Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 13 181
  • 435
  •   1
Отговори
# 45
Курабии, козунаци, баница. Обичам цялата тази "лудница" около празника. Боядисването на яйцата, ходенето на църква с близките ми хора. Ароматът на печени козунаци, яйца и градински цветя - прекрасно чувство, прекрасни детски спомени, опитвам се да предав този дух и на дъщеря ми. Heart Eyes

# 46
- Баница и солен кекс с кисело мляко и сирене
- Ориз с агнешко и кисело мляко
- Таратор

# 47
Агнешко козунак
Събиране всички на трапезата!

# 48
Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза?
 Козунак, курабийки, баница. Любимата ми традиция е семейното боядисване на яйца, защото всички много се забавляваме.

# 49
  • София
Любима рецепта ми е козунак с кисело мляко. Великденската традиция е да сме цялото семейство, да боядисваме яйца, да се чукнем с яйца, да намажа бузките на децата с първото червено яйце.

# 50
Любима рецепта е агнешка дроб сърма, гарнирана с кисело мляко.

# 51
Великденският козунак върви с прясно мляко.А ако случайно остане от козунака, после се превръща във вкусен крем карамел с козунак, за който също ни е нужно мляко. И още две неща, които са свързани не с Великден, но задължително присъстват на всяка пролетна трапеза-Таратор и Пържени тиквички с кисело мляко.

# 52
Много харесваме продуктите на "Алфатар ". Задължително ще има продукти , приготвени с млечните ви изделия на празничната трапеза.   Киселото мляко и сиренето ще бъдат задължителни. А защо не и торта със заквасена сметана.

# 53
  • София
Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза?
Любима рецепта в нашето семейство е печено сирене с мед и орехи.
Сметаната ползвам за Бьоф Строганов - много е хубава и ни е любима.

# 54
Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза?Естествено кисело мляко с козунак.
Семейни традиции - приготвяме празнична трапеза с яйца, козунаци, великденска салата.... слагам и специални великденски салфетки и украса. Събираме се  всички роднини заедно на празничен обяд.

# 55
Дроб сарма със заливка, включваща кисело мляко, сутрешните козунаци с кисело мляко, мезенца на масата и т.н.

# 56
Козунак, поднесен с кисело мляко, е традиционно ястие в семейството ми.

# 57
Козунак с кисело мляко! Gift Heart

Приготвям понякога и курабии с кисело мляко.

# 58
Популярният козунак със заквасена сметана. На Алфатар е чудесна. Дори в наше село с 50 човека я зареждат в магазинчето Smiley Прясно мляко Алафатр 3,6% за традиционен козунак. Агнешко с лапад и ориз и в компания на кисело мляко Алфатар. Обичам и това с каймак 5% и 3,6 краве мляко.
И сиренце винаги има на масата. Върви към традиционната зелена салата с варени яйца на великденската трапеза.
Нашите традиции са на Великден сутринта да си изпием кафето, да се сборим с яйцето и да си хапнем козунак. На обед си сядаме на масата и си хапваме великденски ястия, а следобед си правим разходка край морето и събираме пролетни диви цветя.

# 59
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Агнешка дроб сърма с кисело мляко.
Обичаме да месим заедно курабии и козунаци

Общи условия

Активация на акаунт