се иска да попитам по-запознатите от мен - използвате ли го заедно с VT Cosmetics Reedle Shot 100/300? Последните ми станаха доста любими напоследък и ги използвам редовно - 100 сутрин, а вечер редувам 100 с 300. Кожата ми ги понася добре и не ми се ще да ги спирам. Но как да ги съчетая с Медикюб бустер про?
Според официалното указание на VT Cosmetics, Reedle Shot не бива да се комбинира с бюти устройства като LED маски, ултразвук или микротокови уреди.

Здравейте, дали някой има актуален код за YS?
Намирам за -12% само, без минимална стойност на поръчката.
SOO12
TINA12
LAILAS12

# 478
  • SA
Благодаря, Catalano! Явно ще спра засега с Reedle Shot, защото ми се иска редовно да използвам Медикюб известно време.

# 479
  • София / Баня
Здравейте, в момента в Yesstyle виждам слънцезащита на Anua във Twin pack, но не откривам информация дали автоматично добавят втори продукт. От друга страна не виждам и бутон добави в количката  за двойния пакет. Дали някоя от вас е засекла тази промоция и знае как мога да ги добавя?

Общи условия

Активация на акаунт