Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 104 344
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas, Bulgaria
Мими, има го в Дъглас - Бургас, а ако желаеш по-сериозно да го разносиш мога да ти направя и подаря отливка. Heart

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:03 от kolevaangela

# 91
Мими, има го в Дъглас - Бургас, а ако желаеш по-сериозно да го разносиш мога да ти направя и подаря отливка. Heart
Анджи, слънце ненагледно си ти! Поръчах си го, рядко рискувам с непомирисан парфюм, но що ли си мисля, че ще ми хареса. Имах промокод за Дъглас и циганска душа трае ли...

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:11 от mimi.7299

# 92
Днес се намъкнах в един десигуалски пуловер, бях го забравила.
Дънките са леко чарлстонести надолу.

# 93
MakeUp ме изненадаха с бързина.
Вчера поръчах, днес пратката чака при куриера.

Сиска, в Дика пробвах два ленени панталона, харесах се, но роклите надделяха, а и съм между два номера при панталоните им

Днес с боти, свежо е 😃

# 94
  • София
Какво му е на стила на Зара, аз лично много го харесвам, и го следвам от не помня кога, Дика не е моето.

И аз в твойта група. Колкото пъти влезна в Дика, излизам с празни ръце.
Миналата седмица влязох в Авин, на Шишман. Не знам и там, кой им се връзва на китайските рокли и изкуствени материи. Мерих две сака, третото видях, че е с обелена кожа, даже не го пробвах. Кройката на първото, правеше гърбица на гърба, която нямам природно. Другото беше ок, но беше 300 лв. Изкуствен полиестер. Моля?!

etomira - кремчето е ок за суха кожа. Всички слънцезащити омазняват и са ок за нас.

Папурче, много се радвам за теб! Hug

Да си пуснете епизода от днес при Гала в На кафе. Децата от Майките бяха на гости днес.
от 2:06  

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:20 от kopche

# 95
Кое е малкото копче, не го разпознавам тук?
Ей тук едно сравнение за фенките на Герлен между двете серии Роял и Кралската орхидея. Общо взето по описанието не хващам разлика какво имат предвид.
https://danybon.com/interesno/abeille-royale-orchidee-imperiale/

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:55 от mimi.7299

# 96
  • Виена
Подобни на черната рокля в Дика, коята Ал Георгиева се е взела, имаше доста в Хамерле, искаха им по 300 евро. Аз затова ще си взема от Дика Simple Smile Ето урожаят от вчера.

За събота съм оставила още шопинг.

# 97
Аууууу, искам същата чанта ❤️❤️❤️
Разкошна е, честита Бомболино!

Ами черната памучна рокля на Дика за мен е ултра добро попадение, много-много подобна на една от добрите марки е 450€ и като добави човек и готиния колан и пестеливата ми душа се вцепенява 🤣
Сори, ама Зара нямат такива красоти, а и
Скрит текст:
тази година ми се струват много боклучави и евтино изглеждащи дрехите.
Иначе всеки да пазарува каквото му харесва и в каквото се харесва.
Темата е за личен, а не колективен стил 😃

Копче, ще я гледам утре госпожицата. И първа серия мисля утре да гледам.
Следя и страницата във ФБ 🙂

# 98
Изведнъж настана затишие и докато се усетя, че има нова тема бая съм ви изтървала...

Подаръци обичам повече да правя, отколкото да получавам Simple Smile Обичам практични и стойностни неща, като всеки телец съм вещоман и държа на красивото и качественото...

Сиска, точно на този парфюм получих мостра с едни червила от дъглас и си се пръскам всеки ден с него, много ми харесва.

Папурче, много се радвам за теб! Виртуална прегръдка имаш от мен!

bombolino, страхотна чанта и цвят

# 99
Дика е добър вариант цена/ качество. Не скъпи, от добри материи, по шика има още какво да се желае.
Ех, Бомболино супер чанта...

# 100
  • София
Сложих линк към предаването. Blush

# 101
Сложих линк към предаването. Blush
АААА, познах го, със светло люляковия тоалет. таз усмивка като твоята не може да се сбърка...браво хубаво малко Копче и слънчево!

# 102
Чантата е много хубава.
Снощи заспах на Майките, но ще си пусна серията. Нямам търпение за малкото Копче.

# 103
Цитат
Миналата седмица влязох в Авин, на Шишман. Не знам и там, кой им се връзва на китайските рокли и изкуствени материи. Мерих две сака, третото видях, че е с обелена кожа, даже не го пробвах. Кройката на първото, правеше гърбица на гърба, която нямам природно. Другото беше ок, но беше 300 лв. Изкуствен полиестер. Моля?!
Копче, тези Авин за първи път ги чувам, влязох в сайта да видя какво - що. Ами добре си направила, че си излязла без нищо. Китайчета, състав неизвестен /кога ще се научат да изписват състава на дрехата тези сайтове/, цените обаче надвишават тези на реномирани марки - наистина да се чудиш кой им се връзва.

Малкото копче много лъчезарна и хубава!

# 104
Децата са страхотни ❤️🙂
Пуснах си да ги видя.

Авин ги рекламира много Натали Трифонова и са голям хит, на Шишман мисля е аутлет.
Но Натали е хубава във всичко.

Общи условия

Активация на акаунт