Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 487
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой може ли да сравни бакучиолите на EQQUALBERRY, Purito и Benton, кой бихте препоръчали най-много от трите?

# 601
  • София
А какво ще кажете за този? Поръчах мини за проба и очаквам скоро да пристигне.

За мен е много базов, за сух контур, аз бих препоръчала един от тези двата.
https://www.stylevana.com/de_DE/missha-chogongjin-youngan-jin-ey … am-30ml27924.html
The history of Whoo Ultimate Regenerative Eye Lift Cream

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 15:27 от nad_tab

# 602
  • на последния етаж

https://www.stylevana.com/de_DE/missha-chogongjin-youngan-jin-ey … am-30ml27924.html
https://www.ebay.com/itm/386816860221
nad_tab, вторият линк не се отваря.

# 603
  • Бургас/Пз

https://www.ebay.com/itm/386816860221
Този от първия линк потвърждавам, че е страхотен 🤩 Вторият и при мен не се отваря

# 604
  • Prismatica Aerie
Някой може ли да сравни бакучиолите на EQQUALBERRY, Purito и Benton, кой бихте препоръчали най-много от трите?
В серумa на EQQUALBERRY бакучиолът е ≈ 0.2–0.5%, но пък е пълен с овлажняващи и подхранващи съставки и антиоксиданти - серамиди, холестерол, масло от ший, пептиди, сквалан, глицерин, пантенол, алантоин, астаксантин.. Не би бил подходящ за мазна кожа, поради тази богата формула.
Puritо е с 1% бакучиол, Benton - 2.5% .
Ако се търси максимален процент - CELDYQUE - Bakuchiol Concentrate, 3% чист бакучиол.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 00:04 от Catalano

# 605
  • Бургас
Благодаря за препоръките за серум с вит. С. Поръчах TIRTIR - Pure Vitamin C24 Serum и innisfree - Vitamin C 23 Ampoule. Първия го заглеждам от известно време, но другия не беше ми попадал в полезрението.

# 606
  • София
Ifonfeather, Casual,

Използвала е следните слънезащити: Авен клианас, Хелиокеър, Uriage и някакъв крем на Биотрейд с фактор. Според мен е ползвала и други, защото усърдно борим този проблем от близо две години. Единствено от Епидуо спират да излизат пъпки. Ползваше и Акнатак, но действието е по-бавно. Слънцезащита маха единствено с измивен гел, ако добре помня Авен клианас, но последната дерматоложка го смени с Ла Рош. Аз непрекъснато повтарям, че първо трябва олио, купих какво ли не, но понеже дерматолозите не споделят двустъпковото  почистване и тя много не ми се доверява. Признавам, че тези пъпки мен ме дразнят повече от нея, защото аз не съм имала такива. Понякога забелязвам колко й се изсушава кожата на лицето от тези кремове, но тяхната употреба върви задължително със слънцезащита през деня. Малко е като омагьосан кръг.

# 607
  • София
Коригирах, крема е The history of Whoo Ultimate Regenerative Eye Lift Cream

# 608
Момичета дайте  линк на коректен продавач в ebay?

# 609
Момичета, моля за препоръка за наистина хидратиращ тонер за чувствителна и смесена кожа.
Все още ползвам центелата на 1004, но вече привършва и предпочитам да сменя с някой друг.

Искам да взема и аз прословутата машинка, но и в двата сайта не мога да намеря работещи кодове, за да намаля поне малко цената. Може ли помощ? Благодаря Heart
Над_таб, благодаря за препоръката, но и този код не действа. Вчера хиляда пъти опитах. Нов член съм и в двата сайта, а нищо не ме хваща.

П.П. забравих да напиша годините - 40+

# 610
  • София
Момичета дайте  линк на коректен продавач в ebay?
Мисля, че доста от дамите тук пазаруват от Style2030

# 611
Veka, включи и някакви хидратиращи шийт маски 1-2 пъти седмично, за двустъпковото почистване, бях си запазила  някъде една статия, в която пишеше при тестове,  кои слънцезащити, предимно химични се почистват лесно и само с гел. Но не мога да я открия в момента.
Може и някакъв балм да й предложиш, вместо олио.

Прекрасно е, че си изградила навик да слага слънцезащита, младите често пропускат или подценяват важността й,  ще се справите и с другите неща.

# 612
  • София
Момичета, моля за препоръка за наистина хидратиращ тонер за чувствителна и смесена кожа.
Все още ползвам центелата на 1004, но вече привършва и предпочитам да сменя с някой друг.

Искам да взема и аз прословутата машинка, но и в двата сайта не мога да намеря работещи кодове, за да намаля поне малко цената. Може ли помощ? Благодаря Heart
Над_таб, благодаря за препоръката, но и този код не действа. Вчера хиляда пъти опитах. Нов член съм и в двата сайта, а нищо не ме хваща.

П.П. забравих да напиша годините - 40+

Най-хифратиращият тоник, който ползвам е този на Dear Klairs Supple Preparation Unscented Toner.  С чувствителна и комбинирана кожа съм и нямам проблеми. Харесвам и миста на същата марка за хидратация.

# 613
Момичета дайте  линк на коректен продавач в ebay?
Мисля, че доста от дамите тук пазаруват от Style2030

Аз поръчвам и при asiaholic, доволна съм и от двамата.

Тоник бих препоръчала на Haru Haru wonder.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:26 от Pippi_

# 614
  • Бургас
От мен препоръка за Pyunkang Yul Essence Toner и ETUDE SoonJung pH 5.5 Relief Toner. Кожата ми е чувствителна, склонна към акне и мазна.

Общи условия

Активация на акаунт