Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 295
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета дайте  линк на коректен продавач в ebay?

От години пазарувам от този.
https://ebay.us/m/SIUEyu

# 616
  • Бургас/Пз
Момичета, моля за препоръка за наистина хидратиращ тонер за чувствителна и смесена кожа.
Все още ползвам центелата на 1004, но вече привършва и предпочитам да сменя с някой друг.

Искам да взема и аз прословутата машинка, но и в двата сайта не мога да намеря работещи кодове, за да намаля поне малко цената. Може ли помощ? Благодаря Heart
Над_таб, благодаря за препоръката, но и този код не действа. Вчера хиляда пъти опитах. Нов член съм и в двата сайта, а нищо не ме хваща.

П.П. забравих да напиша годините - 40+
Много съм доволна от този

Някой го беше споделил тук в темата , но в момента не се сещам точно кой. Благодаря 😊

# 617
B Stylevana в момента мернах машинката за 160$, голямата, ако това е О.К. за питащата тук дама.

# 618
  • София

https://www.stylevana.com/de_DE/medicube-booster-pro-essentials- … mp;utm_term=16644

Последно я взех за приятелка на 280лв., само машинката.

# 619
  • Prismatica Aerie
Yesstyle:

Ако е първа поръчка, пробвайте 1STBEAUTY -15%, а вторият код ще даде -5%.
И пазарувайте в $.

# 620
Много ви благодаря, момичета Heart За кодовете и тонерите.
Много сте отзивчиви!

Ще пробвам пак с отстъпките, защото при мен до днес наобяд нищо не се получаваше. От вчера опитвам.

Каталано, да, първа поръчка. Simple Smile

# 621
Бихте ли ми препоръчали слънцезащитен крем, който да използвам след процедури с лазер за лечение на розацея? Сега ползвам един, от който съм доволна, но е доста голяма опаковка и се притеснявам, че с времето може да е намаляла защитата. Колебая се между тези, според вас дали са подходящи за използване след лазер?

https://www.barecare.bg/skin1004-madagascar-centella-probio-cica … 50ml-200#comments

https://www.barecare.bg/enough-collagen-moisture-sun-cream-911

# 622
  • на последния етаж
Тази есенция кога се използва - след тонер и преди серум/ампула/крем ли? Blush
Всички стъпки ли е добре да спазвам?

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 623
Бихте ли ми препоръчали слънцезащитен крем, който да използвам след процедури с лазер за лечение на розацея? Сега ползвам един, от който съм доволна, но е доста голяма опаковка и се притеснявам, че с времето може да е намаляла защитата. Колебая се между тези, според вас дали са подходящи за използване след лазер?

https://www.barecare.bg/skin1004-madagascar-centella-probio-cica … 50ml-200#comments

https://www.barecare.bg/enough-collagen-moisture-sun-cream-911

Не познавам тези слънцезащити, след процедури е важно какво се слага под слънцезащитата, би трябвало да са ви препоръчали. Слънцезащита като при ползване на активи с минерални /физични/ филтри.

# 624
  • Prismatica Aerie
Тази есенция кога се използва - след тонер и преди серум/ампула/крем ли? Blush
Всички стъпки ли е добре да спазвам?
Скрит текст:
Благодаря! Flowers Hibiscus
Това не е стандартна есенция, тип тонер. По-скоро е като лосион или лек крем като текстура, но е богата и силиконова и не търпи нищо след себе си. В този смисъл няма как да спазвате всички стъпки, освен ако не я ползвате като краен продукт.
Ако питате дали трябва да спазвате всички стъпки - не.
Всичко зависи от типа кожа, възприятията и предпочитанията.

🔹🔹🔹🔹🔹

# 625
  • на последния етаж
Много благодаря за отговора, Catalano! Flowers Hibiscus

# 626

Не познавам тези слънцезащити, след процедури е важно какво се слага под слънцезащитата, би трябвало да са ви препоръчали. Слънцезащита като при ползване на активи с минерални /физични/ филтри.

Благодаря за мнението Flowers Hibiscus Утре съм на процедурата, но ме подсетихте, че наистина може да ми препоръчат нещо конкретно и по-добре да изчакам с купуването на козметика.

# 627
  • Prismatica Aerie
Numbuzin - No.9
Много бях скептична към тази линия на Numbuzin, наистина много. 50 пептида (кому са нужни?!), NAD, ластична текстура, масивен маркетинг, извира отвсякъде и всички във възторг, моментално стегната кожа, невероятен блясък... 😵‍💫 Получих и 3 мостри на есенцията преди време - измазах и не обърнах особено внимание, нищо лошо не мога да кажа. И както винаги, към нови звезди, агресивно и дразнещо рекламирани - запазих неутралитет. До скоро. Когато в една досадно безсънна нощ попаднах на околоочният крем N9 и ми прищрака, че имам нужда от околоочен продукт с ретинол. И не, не ме впечатли нестандартната концепция за опаковка, а състава. Зачетох, загледах, изгледах няколко десетки спонсорирани и не чак толкова видеа. Поръчах цялата линия, с все пачовете. (Всъщност маската не взех, не се чувствам привлечена от бандажи около ушите, kaкто и сънскрийна. ) Ползвам от 2 седмици (естествено, за резултати е нереално рано да се говори, споделям първоначални впечатления). Макар да съм на вълна 7 skins(или skin flooding, ако предпочитате по-модерния термин) и наслоявам и повече от 7 тонера, съответно съчетавам успешно с Numbuzin тонер и есенция.

Кратко субективно ревю - линията изпълнява всичко, за което претендира.💜
Кожата придобива характерен блясък, сякаш свети отвътре (нищо общо с мокро, лъскаво лице), напомпва се и се стяга видимо. Аз нямам особено изявени пори, съответно съм пас в този аспект, но областта се заглажда и цялото лице е като полирано. Разбира се - това са мейкъп ефекти (без мейкъп съставки!), но за мен е безценно, тъй като в ежедневието си не нося фдт.
Който очаква хирургичен лифтинг - ще бъде разочарован, аз лично подобни очаквания от никоя козметика нямам. Достатъчно ми е и минимално видимо освежаване, благодарение на продукт.

Пачовете за очи са хидрогел и не са ми любими. Съдържат NAD, пептиди, кофеин, 300 Da колаген. Плътни и дебели, с идеята да се носят през нощта, а подобни продукти никога не са ми опция.

Като цяло - да, доволна съм, много. Стабилно и дълготрайно хидратирана кожа, красив блясък. Хайпът си заслужава в този случай, поне за мен. И мигът на интуитивна лудост най-неподозирано се оказа полезен.☺️

Официални описания: (с щипка нюанс от мен)

numbuzin - No.9 NAD+ PDRN Glow Boosting Toner

Дълбоко хидратиращ тонер, формулиран с 1000ppm PDRN(от сьомга), NAD+ (антиейдж съставка, която повишава клетъчния обмен и стимулира производството на колаген) и 50 пептида. Съдържа още антиоксиданти вит. Е, С, глутатион, ресвератрол. Мекият виолетов оттенък на формулата идва от витамин В12, а перленият блясък - от серамиди. Попива бързо, може да се наслоява.
Клинично доказано е, че видимо подобрява блясъка на ключови лицеви точки (чело, скули и върха на носа)🌝 Увеличава еластичността на кожата, като поддържа производството на естествен колаген и хиалуронова киселина, като същевременно подобрява хоризонталните, вертикални и диагонални пори само за 7 дни.

No.9 NAD+ BIO Lifting-sil Essence

Еластична, креместа текстура, тип "конци", лека, но подхранваща формула с NAD+, антиоксиданти и 50 пептида. Клинично доказано, че намалява 11 вида бръчки само за 4 седмици. Абсорбира се чудесно, не лепне.

No.9 NAD+ Retinol Volumetox Eye Cream

Богат, перлен крем, който стяга, напомпва и изглажда околоочният контур, ревитализира  и озарява. Формулиран с NAD+, 50 пептида, ниацинамид и ретинол. Клинично доказано, че подобрява 5 вида бръчки около очите, видимо намалява тъмни кръгове, хиперпигментации и обезцветявания само за 4 седмици. Мека консистенция, попива идеално.

No.9 NAD+ Collagen Under Eye Patches

Хидрогел пачове, формулирани с бързо абсорбиращ се рибен колаген с ниско молекулно тегло, NAD+, пептиди, кофеин, ниацинамид и охлаждащи компоненти. Клинично доказано, че подобряват 5 вида бръчки. Особено когато се използва с No9 крема за очи, се подобрява еластичността, намалява подпухналостта под очите и зоната ефективно се озарява.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 22:02 от Catalano

# 628
  • Бургас/Пз
Благодаря много за споделеното Каталано. От 10тина дни съм сложила в любими тонера и есенцията, но не знаех нищо за марката и не посмях да ги добавя в кошницата. Сега сложих и околоочния и падовете. Следващата поръчка ще са те. Моята кожа има нужда постоянно да бъде хидратирана.  В момента ползвам два други тонера, но с темпото на многократното нанасяне бързо ще им видя сметката. Забелязах, че това лято ми е много по добре кожата и мисля, че това е от нанасянето на няколко пъти на тонери и чак тогава серум и емулсия.  Тонер в шише с помпичка ми е супер удобно да пръскам през 15 минути по няколко пъти, докато върша други неща.

# 629
Скрит текст:
Момичета, моля за препоръка за наистина хидратиращ тонер за чувствителна и смесена кожа.
Все още ползвам центелата на 1004, но вече привършва и предпочитам да сменя с някой друг.

Искам да взема и аз прословутата машинка, но и в двата сайта не мога да намеря работещи кодове, за да намаля поне малко цената. Може ли помощ? Благодаря Heart
Над_таб, благодаря за препоръката, но и този код не действа. Вчера хиляда пъти опитах. Нов член съм и в двата сайта, а нищо не ме хваща.

П.П. забравих да напиша годините - 40+

QGPRPCLMCQ
код за йестайл за -12%
пише се във второто поле
тоест съчетаваш с друг валиден код и получаваш допълнителна отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт