Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 361
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 120
ММ след маникюр вика Дай да видя...сякаш ще види нещо ново различно от червено! Joy

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 18:54 от mimi.7299

# 121
  • Sofia
Иска ми се ММ да не забелязваше всеки детайл по мен. Как помни стотиците ми обувки и рокли, винаги отразява новите.

# 122
  • София
Ахахаха, Карен, това беше топ!

Ал, сега ми излезе снимката. Обожавам цвета на пуловера ти. Обувките още вчера ги загледах, но не смея да попитам за бранд.

Рокси, жесток цвят! Жесток!

Мими, той пита да види, защото е запомнил, че ще ходиш и така трупа точки. Ако бях казала, че ще ходя на фризьор и ММ щеше да забележи. Ама аз, овцата, забравих да кажа и сега го поставих в неудобно положение.

# 123
Етомира я изпуснах.
Рок, хубав цвят, отива ти. Изглежда естествен.
Карен, на ТМ пиша 6+.
Ал, много хубав тоалет. За къде отслабваш- нямам идея.

# 124
  • тук-там
На мен пък ми се струва, че цвета не пасва на цветотипа на Рокси. И аз съм пробвала с този цвят и не ми отива. Определено.
Може ли линк към предаването с малкото Копче? Ние с дъщеря ми слушаме книгата в Италия (по лифтовете), а като се върна, ще изгледам и сериала. Книгата много ме пипа! Как съм я пропуснала?!
Мими, аз вече изпръсках една Барения. Подарих и на дъщеря си за Коледа и на една приятелка за РД. Дано ти хареса!

# 125
Маратонките, Drake / Premiata
....

имам и бели от този модел, много харесвам марката, имам 5-6 чифта

Мариат, аз не отслабвам, седя си +/- 1 кг, имам режим и спортувам през ден.
60 кила съм, докато ни стъпя на кантар никой не ми вярва

"Майките" и мен ме отвя, четох я като децата бяха малки.
Сега ми предстои сериала, чакам с нетърпение

едит: лилавото им е боядисано от индиго и черни дънки

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 11:50 от Al Georgieva

# 126
Мими, той пита да види, защото е запомнил, че ще ходиш и така трупа точки.

Случка от онзи ден. Моят мъж- знае, че съм била на фризьор, вижда ме няколко часа по- късно, вързана на конска опашка и съвсем сериозно казва: “Честита прическа, много свежо се е получило”. 🤣

# 127
Оня ден вадя в мола козметичния несесер да покажа на продавачката червилото, което искам. И той вика тоз несесер много овехтял. И аз му казвам той е от теб, ти ми го подари, от Париж. И той ми вика: Е, да ма не за цял живот! 😅
Продавачката ни слуша и се смее...
Така, че сега търся несесер, защото отнесох критика!

# 128
  • Берлин
На макс викате, а 🤣 на летището сме за 1ва почивка тази година
...

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 03:52 от PAPURCHE MEHURCHE

# 129
  • Бургас/Пз
Ал, супер е пуловерът. Недей да отслабваш Simple Smile
Мими, да покажеш новия несесер като го избереш. Жълтата блуза на точки е супер свежарска.
Не можах да видя Етомира
Папурче, хубава почивка да имате!
Ние преди малко се прибрахме от Боровец. Тръгнахме си един ден по-рано. Малкият го хвана някакъв вирус с повръщане и решихме, че е по-добре да се прибираме.
Днес получих тези обувки. Залепнаха ми и са много удобни

Като гледам как зимата се завръща, май скоро няма да ги обуя Simple Smile

# 130
  • София

Може ли линк към предаването с малкото Копче? Ние с дъщеря ми слушаме книгата в Италия (по лифтовете), а като се върна, ще изгледам и сериала. Книгата много ме пипа! Как съм я пропуснала?!
Тук дадох линка към гостуването на децата: https://bg-mam.ma/p/1762015/49552383

Филмът е по скелета на книгата. Много е изменен на места, адаптиран, преправян, та не очаквай, Al, да е 1:1 с оригинала.

Ani_d, мнoго хубави са розовите обувки!
Съжалявам за неволите ви в Боровец!

От мен, ново маникюрче

# 131
Цикламените обувки са много красиви 😍
Е това е обувка за мен 🩷

Копче, нямам очаквания да е по книгата, а имам очакване за силен филм.
Темата много ме вълнува.

вчера по вечерно време така
....

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 22:40 от Al Georgieva

# 132
  • София
Искам такива цикламени обувки!

Al, елегантна си, както винаги!

# 133
Ал, Жестоко сако и жестока червена чантичка! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 13:53 от mimi.7299

# 134
  • Сливен
Папурче, забавлявай се Heart!
На Магни децата да са здрави и щастливи заедно, и винаги, дори и след 50 години, да си казват, че дори и да се върнат назад, пак биха взели същото решение!
Копче, браво на детето! Отнесе шеги за следването, ама то си е за сметка на НАТФИЗ! Важното е тя да следва мечтите си, винаги има повече от един път до целта!
Обаче този лак ме изненада...
Честит юбилей, макар и с голямо закъснение! Бъди здрава, щастлива, пълна с емоции и вдъхновение, увличаща и обичаща! Точно като центъра на вихъра, който привлича всичко към себе си!
Дика... имам смесени чувства... наистина безупречна изработка, откъм материи понякога не толкова. За делови стил обаче за мен са перфектни.
Опитах се да харесам по описание парфюми, но не ми се получи. То и на живо понякога съм изненадана, след третия парфюм вече не съм сигурна в обонянието си и после се чудя как съм могла да взема този парфюм. Мисля да  си поръчам мостри.
На СПА съм, стил "баня". Не съм за показване Grinning, далееееч съм от Карън Grinning
Не е точно моето. Опитвам се да улуча обратното разписание на останалите хора в хотела, или поне на повечето...
Бомболино, страхотна чанта, обичам всички нюанси на зелено, без електрикови.
Мими7299, твоята половинка винаги е в десетката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт