Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 909
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас/Пз
Копче, твоя Колистар загрява ли??
Моят е дрениращ, но не загрява. Няма камфор в съдържанието . Я ми снимай твоя буркан Simple Smile

# 31
Аз утре се оказах на рожден ден и сега се почва чуденка какво да купя.
Лейди, нека си здрава и ти желая спокойствие на душата! За мен няма по-ценно от това!🌹
Деси, питай близки до рожденика за предпочитанията му или ако няма кого да питаш, ваучер от магазин, който може да се смени за пари - сигурна работа Simple Smile

# 32
  • София
Света, благодаря за темата.
Всякакви подаръци обичам. Напоследък получавам цветя /саксии и букети/ и разни джвъджки за вкъщи.

# 33
Ани, точно на кал...как ще спя така цяла нощ Joy На мен ми е ужасно, не знам за околните!

# 34
Света, празникът е на кумичката ми, знам си я много добре, просто винаги решава да празнува в последния момент и аз съм в ужас къде и какво да диря.А то и човек малко се изчерпва с идеите за близки, та …Пари няма да ѝ давам, защото няма да ски купи нищо като я познавам.

# 35
Света, благодаря за темата! 🤗 Ще се връщам да ви чета, че ви изпуснах много.
Гледам последните коментари  подаръци коментирате. Ами няма такова нещо като универсален подарък в това се убедих.
Дори и да обмисляш и да знаеш, че човек има нужда от нещо пак може да сбъркаш.
Така сгафих с подарък за мама. Бях решила, да ѝ подаря специална възглавница, че страда от рефлукс и не спи спокойно. За мен  човек, когато не се наспива системно хич не е добре и сънят е приоритет.
Две седмици проучвах какво има на пазара, кое е най-ефикасно и от кое клиентите са доволни. Забърках се честно, но накрая се спрях на една от 3 части. Позволяваше 14 комбинации и практична. Е, да ама не случих. Не е удобна на мама за спане. Добре, че имах и друг подарък там бях на сигурно.

Обаче винаги се вижда кога човек е положил усилия в избора на такъв. И аз съм чепата и не може да ми се улучи. Близките ми хора ме питат директно какво искам, аз също правя така. Също слушам кой за какво мечтае на глас.
ММ пък обича да има и елемент на изненада и иска списък с харесвани неща от мен. Така знае, че няма да сбърка, но и че ще ме изненада, защото не зная кое точно е избрал.😁
По едно време списъкът си го въртяха семейно, като отмятаха кой какво е взел да не се дублират.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:15 от cloè

# 36
  • София
Моят е дрениращ, но не загрява. Няма камфор в съдържанието . Я ми снимай твоя буркан Simple Smile
Този е моят
https://www.notino.bg/collistar/speciale-corpo-perfetto-revitali … duct_list-product

# 37
  • Бургас/Пз
Този е моят
https://www.notino.bg/collistar/speciale-corpo-perfetto-revitali … duct_list-product
Ааа, ама това е скраба.  Него и аз го имах. Сега съм с този https://www.notino.bg/collistar/speciale-corpo-perfetto-oformjas … a-tjalo/p-522613/ и май повече ми харесва
Ние с Мими говорим за дрениращия гел , който се маже след душ Simple Smile

Мими, има каолин вътре. На мен не ми се задържа дълго миризмата. Когато мажа сутрин след него слагам нормалния си боди лосион, който малко притъпява миризмата. Като го свършиш пробвай този , мисля, че ге хареса повече, макар че и той на нищо не мирише , но поне не е на кал. https://www.notino.bg/collistar/speciale-corpo-perfetto-stjagass … za-tjalo/p-74823/

Следващото , което съм си запланувала е това https://www.notino.bg/collistar/lift-hd-corpo-ultra-lifting-anti … tjalo/p-16136780/ и това https://www.notino.bg/collistar/speciale-corpo-perfetto-oformjas … ki-soli/p-411344/
Макар че с тези големи опаковки не знам кога ще свърша наличните 🤣

# 38
# 39
Ани, мерси! Значи върху него да мажа овлажняващия...той има толкова нежен аромат. В какви разправии ме вкарахте...снощи се мажа и се смея. Аз дето цял живот карам на един крем и евентуално серум отдолу. Снощи се почна първо калта, в другите участъци овлажняващ за тяло, околоочен, серум, крем за лице, Елемис на врата и деколтето, крем за ръце и така балсамирана най после легнах! Joy И ММ ама на какво мирише тая вечер, не е хубаво! Joy
ПП Бях на маникюр, сега на кръчма! Три месеца ще ходя с обикновен лак! Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:06 от mimi.7299

# 40
  • София
На мен този Колистар, не ми мирише приятно, и не усещам термото.

На миризма го докарва на Аура Слим от едно време.
Но пари съм давала и го ползвам Laughing

# 41
  • София
А, възможно е да говорите за друг продукт! Аз за други компоти говоря! Joy
Така де, опаковката ми се видя същата, като моето скрабче. Масла за тЕло не купувам веч, че накупих 3 от Тайланд и имам още запаси за доизмазване, а ползвам …само лилавия Кокосолис….

Роклята. 68 см дължина измерих. Писах ти, Ани. Simple Smile

# 42
Аз обичам подаръци. Обичам да ме изненадат. НО и да са слушали добре.
Обичам да подарявам. На приятелки обичам да нося по нещо като пътувам от по-различни дестинации. Нали все това правя Simple Smile
Обичам и да си подарявам Simple Smile

# 43
Тръгнах да отговарям и хоп темата заключена. Чак се притесних. Кой да види, че имало още за четене.
Подаръци получавам от най-близките си само, а те винаги знаят какво искам. Най-обичам самолетни билети и организирана ваканция. И сама да си подарявам обичам.
Комо, ах какво вълшебство е! И да, тръгвайки за която и да е част от Италия не се тегля. Преди или след. Там винаги ям по много и всичко. 🐷

# 44
  • Бургас/Пз
На мен този Колистар, не ми мирише приятно, и не усещам термото.

На миризма го докарва на Аура Слим от едно време.
Но пари съм давала и го ползвам Laughing
И на мен не ми е ок миризмата, но е една идея по добре от дрениращия в кутията.
Асе, той не е загряващ. И аз така си мислех, подведена от името термал. Обаче влязох в официалния сайт на Колистар и се поразрових и разчетох. Не е загряващ, а имал термална вода вътре. Не е толкова антицелулитен, колкото стягащ и овлажняващ кожата. Аз и заради това го взех - с цел стягане около коленете най-вече. Очаквах обаче да е загряващ и малко се разочаровах, ама като не чета с разбиране 😂

Мими, това ли е Елемиса за шията

Общи условия

Активация на акаунт