Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 13 150
  • 435
  •   1
Отговори
# 420
Великден винаги почва с яйчица и сиренки за закуска. На обяд преминаваме към основното и за десерт си хапваме козунак с кисело мляко. Най-любимата ми традиция, свързани с празничната трапеза, е да видим кой има “борец”.

# 421
  • Велико Търново
Любибите са козунак - приготвянето му с прясно мляко и след това козунак с кисело мляко си е класика.
Традициите си ги спазваме - месене на козунак, боядисване на яйца. И това цялото семейство заедно в приготвянето и на Великден.

# 422
Освем киселото мляко с козунака, за Великден правя таратор и чеснов сос, със кисело мляко. Това е традиция за празника.

# 423
Млечна салата, баничка, айрян с вкусното кисело мляко на "Алфатар".

# 424
Киселото мляко си е задължително към Великденския козунак Simple Smile За всяко събитие си правим и домашна баничка със сирене

# 425
За празника ще направя тази торта със заквасена сметана.

# 426
  • София
Млечните продукти са любими в нашия дом. На Великден ядем много козунаци и курабийки с кисело мляко, разядки със заквасена сметана и сирене и яйца също често правя.

# 427
Към козунака за Великден винаги има кисело или прясно мляко.

# 428
При нас на Великден винаги има кисело мляко с чесън като гарнитура към агнешкото. Традицията е майка ми да украси масата с червени яйца и да се хапва на открито, ако времето позволява.

# 429
Любимото ми ястие е запеканка с картофи, сирене и яйца, баба ми я правеше всяка година. Имаме традиция всеки да носи по нещо на празничната трапеза, а аз винаги съм „дежурен“ по млечните сирена, кашкавал, масло... всичко домашно! YumYumYum

# 430
На Великден ядем козунак с кисело или прясно мляко.

# 431
Козунак с кисело мляко е задължителен,но и разядките с варени яйца ,кисело мляко или сметана ,сиренце и копър.
Салата Снежанка също .

# 432
Всички обожаваме кашкавал, сирене и кисело мляко вкъщи.
Но за Велик Ден киселото мляко е наразделна част от хапването на козунак.

# 433
Много обичам козунак с прясно мляко и масло, аромата му изпълва цялата къща. Имаме традиция да си разменяме козунаци със съседите, кой какво е успял да направи по-вкусно тази година Smile

# 434
Козунак с мляко - от малка така си го хапвам.Традиционно вкъщи се прави торта с останалите козунаци и с вкусен млечен крем.

Общи условия

Активация на акаунт