Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 102 972
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Севлиево
Привет и благодаря за новата тема ❤️
Обичам да ми подаряват книги,чаши(имам внушителна колекция ,но никога не ми стигат). Обичам да правя и подаръци,но обикновено питам човека отсреща какво би го зарадвало.
Магни и от мен честито на младото семейство.Да са здрави,задружни и много щастливи.
Аз пак много ви изпуснах,но от две седмици всички (по етапно) сме болни-първо малкия,после аз и големия,сега ММ нещо го мори(май конюнктивит,но не иска да иде на лекар,аз съм още с ангина, много изтърпях , докато стигна до джипито,ама май и мен ще ме лепне това от ММ,че едното ми око е цялото червено и има гурли,ама за разлика от ММ утре ще се замъкна при докторката ако проблемът не отмине/възможно е и от недоспиване да е,че 4-5 дни сънят е мираж при мен/).

# 61
Болните да оздравяват!

На Майолка силно стискам палци днес 🍀

Поръчах крема за шия на Елемис,  от MakeUp.
Ще пиша отзиви.

За тяло не ползвам нищо, май трябва да помисля за някакъв продукт, че по-млада няма да стана 😃

# 62
  • София
Този корейски слънцезащитен е на много добра цена също в Мейкъп
https://makeup.bg/product/664293/

# 63
Този корейски слънцезащитен е на много добра цена също в Мейкъп
https://makeup.bg/product/664293/

Ползвах я доскоро и ми хареса.

# 64
Копче, откак я каза я ползвам и съм доволна.С мазна кожа съм, с пори, но необичаща доста слънцезащити, защото ми запушваха порите.

# 65
Аз също ползвах тази слънцезащитна, но не беше ок за моята кожа. Чакам да заредят другия вид. Има и светлосин цвят по опаковката.

# 66
  • София
И аз днес, повлияна от темата, влязох в Дика. Предишното ми влизане там ще да е било преди около 20 години. Реших, че след като се набутах в тема за стил, където нямам никакво място, много ми се иска да променя нещо и да стана малко по-елегантна. И бях очарована, много красиви неща. Мисля, че премерих целия магазин. И не се възприех в нищо. Тръгнах си много нещастна. След което си изпуснах спираката в метрото, защото бях със слушалки и си пишех с приятелка. Това нямаше да е проблем, ако не беше последна спирка. И влакчето продължи в тунела и спря. А мен ме е страх от затворени пространства. И си седях там, цялата треперех, тунелът се свиваше и щях да се разплача. След мъничко се появи един усмихнат господин, който се разсмя още повече като ме видя. А аз успях само да смотлевя: "Изпуснах си спирката. Много ме е страх!" И съвсем го развеселих. Те и физиономиите на хората, които ме гледаха как слизам на първа спирка, бяха безценни.
И след всички тези така тъжни моменти, се качих в Зара, купих си шитроки дънки с ниска талия и поредния потник с деколте лодка, отлагайки идеята да стана стилна за друг ден. Сега се чувствам по-добре.

За деколте ползвам Medi peel. Не става по-добре, но за последната година не става и по-зле. Значи работи.

Копче, тази слънцезащита ок ли е за суха кожа?

# 67
Етомира, в Парадайс сигурно се развива действието, гадно преживяване си имала. 🤗 Аз много внимавам със спирките на метрото, даже ставам като бабите преди да се отворят вратите на моята спирка от страх да не се разсея и да я изпусна.
Обаче приеми събитията като знак от личната ти фея на модата, която те е пернала по носа, че искаш да и измениш. Simple Smile
Какво му е на стила на Зара, аз лично много го харесвам, и го следвам от не помня кога, Дика не е моето.
А от това, което си показвала много харесвам твоя стил такъв какъвто е.

# 68
Скоро имах подобно преживяване в метрото.Както вървеше и спря, а вратите се отвориха вътре в тунела и стояхме така бая време.Беше доста неприятно.

# 69
...
И след всички тези така тъжни моменти, се качих в Зара, купих си шитроки дънки с ниска талия и поредния потник с деколте лодка, отлагайки идеята да стана стилна за друг ден. Сега се чувствам по-добре.
Ами явно това си е твоя стил Simple Smile Нали сме в тази тема за "пораснали момичета", не за да се правим на други, а да сме си себе си Blue Heart
Аз в последно време меря-рева, меря-рева и си тръгвам с нещо много стандартно за моя гардероб, но в друг цвят или същото като наличното, просто за замяна на захабено...

А другото ти стресиращо преживяване си го описала така забавно, че се усмихнах...На теб не ти е било до усмивка, ама... Hug

# 70
  • Виена
До Дика ще стигна след десетина дни, но днес във Виена има уиминс шопинг дей, много магазини предлагат 20% намаления. И както е казал поета (в случая поетеса) :тайно си точа сабята, зъбите и ешафодите...
В четири и половина от мен в офиса ще останат две димящи следи и се впускам по магазините.

# 71
  • Sofia
Честито на младите, Магни! Пожелавам им щастлив семеен живот в любов и хармония! Не видях снимките,  но съм сигурна, че са прекрасни и двамата. Heart
Честит рожден ден на Копче и Лейди!

Елегантните ми дрехи си висят в гардероба,  а аз скитам из града небрежна.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:26 от Karen

# 72
Чудна си Карен, има жени като теб и елегантни и небрежни - все са неотразими! 😍
В 17 отлитам да ме къносват, снощи заспах в 2 и съм като умряла днес. Направиха ми комплимент за Герлен интензз. То аслъ днес само парфюма да ми хвалиш... 🤣

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 17:57 от mimi.7299

# 73
  • София/Севлиево
Аз съм получавала няколко пъти паник атаки в метрото,след първата отказвах да се кача 3 месеца,а после още толкова задължително гледах да има някой с мен...
Това корейско кремче много го харесвам,не знам дали си въобразявам,но след като почнах да го използвам ми изчезнаха пигментните петна, които ми останаха в наследство от бременността с Росен.
Карен, много ми харесваш.

# 74
  • Берлин
Идвам да се хваля и оплача:
1. Излезна окончателната епикриза - кайне, кайнен, кайне, кайне по всички точки. Животът започва отново, и на 5-я етаж да е, Копче 🤣
2. Не се вредих за билети за Лейди Гага, но със спестените пари един СПА-уикенд за утешение ще букна.

Общи условия

Активация на акаунт