Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 102 933
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 15
Агент, по тази причина моя годежен пръстен беше заменен с негово съгласие, майка каза, че това е лоша поличба...и ми го откраднаха! 😢

# 16
Трудно е с подаръците, защото нямам нужда от нищо и когато имам повод, и приятели, или близки искат да ми подарят нещо, познавайки предпочитанията ми обикновено ме питат какво, но пак е трудно. Обичам бижута, но аз си ги избирам. Последно получих преди седмица това - подарък, който аз си избрах. Grinning Без повод, просто защото ми хареса и мечето е символично за мен. Simple Smile
Скрит текст:
Другият подарък, който си направих с удоволствие, е това. От много време исках да си купя, но каквито съм виждала, все са били маломерни колкото чашка и за мен непрактични, и ненужни. Това е доста голямо и много ми харесва!
Скрит текст:

Благодаря за темата! Flowers Cherry Blossom

# 17
За мен "ваучер за... (преживяване)" се оказа ангажиращ и неприятен подрък...
Скрит текст:
Подариха ни ваучер за масажи, спа и вино. Близо до София, като за дневно ходене... Три месеца нямаше възможност за запазване на час уикенда, двамата работим и е малко сложно през седмицата, особено януари-март. После масажиста бил наличен сутрин, а спа-то работи след 12ч. Ама за какво ми е масаж преди да съм се отпуснала Thinking Питахме за вариант да идем петък, че да ползваме масажи преди обяд, а не от колата скок на масажната маса, нямало свободни стаи за следващите 3 седмици... Ами съжалявам, ама ваучера изгърмя.

ММ пътува често по работа за по-дълги периоди от време... Винаги планирано, не е от днес за утре. Преподарихме ваучер за концерт, на хора които просто можеха да идат...
Обичам да слушам и да ме слушат какво ми се иска, какво е приемливо и най-вече желано Simple Smile В краен случай питам и ме питат.

# 18
  • Бургас/Пз
Свет, благодаря за новата тема Simple Smile
Лилаво в различни нюанси много харесвам:)

Познавам близките си приятели мисля доста добре и като цяло знам какво харесват и какво би ги зарадвало. Прави ми впечатление и помня добре, ако някой нещо ми е споменал, че иска или харесва и съответно се възползвам от тази информация при някой повод. Simple Smile
Обичам да получавам подаръци дори и под формата на ваучери от любимите ми магазини. Близките ми и тесния кръг приятели знаят кои са и дори няма нужда да гадаят. Като цяло не съм притенциозна и дори и бижута лесно харесвам. Виж на кристали, чаши, домакински уреди и посуда никога не бих се зарадвала, но и досега не съм получавала Simple Smile
Цветята не са моето нещо. Не обичам букети, предпочитам да са само стръкове, ако все пак се налага. Живите също не са моето. Засега само една орхидея съм отгледала успешно...пу-пу. Simple Smile

# 19
Аз и посуда да получавам обичам, цветя предпочитам за двора, но се радвам на всякакви.
А напоследък всички близки знаят, че предпочитам пари, за да си ги вложа в процедури.Simple Smile))

# 20
  • Бургас/Пз
А напоследък всички близки знаят, че предпочитам пари, за да си ги вложа в процедури.Simple Smile))
Напоследък и аз такива намеци правя. И ми беше голям кеф приятелките ми като ми подариха за рд ваучер при лекарката, при която ходя с определена сума, която може да се използва за каквато процедура искам Simple Smile

# 21
И аз като Дия, каквото ми трябва съм си го взела сама... нямам нужда от нищо. Преди не обичах подарък цветя, сега пък взех да им се радвам...старост нерадост. 🤣
Имах 14 орхидеи, всички знаят, че ги харесвам и всеки взе да ми носи. В един момент ги раздадох и останах с 4!
Ваучър за преживяване и аз не харесвам, ей на сега отпадна една лятна Гърция щот мъжа ми изневиделица ще ходи тогава командировка...ще се мъча да размествам моята програма, да видим! 😭 Местенето на датата също не става, защото за тогава всичко отдавна е резервирано.

# 22
  • Бургас/Пз
.
И аз като Дия, каквото ми трябва съм си го взела сама... нямам нужда от нищо.
Не мисля, че тук има някой , който не си е взел това, от което има нужда. Темата за подаръците е съвсем различна.

# 23
.
Не мисля, че тук има някой , който не си е взел това, от което има нужда. Темата за подаръците мисля, че беше съвсем различна
Ами да, аз не обичам подаръци...те ми идват излишни и трябва да ги раздавам! 😁 Е, ще преглътна ваучър на Дика... 😅
Кажи моля Ани Колистара при теб приятно ли мирише?

# 24
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet

Лейди, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава и все така одухотворена! Hug

На Адидас никога нищо не ми е харесало като обувка.
+1
Дъщеря ми си беше взела тъмно сини Газели, но ги носи 2 месеца близо с лепенки против мазоли и пришки. Предишните Адидас, я помолих да ми окаже честа, лично да ги хвърля в кофата, защото бяха заприличали на цървули!

Какво обичам ми да подаряват ли? Thinking Злато! Да, напоследък съм на златна вълна. Струва ми се, че нямам достатъчно злато, сякаш...Satisfied
Масажи за тЕло харесвам да ми подаряват, но досега никой не го е правил....Nerd

Бях на зъболекар днес за чистене на зъбен камък, но вместо това 2 кариесчета ми отстраниха. Пак трябва да ходя за камък. Ама, не било спешно. Юни ще ходя пак.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:38 от kopche

# 25
  • Русе
Лейди, бъди здрава и щастлива!
На близки и приятели предпочитам да подарявам ваучери за магазини, суми в гифт карти или дори пари в брой. Предпочитам сами да си изберат нещо, което ще ползват и носят с удоволствие. На най-близките избирам подаръци, слушам ако нещо са споменали или аз решавам с какво бих ги зарадвала. Сестра ми ще има юбилей през август и отсега се чудя какво да и избера.

# 26
  • Бургас/Пз
.
Не мисля, че тук има някой , който не си е взел това, от което има нужда. Темата за подаръците мисля, че беше съвсем различна
Ами да, аз не обичам подаръци...те ми идват излишни и трябва да ги раздавам! 😁 Е, ще преглътна ваучър на Дика... 😅
Кажи моля Ани Колистара при теб приятно ли мирише?
Аз пък последните 10 години не се сещам да съм получила "неефективен" подарък Simple Smile явно съм късметлийка. 

Мими, ако питаш за големия буркан, в който е като сив , гъст гел съдържанието, на мен ми мирише на кал 🤣

# 27
Аз утре се оказах на рожден ден и сега се почва чуденка какво да купя.
Лейди, нека си здрава и ти желая спокойствие на душата! За мен няма по-ценно от това!🌹

# 28
  • София
А, забравих да кажа, че за РД ми им бях раздала заръки, какво искам от всеки! Май, само при ММ проработи това..Joy..
Но, пък дъщеря ми, въпреки, че и бях поръчала да ми поднови халата ми за баня, ме изненада с друго нещо, което отдавна споменавам и съм повтаряла, че харесвам и накрая... това получих. Ленен сет -риза с панталон и нови джапанки в същият цвят - на Crocs. Ами, слушало е внимателно детето! Nerd  Кой знае, колко пъти и в колко различни контекстове съм споменавала това си скрито желание...

Мими, моя Колистар мирише на камфорово масло.

# 29
Цвят лилав си ми е страст
Като стане топло ще кача снимка с една семпла лилава рокля от сурова коприна която обожавам. И две от ризите за костюм са ми в светло лилаво. И чанта, и и и
Абе прелестен цвят 💜

Мими, венчалната ми халка замина така, исках да я нося да я стеснят, а я откраднаха. И на ММ заедно с моята.
Че ни ги направиха гоооолеми, след сватбата сме щели да налеем и да не ни стискат 🤣

Аз обичам да получавам и правя подаръци.
Помолих колегите да спрат с орхидеите за 8-ми март, че имам ехееее, за магазин 😃
Но си ги гледам, все има някоя да цъфти и да ме радва.

И аз като Копче съм на златна вълна 😃
Много обичам 👑
Малко са ми
Мога и така 😃

Общи условия

Активация на акаунт