Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 665
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Ходя при една прекрасна дама, която се грижи за лицето ми 4 пъти годишно. Предпоследното ми посещение при нея беше в деня, в който пристигна машинката на медикюб. Последното - вчера. Между двете посещения са минали точно 2 седмици.
Е, не спря да се възхищава колко ми е хубава кожата на лицето!
Да си кажа честно, аз голяма разлика не виждам, но предполагам тя вижда неща, за които аз не подозирм. Също така и напипва чрез масажа.
А дори не съм чак толкова стриктна в ползването, защото нямам всеки ден време да ѝ отделя по 15-20 мин и сутрин и вечер.
Това, което искам да кажа е, че явно машинката върши добра работа, дори когато ние не го виждаме веднага.

# 541
  • Чукарландия
Само аз изглежда не си взех тази машинка. Много ме изкушавате, обаче като се знам колко съм нередовна в ползването на такива джаджи, само ще отлежава в къщи. 🤦🏼‍♀️

# 542
Аз не виждах драматични промени докато си я ползвах вкъщи, но откакто съм във ваканция и не я ползвам виждам влошаване. Дали се дължи на липсата и, дали на факта, че тук климатът е по-сух и се излагам на много повече слънце и се местим от маса на маса с много ядене и пиене не знам, но определено влошаване има!

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:23 от Agent Provocateur

# 543
Само аз изглежда не си взех тази машинка. Много ме изкушавате, обаче като се знам колко съм нередовна в ползването на такива джаджи, само ще отлежава в къщи. 🤦🏼‍♀️
И аз съм така, затова от 20-годишна не купувам нито за лице, нито спортни уреди за дома. Но тази година нещо ми стана, та и спортрен уред взех, и машинка. Ами ползвам ги. Както писах горе, не съм от най-редовните, но ги ползвам, не хващат прах. 
Ако ти е наистина мерак, а не само защото четеш и да не останеш по-назад. Издебни хубава промоция и вземи. Аз така направих. На толкова ниска цена ми дойде, че си заслужаваше ползването дори само за да и се нарадвам и да ми мине мерака. Винаги можеш да я отстъпиш на друг после, тя се почиства. Майка, леля, стринка, свекърва, приятелка...

# 544
Може ли препоръка за нощна маска ? Ползвам на Abib , но ми привършва и ми се ще да пробвам нещо ново.

# 545
  • При елфите ...
Сега съм в отпуск и съм си вкъщи, затова я използвам по два пъти на ден, но като започна работа ще имам възможност само вечер... Като си я поръчвах, го направих с ясното съзнание, че няма как да сА масажирам по 5 пъти на ден... Wink

# 546
Може ли препоръка за нощна маска ?

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 15:39 от Agent Provocateur

# 547

И аз  Sunglasses

Да похваля слънцезащитата на ториден, напомня ми малко на зимната слънцезащита на innisfree, която спряха.
Доста плътна, с хиалуронова киселина по мой вкус, малко по-бавно попива, но определено се усеща и хидратиращ ефект като бонус.

# 548
Аз от днес съм с този слънцезащитен. Наистина, както е описано, не оставя бял филм, не мазнее и като цяло се държи доста приятно:

# 549
  • Чукарландия
А има ли голяма разлика между мини версията и нормалната машинка? И задължително с желето ли трябва да се ползва? Тяхното желе.

# 550
Аз съм доволна от тези два:

# 551
Аз машинката я имам от 10-ина дена и я ползвам само вечер по 10 мин на функция.Мисля,че и за толкова има ефект,като се има предвид,че като цяло не съм много стриктна с грижите и мазилата.Използвам  я и с това,което дойде с нея и с моите серуми и крем.

# 552
  • Prismatica Aerie
И аз не съм, нямам и намерение. Към шкафа с джаджите не искам и да поглеждам.🙈

Но ако има още някой непробвал Reedle Shot...

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:58 от Catalano

# 553
Аз също не съм си купила машинка и нямам и намерение.

# 554
Мини версията няма всички функции на про версията.
Аз не ползвам гела всеки път. Особено сутрин само моите си неща слагам.
Гелът, ако имам време за дълга процедура, го ползвам вечер. Той остава лепкав и или слагам крем върху него малко да тушира. Или премахвам и пак моите си продукти.
Още малко да и хвана цаката на машинката и съм си приготвила една от 15-дневните терапии на yasuni от кутиите на you worth it , да видя как ще се комбинират и дали ще има по-голям ефект Simple Smile

А има ли голяма разлика между мини версията и нормалната машинка? И задължително с желето ли трябва да се ползва? Тяхното желе.

Общи условия

Активация на акаунт