Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 240
  • 435
  •   1
Отговори
# 330
Дроб сарма с кисело млекце и пълнени яйца със сирене и чесън. Relaxed

# 331
  • Пловдив
Козунак с прясно мляко! Класика около великденските празници.
Бих пробвала с удоволствие продуктите "Алфатар". Имах приятелка от Алфатар и съм посещавала този град преди 30 години.
Стана ми много приятно Simple Smile

# 332
Прясното мляко и кравето масло, без тях великденския козунак е немислим .

# 333
  • при моите деца .....
Всички продукти, които опитах са много вкусни.
Киселото мляко с каймак ще е прекрасно допълнение към великденския козунак.
Пожелавам весели празници на слжителите на "Алфатар"

# 334
  • някъде другаде
При нас не се предлагат Вашите продукти и за това не съм ги опитвала. Бих се радвала да ги опитам , защото в къщи обичаме млечни продукти. Киселото мляко е чудесно за великденските козунаци. Шопска салата със сирене ще е добро допълнение на агнешкото.

# 335
Козуначе с кисело мляко и всички близки, събрани на красива празнична трапеза, подредена и аранжирана специално за празника

# 336
Винаги вкъщи присъстват млечни продукти в голямо количество!
За празничната трапеза задължителни са козунаците и кифличките, които чудесно си пасват със солен айрян!!!

# 337
  • Бургас
Всички млечни продукти са на най-голяма почит у дома!
На масата не сядаме без кисело мляко, айрян, сирене.
За Великден ще си имаме айрян за пухкавия козунак, ще направя млечен сос за сварените яйца.

# 338
  • Лясковец
Обичам всичките Ви продукти.Киселото мляко със козунак ми е любимо

# 339
Как без кисело мляко за козунака и за дроб сармата. Това е абсолютна класика. Още не съм пробвала вашите продукти, но задължително ще го направя.

# 340
  • София
В близост има ваш фирмен магазин и съм купувала сирене и сметана.
Салата спанак с кисело мляко и козунак с кисело мляко са яестите комбинации у нас на Великден.

# 341
Козунак с кисело мляко задължително.На масата не сядаме без млечни продукти.Сирене и кашкавал задължително присъстват на трапезата.

# 342
  • Sofia
Освен козунака, за десерт бих направила парфе със заквасена сметана и желе от плодове

# 343
  • София
Продуктите Ви са много вкусни и с удоволствие ги консумираме. Приготвям баница със сирене и мляко, великденски курабии и соленки от бутер тесто и кашкавал. За мезе задължително има нарязани кашкавал и сирене, а за пиене айрян. По традиция за Великден приготвям тавичка от содена питка с мляко в която слагам боядисани яйца и други вкусотии за празничния обяд С роднините си разменяме козунак и шарени яйца.

# 344
  • Варна
За Великден винаги си приготвяме великденската салата с яйца и кисело мляко, както и дроб сарма с кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт