Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 904
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Света, благодаря за новата тема!

Копче, здрава, щастлива, обичана и все така прекрасна бъди!
С роклята си убиец!

Днес между двете аптеки/тръгнах от едната по рано/ и отидох да се подстрига и боядисам, а утре съм на маникюр.
Колистар купувах преди много години  един фдт и не помня какво още.Тялото сега го мажа със спрея Екзомега и съм много доволна, няма анти -ейдж грижа, но все още кожата на тялото не ми създава грижи.
Сега съм на тема коса и днес поръчах новото олио на Керастаз, видях, че от серията имат и шампоан за блясък и още нещо, обаче наистина вече нямам никакво място да ги прибирам.

Гадамер, страхотни снимки и чанта.С удоволствие си я носи.
Ани, жестока си във фитнеса.Приятна почивка!
Майолка, стискам палци и аз.
Подаръци получавам и винаги са топ.Мъжът ми за Коледа ми подари 3 масажа от по 120 минути единия, но с този график само на един съм отишла.Познавам собственичката на салона и се разбрахме евентуално лятото.Не одобрявам ангажиращи подаръци.
Цветя не обичам и не гледам, кошници, букети и т.н не са моето.Обичам да подарявам, обаче червена роза-една и гола, и другото дали ще е плик с пари или нещо друго няма значение.Моите приятелки винаги си харесват подаръците, а разни други хора все искат да ме канят, че съм правела хубави подаръци.
Агент, много ми хареса визията с бялата риза и тази дама ми напомня за теб-дали маниер или нещо в лицето, но ми хареса .
Отивам да се оправям, че утре наново.

# 46
  • Берлин
Света, благодаря за труда ❤️
Да правя подаръци е моята супер сила. Не жаля нито ресурси, нито средства. Най-голямото ми щастие е да направя някой друг щастлив. Слушам, дори неволно подхвърлени реплики помагат. Но някой да ме нацели мен - почти невъзможно. А цветя не понасям да ми подаряват в никаква форма.
Семейството и няколко близки са направили група в wats up. Та отсега обменяли идеи какво да прамят за чрд-то ми.
То и изненади много-мнаго не обичам да ми правят. А аз правя- с чувство, въображение и много ентусиазъм.

# 47
Като слушаш и помниш и се получават подаръците.
Една есен ми звъни куриер, лична пратка. Пращам го в офиса, не може, лично предаване.
Брех, притесних се, разбирам се с куриера за по-късен час и какво мислите има в пратката? Лукововици ❤️
Дамата запомнила по какво съм припадала и така. Чудни хора има ❤️

Днес неочаквано две великолепни рокли в Дика.
Изненадват ме приятно с материи, десени (е, черното не е точно десен 😃) и кройки.

Кога ти е ЧРД-то Папурче?

# 48
Ани, да, втори или трети ми е този. Имай предвид, че не е много богат и за това ми харесва! На кръчмата удържах, салата и вода!

# 49
Значи ще ми е добре с този крем 🙂
Мими, от къде го поръчваш?
Може да си казала, но съм пропуснала

# 50
Обичам да подарявам, да измисля и избера подаръка според човека е част от преживяването за мен. Обичам и да получавам, на вълна диамати съм. Искам сега малки за новите ми две ушни дупки, които още не съм направила Satisfied винаги си споделям подаръчните желания Laughing Цветя не обичам да получавам и подарявам. За Коледа получих японски масаж, подарък. След много уговорки за удобно на салона време, не можах да отида. Преподарих го. Ангажиращо и натоварващо ми е. Не е за мен.

Копче, честита ти годишнина! Изключителна жена си и нямам предвид само аутфита Heart Exl

Магни, честито на новото семейство! Да са много щастливи заедно Heart Exl

# 51
Значи ще ми е добре с този крем 🙂
Мими, от къде го поръчваш?
Може да си казала, но съм пропуснала
Последния го донесох от Лондон, имаше цял магазин на марката.
Предните пъти от тук

Много ми е досадно и трудно да избирам подаръци. Предпочитам да дам ваучър или пари. Нямам никакво въображение!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:51 от mimi.7299

# 52
  • Бургас/Пз
Ани, да, втори или трети ми е този. Имай предвид, че не е много богат и за това ми харесва! На кръчмата удържах, салата и вода!

Аз не държа да е богат, защото накрая винаги завършвам с face oil, без значение какво съм сложила преди това.
Кажи виждаш ли някакъв ефект след толкова опаковки??

Сиска, ти май също беше ползвала Елемис и Скинкод за шия. Я кажи кой ти харесва повече Simple Smile

# 53
  • Берлин
Ал, на 8 юни. Купонът в Бг ще е на 7-ми, защото ни канселираха дълго обмисляните полети и връщането ни ще е на 8-ми. Каквото-такова, само да сме живи и здрави. А берлинското парти не е планирано заради неясна командировка между 8-ми и 20-ти. Абееее..каквото стане.

# 54
  • Велико Търново
Ани, кремовете за лице/шия и т.н на мен са ми като добавката за очи-пия постоянно и се надявам, че няма да стане по-зле.Ясно е, че все по някое време ще стане, но да го отложа максимално.Аз не съм много критерий, защото едно от малкото ми хубави неща е кожата на тялото.Казвала съм, че на младини един мъж беше възхитен и я сравни с S класа.Само бели коси и петна по лицето нямам, а и бюст нямам, но стрии, целулит, бръчки по лицето и всякакви други екстри имам в изоблие.

# 55

Аз не държа да е богат, защото накрая винаги завършвам с face oil, без значение какво съм сложила преди това.
Кажи виждаш ли някакъв ефект след толкова опаковки??

Сиска, ти май също беше ползвала Елемис и Скинкод за шия. Я кажи кой ти харесва повече Simple Smile
Ами ефект стегната, хидратирана, еластична шия. Напречните линии не са изгладени, ако това очакваш. По самото деколте все още нямам линии и бръчки.
За мен много по добър от Скин код!
Ето деколтето, шията има напречни линии!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:29 от mimi.7299

# 56
На мен този Колистар, не ми мирише приятно, и не усещам термото.

На миризма го докарва на Аура Слим от едно време.
Но пари съм давала и го ползвам Laughing
За мен крио-то е леко загряващ.
Знам, че трябва да е охлаждащ. Но не точно. Също бих казала, че има камфор в него или поне ментол. Първата минута може и да охлади леко, но после усещам затопляне (не до парене).
От скоро ползвам и за друг ефект още не мога да кажа.

# 57
  • Бургас/Пз
Ани, кремовете за лице/шия и т.н на мен са ми като добавката за очи-пия постоянно и се надявам, че няма да стане по-зле.Ясно е, че все по някое време ще стане, но да го отложа максимално.Аз не съм много критерий, защото едно от малкото ми хубави неща е кожата на тялото.Казвала съм, че на младини един мъж беше възхитен и я сравни с S класа.Само бели коси и петна по лицето нямам, а и бюст нямам, но стрии, целулит, бръчки по лицето и всякакви други екстри имам в изоблие.
Сис, то и аз съм така Simple Smile Някой като ме попита защо пия добавки и дали имат ефект - казвам - Не знам дали имат ефект, ама не знам какво щеше да е без тях 😊 Та и аз пия, мажа, да знам, че съм направила нещо. Определено обаче специално за околоочите хич не ми е еднакво да мажа сутрин каквото и да е и определено вече го виждам.
По- скоро мисълта ми беше като усещане между Елемис и Скинкод, кой повече ти допада.

Благодаря много , Мими 😘 то напречните бустерите не ги изпъват, та за крем нямам такива очаквания. Замислям се за филър там, ама ще видим Simple Smile

Рошличка, за мен този е абсолютно охраждащ. Никакво затопляне не усещам. Напротив направо си ми е хладно доста време след намазването. Затова и не го ползвам откакто дойде зимата. Не ми е приятен този студен ефект.

# 58
Ползвах почти фанатично крема за шия и деколте на Скинкод години наред още откак стъпиха на нашия пазар. Не останах  впечатлена, честно казано. След още няколко експеримента, към момента мажа зоната с по- богати дневни/ нощни кремове. И все си припомням думите на Лили Иванова, че деколтето свършва там, където започва сутиенът. 😊

Магни, пропуснах да поздравя младоженците в предната тема! Да крачат заедно ръка за ръка, да гледат в една посока, да са си опора. Много щастие им желая.

# 59
Благодаря за новата тема.
Магни, честито на младоженците. Да са много, много щастливи! Не успях да видя снимките. Винаги чета със закъснение и изпускам почти всички снимки.
Крем за шия и деколте ползвам отскоро, взех един след дълго проучване, ще видя дали има ефект.
Аз съм на път към фитнеса преди работа, а след работа на плуване.

Общи условия

Активация на акаунт