Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от използването на пептиди в козметиката?
Какви са впечатленията от Idebenone + blackberry serum и крем на Mary&may?
Какви са предимствата от използването на комплекта Skin1004 Madagascar Centella Double Cleansing Duo за тийнейджъри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от използването на пептиди в козметиката?
Пептидите са къси вериги от аминокиселини, които играят решаваща роля в производството на колаген и подобряването на еластичността на кожата. Те се използват в анти-ейдж и възстановяваща грижа, като различните видове пептиди имат специфични функции, свързани със заздравяване на кожата, намаляване на бръчките и подобряване на текстурата.
-
Какви са впечатленията от Idebenone + blackberry serum и крем на Mary&may?
-
Какви са предимствата от използването на комплекта Skin1004 Madagascar Centella Double Cleansing Duo за тийнейджъри?
-
Защо е важно да се внимава при комбиниране на различни козметични продукти?
-
Какви фактори трябва да имам предвид при избора на слънцезащитен крем за ежедневна употреба?
Инсталирах го, но още не съм го пробвала.

при кристално ясно зададен въпрос), нито да анализира обективно готов продукт. Пробвах го и с прост въпрос, който един нормален потребител би задал: "Кои са най-добрите хранителни добавки с Х", дава ми 2 добавки - готови продукти, тоест, и един патентован комплекс/активна съставка... който е сгрешен. Казва, че е бисциглинат, а той е пирофосфат. Казвам "Чакай, това не е готов продукт, освен това не съдържа формата, която казваш, че съдържа" и той ми отговаря "Точно така, правилно забеляза".