Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 352
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 105
Дрехи, дето нямат описан състав, не купувам. Днес съм с район вискозена блуза на Дика, такова приятно усещане, нито съм се изпотила, нито нищо...е верно 15 минути я гладих.. 🤣
На 4, 5, 6 в Лили намаление на Корейска козметика! Wink

# 106
Да не остана по-назад, сега погледнах този Авин "бутик".
Ами той си е баш за Натали-то.

# 107
Да ви кажа или съм много остаряла или много помъдряла или и двете накуп, но като погледна тези лигави и псевдопоетични описания на парфюми ми се отщява да си ги купя!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 16:28 от Agent Provocateur

# 108
Да ви кажа или съм много остаряла или много помъдряла или и двете накуп, но като погледна тези лигави и псевдопоетични описания на парфюми ми се отщява да си го купя!
М, аз описания чета само за основните нотки, пътеписите ги подминавам. Това са глупости.

# 109
  • София/Севлиево
Аз харесвам Дани(данибон),следя ѝ блога от няколко години, намирам че пише увлекателно (все пак е журналист и това ѝ е работата)но има теми, които подминавам.

# 110
  • София
Аз следя един луд гей - Даниел Луис. Но също така и ходя и тествам парфюми.

# 111
Сега се сетих за Prima-та на Carthusia, любов от първо помирисване, а по описание нивга не бих го погледнала.
Довечера ще се парфюмирам с него ❤️

Има хора по тениски, а аз съм с пуловер и вълнено манто 😃
.....

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 11:51 от Al Georgieva

# 112
  • София
Папурче, МНОГО се радвам за резултата! Хайде сега, живот на макс!!!
Копче, гледах малкото Копче, ама вие сте като две капки вода двете! Чакам с нетърпение нейния епизод.
Нямам вдъхновение за дрехи с това ужасно време. Нямам търпение да се стопли!

# 113
  • София
Страхотно малко Копче! Да е жива и здрава и все така естествена, усмихната и позитивна!
Много сладки деца.

Bombolino, жестока чанта!
Al, колко да си ми кака? Час-два?
Mimi, благодаря. Точно навреме прочетох за корейската козметика и минах за слънцезащитния крем на Beauty of Joseon.

Никога не съм чела описание на парфюм. Винаги съм купувала след като помириша - било то защото някой рекламира пред магазин за козметика, или защото съм се мотала на някое летище....
Отрязах си косата. Толкова искам да е дълга, но преди няколко години бяха с бретон и много ме дразнеше разликата в дължините. Та реших проблема. ММ не забеляза. Това не е добре за него.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 18:27 от etomira

# 114
Ох мацка, ма какви Дика рокли за теб.....
Много си хубава и с двете дължини

# 115
  • София
Аз сложих малко цвят на косата. Още се чудя дали да я режа, вероятно ще ми дойде музата като се стопли времето. Купих си няколко неща за пролетта, ама то още няма пролет.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:48 от Rockstar

# 116
Рокси, супер е цветът, отива ти.
Етомира, харесваш ми с късата коса.Супер очи имаш.
Папурче, много се радвам за теб!Една зодия сме;) Отвържи сега душата.

# 117
...
Отрязах си косата. Толкова искам да е дълга, но преди няколко години бяха с бретон и много ме дразнеше разликата в дължините. Та реших проблема. ММ не забеляза. Това не е добре за него.
качвам ви снимка преди и след да видите колко незабележимо съм се подстригала
Ами пък незабележимо си е Smiling ImpLaughing като за мъж Close Отпред дължината е леко скъсена... на най-предните кичури Wink Другата що да я гледа Thinking
Пък и според мен той те гледа в очите (ама какви очииии FlushedHeart EyesBroken Heart) и даже не вижда отвъд линията на косата около лицето...

ПП: Рокси, цвета е твоя, отвсякъде Simple Smile

ПП: извинете за многото емотикони, ама то като не се виждаме в лице и не се чува интонацията, думите понякога стават странни и неразбираеми.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 11:38 от peneva_a

# 118
Етомира и Рокси, мтого сте хубави. Цветовете ви отиват. Етомира с новата коса определено е много по свежо и посмладяващо. Каква синя рокля имам на Дика, точно за теб и красивите ти очи!
А, сега видях и Ал, много готино кежуал. Искам блузата! 🙃

# 119
  • София/Севлиево
Аз виждам разликата,за мъж определено ще е трудно да забележи.
Хубав цвят,Рокси.
Моят мъж също не забелязва нито като се боядисам, нито като се подстрижа.А когато преди години си направих експеримент с бритон ме подмина на пътя като напълно непозната(а детето в детската градина не поиска да си тръгне с мен, защото не съм била неговата мама,детето го разбирам,ама мъжът ми?!).
Дрехи за пролетта имам,ама няма такава при нас ...

Общи условия

Активация на акаунт