Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 286
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • на последния етаж
Само един код ли може да се въвежда при пазаруване от Stylevana (за първи път ще поръчвам)? Blush Благодаря! bouquet

# 631
  • БГ
Здравейте,
на 36 съм и се насочих към този крем OTTIE GOLD PRESTIGE RESILIENCE. Бихте ли споделили мнение, хидратира ли, комедогенен ли е?

# 632
момичета припомнете ми Artemisia Pack Foam Cleanser ли беше подходяща за 10г госпожица с почти чисто лице,само малко черни точки по нослето?

# 633
Тази есенция кога се използва - след тонер и преди серум/ампула/крем ли? Blush
Всички стъпки ли е добре да спазвам?

Благодаря! Flowers Hibiscus

Имам "зеленият" вариант - голяма опаковка, нанася се като пяна на лицето и попива. Интересен продукт.

Още един глас за No.9 NAD+ BIO Lifting-sil Essence  - ползвам я от една седмица, но не всеки ден. Имам пори, ще пиша по-нататък дали са се повлияли.

# 634
  • Prismatica Aerie
Здравейте,
на 36 съм и се насочих към този крем OTTIE GOLD PRESTIGE RESILIENCE. Бихте ли споделили мнение, хидратира ли, комедогенен ли е?
Богат, подхранващ, клони към тежък. Функционалните съставки са в ниски концентрации. Има комедогенен потенциал, НО комедогенният индекс, макар и полезна насока, не е окончателна или универсално приложима мярка. Системата за оценяване на комедогеннността взема предвид само отделни съставки, а не цялостната формула на продукта. Продуктът може да съдържа съставка с висок комедогенен рейтинг, но ако тя е в достатъчно малко количество или се комбинира с други съставки, които противодействат на потенциала ѝ за запушване на пори - самият продукт може и да е некомедогенен.
При всички случаи, това е по-скоро нощен, оклузивен крем - съответно се очаква кожата да е хидратирана преди това.

# 635
момичета припомнете ми Artemisia Pack Foam Cleanser ли беше подходяща за 10г госпожица с почти чисто лице,само малко черни точки по нослето?
Много я харесвам, но заради глината предполагам много ще изсуши кожата. По-скоро локално, само на нослето като маска -1-2 пъти седмично.  За почистване - нещо щадящо, без силни съставки. На 10 г кожата е все още доста нежна.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 22:49 от zari65

# 636
Много я харесвам, но заради глината предполагам много ще изсуши кожата. По-скоро локално, само на нослето като маска -1-2 пъти седмично.  За почистване - нещо щадящо, без силни съставки. На 10 г кожата е все още доста нежна.
А дали може да препоръчате нещо подходящо за първа грижа за детската кожа? В момента я почистваме само с лавандулова вода

# 637
  • Варна
Здравейте.
Не съм поръчвала повече от година от Jolse  с превозвач, ама тази липса на мостри от Yes ме дразни Grinning
Последно ползвах  Габиели, но не помня до UK или Германия съм поръчвала.
Има ли някаква промяна ? Последно до БГ директно от Jolse се занимавах с някакви документи,  така че това ми идва сложно.  Докъде е по-добре да поръчам ?
Има ли някаква промяна ?

# 638
  • софия
И аз вече почти зарязах Jolse, със съжаление, защото  наистина са добри цените, има и асортимент. Поръчвах с превозвач до UK, но започнаха да ги залавят митници, а и таксата се повиши, което обезмисли финансово операцията. Обмислям да поръчвам до Германия с GGBG, но не знам как стоят нещата с немските митници, питах в темата, не получих отговор-колко често прихващат пратки, как се плаща? Не знам немски и това ме обърква, с английските беше лесно, плаща се бързо с карта.
Последните ми поръчки са със stylejolly.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:24 от swetulka

# 639
Каква козметика може ми да ми препоръчате за лице с мазна тип кожа.

# 640
  • Бургас
Джолсе и мен ме издразниха, нищо, че вината не е изцяло тяхна и реших, че цените им далеч не са привлекателни след като си платя ДДС и таксата за митническото представителство. Предпочитам да пазарувам от магазини в които цените са с включен ДДС и в тази връзка Светулче, stylejolly как са?

# 641
  • София
Здравейте.
Не съм поръчвала повече от година от Jolse  с превозвач, ама тази липса на мостри от Yes ме дразни Grinning
Има ли някаква промяна ? Последно до БГ директно от Jolse се занимавах с някакви документи,  така че това ми идва сложно.  Докъде е по-добре да поръчам ?
Има ли някаква промяна ?

За сега единственото, което не ми отива на митница е от Стайлвана до Германия, Jolse do UK, вече ми отива на митница и ги зарязах.
Пробвайте от Jolse до Германия, може и да стане.

# 642
  • Бургас
Здравейте.
Има ли някаква промяна ?

За сега единственото, което не ми отива на митница е от Стайлвана до Германия, Jolse do UK, вече ми отива на митница и ги зарязах.
Пробвайте от Jolse до Германия, може и да стане.
Jolse до България идва без проблем.
Вече на кашончетата е отбелязана сумата и лесно минава митническа обработка,
бързо ги обработват вече пратките.

# 643
  • софия
Йен, най-примамливи са цените на мострите, пълноразмерните продукти са горе - долу като YS. I Доставката започва от 7$, аз поради лудост съм плащала и 20 за неща в пълен размер, които много съм искала. Срокът е около месец, ноооо... Спиди до вратата!!!
Халал да са им, щом са ми спестили. киселите лели в пощата Blush
За по-големи поръчки, ще се прежаля да, ги посетя обаче заради YS.
PS Едни от най - чудесни те покупки от Style Jolly са травъл и мостри слънцезащита. Влюбих се в тези на Hera.

# 644
  • Prismatica Aerie
Последната ми поръчка от Stylejolly дойде в "партньорска точка на достъп" на Expressone - каса на Easypay, в различен от моя квартал.😒
Иначе, за мен най-много си заслужават сетовете.

Пратките от Jolse до Германия отиват на митница, доколкото помня.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 17:22 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт