Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 102 974
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Папурче, много, много те прегръщам и се радвам за теб! 

И аз не се вредих за билети за лейди Гага. Нито онзи ден, нито днес.

ДХ3, ужас! Забравям на момента, защото иначе никога няма да се кача в метро.

Sweta, и аз обожавам Зара. Затова директно се наврях там да се успокоявам.

След написаното от Елислава, сега ще си поръчам кремче и аз.

# 76
Папурче, хич да не ти пука за Лейди Гага. Колко много концерти ще има, за които ще се доредиш за билети.

Елислава, може ли да конкретизираш от кой крем са ти изчезнали петната? Снимка, линк...
Карен, с каквото и да ни се представиш в темата, аз винаги ще те виждам с черен целокупен секси бански!

# 77
Папурче, чакат те други, по-хубави билети.
Не можах да видя една от любимите си групи преди 2 месеца, въпреки наличието на билет, но се успокоявам, че явно е трябвало да стане, да не пътувам и т.н.
Ходи ми се пак на концерт с тийнката. Миналото лято си изкарахме незабравимо, само по женски.

В метро се качвам спокойно, във влак не смея Simple Smile

# 78
Слънцезащита другия път.
Сложих я в любими.

Прибрах се с идея, че утре обувам боти и вълненото манто.

Карън, страхотна си.
Нда, с черния бански като те видях и давах заето 😘

Етомира, ма аз съм ти много кака 🤣
И аз се прибрах днес с едни мнооого широки дънки, за визията дънки, колан, токчета и черна тениска

На Дика малко неща имам, но пък стоят страхотно, ушити са перфектно и платовете са много хубави ❤️
Обичам рокли, само да се стопли и слагам черната памучна с един плетен колан и сандали на ток 🖤

Вчера върнах една рокля на Зара, много я исках заради десена, но тц, кройката е ужасна.
На Дика нямат грешка ❤️
Цикламено&зелената е любов от пръв поглед.

Папурче, нали си добре 🙂
На друг концерт ще идеш.
Ехееее, събития да искаш, само време му трябва на човек

# 79
Ал, верно е, пипнати са Дика, то копче, шев силует...! Е, малко са старомодни... Joy Нямам търпение да си сложа черната блуза на жълти точки!

Харесах костюм на Елън Мор, но не го искам без яка!

Тук е страшен студ, с палто и ботуши съм още...в работата слагам обувки! С леко влажната коса след фризьора ми замръзна мозъка...

# 80
Е старомодни са, но то и аз съм от отминали времена 🤣
А и харесвам този стил 🙂
За такива якички си умирам

# 81
Е старомодни са, но то и аз съм от отминали времена 🤣
А и харесвам този стил 🙂
За такива якички си умирам
И аз съм от класиката...

# 82
За костюма, без ревер ми е странно на мен.
Иначе цвета и червените акценти ми харесват.

# 83
За костюма, без ревер ми е странно на мен.
Иначе цвета и червените акценти ми харесват.
Това ме спря да го поръчам... иначе не се замислям, много ми харесва!

# 84
аз повече обичам да си го купя аз и да ми го дадът после че все ми подаряват класики парфюми кремове чанти вече се чудя какво да ги правя виж обаче плюшени играчки не отказвам събирам си ги имам всякакви последно си добавих коала и смърф в колекцията Heart EyesSunglasses

# 85
  • Burgas, Bulgaria
Ех, момичета, изтървах ви,  изтървала съм и Карен! Disappointed Relieved HeartpulseКъде спах?! Disappointed Relieved На Лейди желая ЧРД /на патерици/, за Папурче и за всички тук искам изследвания повече да не се налага да си правим! Heart Да сме живи и здрави, а пък събитията сами ще ни намерят! Heart
 PP За подарък, най-обичам парфюм, а също това и подарявам. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 10:32 от kolevaangela

# 86
  • Велико Търново

Обожавам парфюми, може да погледнеш този - толкова да ми хареса, че преди да си легнах се парфюмирах.
Скрит текст:

Лейди, на патерица да си честита!Здрава и много обичана бъди!

Папурче, няма по-хубава новина от тази!Здраве и спокойствие за всички ни да има.
И аз харесвам/х Дика.Преди 20+ години имах един  много хубав панталон и естествено отидох, и купих втори абсолютно същия.Сега от години не съм им влизала в магазина.

Карен, фантастична си всякак.

Ал, Мими и аз от вашата група.Костюмът ми хареса.

Желая хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 07:07 от siska79

# 87
  • Burgas, Bulgaria

Обожавам парфюми, може да погледнеш този - толкова да ми хареса, че преди да си легнах се парфюмирах.
Скрит текст:
Сиска, имам го - много мой! Heart

# 88
  • София/Севлиево
Папурче, хич да не ти пука за Лейди Гага. Колко много концерти ще има, за които ще се доредиш за билети.

Елислава, може ли да конкретизираш от кой крем са ти изчезнали петната? Снимка, линк...
Карен, с каквото и да ни се представиш в темата, аз винаги ще те виждам с черен целокупен секси бански!
Мари,този корейският, който се коментираше.Първо взех малка опаковка за проба,после големия -доста е икономичен и един от малкото, който не ми дразне и лепне в жегите.

# 89
Тази корейска серия е много хубава! Като свърша сегашния, ще го пробвам!
Анджи, Сиси, парфюмът е с пачули и много ме блазни да го пробвам! 😁 Имам и един промокод за усвояване! Wink
Трябва да ви кажа, че тая кал за мазане ми е ужасна на мирис, но както казва Асето трябва да се маже, пари сме дали! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт