Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 749
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Копче, ще ме умориш "недокосната от отмъщението на козуначеното тесто!" Joy
Споделям тайната - имаше още два козунака след тези, т.е месих 2 дози тесто на ръка, че ми дожаля за робота. Който е месил, знае какво усилие е нужно. После хапнах едно парче от този с шоколадовата плънка, докато беше топъл, а след два дни още една филийка от другия вид само със стафиди... А иначе сама знаеш, че си трябва постоянни грижи за поддържане на добра форма - и хранене и спорт.
От Хепи и ние сме много доволни. Миналата седмица имахме повод да се почерпим и не устоях на десерта, обаче и шоколадовата им торта е много добра
Скрит текст:

# 916
Дай боже всеки му, да се почувства така щастлив хипопотам LaughingKissing HeartJoy

Агент, в "Blue Lagoon" ли е това? Бяха го затваряли...
Точно там! Лавата е стигнала много близко, но не го е засегнала!
Да, маска! Част от пакета е

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 20:21 от Agent Provocateur

# 917
  • В заешката дупка
Винаги ми е много интересно да видя Исландия през погледа на другите. Чудни снимки! И всички туристи снимат исландски кончета. Но е разбираемо - те са малки кюти пайчета, много дружелюбни и са навсякъде. Не че и аз нямам снимки, дe. Simple Smile

Гадамер е имала късмет да види Исландия без да е много препълнена с туристи. (Също и вулкан отблизо, което си е преживяване. Дори за живеещите тук.) Такава си беше преди 15-20 г. Ехееее… Сам с природната е много мое. За щастие пустошта исландска е огромна и все още има страхотни места, на които може да се усамотиш, включително и с дни.

Синята лагуна я затварят и отварят в зависимост от това дали ще изригва вулкан. Преди няколко години в този регион се активизира вулканична система, която беше заспала 800 г. И сега периодично и често изригват вулкани там.  (Снимката на Гадамер на първия вулкан, изригнал в региона. Лавата на пътя от снимката на Агент - от последния - шести-седми и аз вече не знам кой на брой.) Дали ще оцелее в близкото бъдеще Синята лагуна - не е ясно. Но за следващите, които успеят да я посетят -  само не си слагайте от силициевата тиня по косата.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:17 от ЧеКа

# 918
В Ариа тарамата беше трагична, не ми хареса, може всичко друго да е супер, но не ми се пробва отново.
Хепи не ми харесва.
Та отивам на цените на ресторанта на Сиска.

Боядисвам се в мока цвят, студено шоколадово.  Харесва ми как стои, ходя в салон за добър резултат на всеки 18-20 дни.

ЧеКа, какво прави силициевата тиня на косата?

# 919
  • В заешката дупка
Изсушава косата.

# 920
В Ариа тарамата беше трагична, не ми хареса, може всичко друго да е супер, но не ми се пробва отново.
Ал, ми яде ли се тарама в Сф Wink, тарама се яде на Даляна в Отманли! Това лято ако не пробваш съм ти сърдита!
Чека и Агент много ми е интересно снимки и разкази за Исландия. Много отдавна си мечтая да я видя някога в тоя живот.
Сега разбрах от вас, че колкото нагоре отива номера на боята по светла става. 🤣 Боя не съм купувала в живота си и винаги се ужасявам когато майка поръча от рода: "нещо кестеняво, не много тъмно".
Руса е нямало миг в живота ми да искам да съм. И нормално при тоя матов тен ще стана като от махалата.
Хепи е вкусно, но много смесват съставки, аз обичам по изчистени компоненти!
Вече съм отпуск: Урааааа. На острова го дават 25 - 26 градуса, дано, че трябва да пека носа! ЛЛ ме втрещи, че можело да е Ковид, имало масово. Не смея да направя тест! 😭 Тръгвам с АБ за всеки случай! 🙏

# 921
  • В заешката дупка
Аз знам за теб, Мими. И ти го пожелавам! Както и на всеки, който му е мечта!

Аз още помня какво устих първия път като дойдох тук. Все едно съм на друга планета. Предполагам нещо подобно се усеща от всеки, макар и не винаги в положителен смисъл. Свекърва ми като дойде за първи път и се притесни за нас. Как живеем сред този лунен пейзаж.?! Това веднага след пристигането след като е минала по пътя от летището до Рейкявик, който е само лава и мъх… Другите неща ги видя по-късно и се поуспокои. Simple Smile

# 922
  • Sofia
Здравейте, дами. След по-малко от месец ставам на 40г. Радвам се да ви чета от доста време. Исках да се включа и да попитам, тук има ли дами над 40 с по-тъмна коса? Проблемът е че се притеснявам да не е твърде изкуствено тъмно за тази възраст. Боядисвам се с Lakme Chroma 4.00. Половинката ми държи да запазя този цвят и слята че 5.00 ме прави стара... и червенее. Но аз преди година бях с 5 и някак по-меко стоеше цвета. Хиляди глупости са ми в главата и този цвят ме терзае. Вече все по-радко срещам жени и по улцата с толкова тъмна коса и се питам в мен ли е проблема. Демоде ли съм.

Бихте ли споделили кой цвят боя от тъмните ползвате и какво мислите за тъмни коси от типа на Деми Мур...

Моят естествен цвят е студено тъмно кестеняво и ползвам безамонячна Олиосета като  смесвам  4 и 5 по равно. Като израснат корените нямам разлика в цвета, освен някои светещи бели. Joy Гарваново черно отдавна не нося, то е за младо лице с правилни черти, защото подчертава като рамка. В по-светъл нюанс ставам много размита и губя индивидуалност.
Важно е на теб какво ти отива и ти харесва,  за да имаш самочувствие.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 21:47 от Karen

# 923
И аз не харесвам хилядата и една съставки в Хепи, а за тарамата си много, много права.
Живи и здрави, ще ядем в Даляна 🙂

Исландия и Норвегия ги искам отдавна, за последната бяхме тръгнали ски да караме и ковида обърка всичко.

Мими, в Гърция ще оздравееш, хубава отпуска!

Аз отивам на балет 🙂

# 924
Ал, обещано! Приятен балет!
Карън супер си, и някакви красиви нещица видях на ушите ти! Wink

# 925
Копче, с твоето козуначено отмъщение искрено ме развесели. Но за формата на Съни си абсолютно права. Но и тя издаде тайната - количестото не е всъщност количество. Браво на всички умеещи го.
Агент, ти си един много хубав хипопотам зад маската и очилата. Благодаря за споделените снимки, твои и на Гадамер.
Карен, не познавам друга толкова добре да и стои червено. И тъмната коса е твоя, не те виждам в по-светли нюанси. Докато на Деси червеникавите отенъци някак я омекотяват. 
Хепи обичах преди 20 години и много тъжа за старото му меню - хепи кашкавалчета, хепи картофки, пиле на плоча със зеленчуци, даже питчиците бяха други. Още го посещаваме като се приберем, но вече не ми е уау. А да видя суши в менюто ми беше страно, но не беше никак лошо.
Ал, приятен балет! Аз сях китки, отивам да тичам с куч.

Двата градуса, които споменавате ме разбиха. Днес на плажа беше почти пълно. ☀

Мими да си изкарате страхотно. И веднага да оздравяваш.

# 926
  • София
Аз си правя руси кичури с опушен корен, но в последно време стана прекалено топъл и червеникав:

Скрит текст:

# 927
  • София
Един колега и той отиде на балет тази вечер. Поръчах му да се снима танцувайки. Grinning
Ал, приятно гледане!
Даляна наистина не е за пропускане. Началото на юни се надявам и аз да го посетя отново, когато ще сме в Бургас.
Мими, оздравявай и си изкарай прекрасно там! Смръкни малко солена вода и хремата ще ти мине! Blush
Искрено завиждам на хората, които ядат всичко и не им се лепи. Наистина си е благословия.
В Хепи и на мен сушито ми е любимо.
Дивака на Христо Белчев преди беше с поносими цени, но скоро не сме ходили и не знам дали все още е така.
Чека, моето първо стъпване в Китай също беше шок и ужас за мен. Също беше точно по време на ковид. Сега вече нямам търпение да ходя отново, въпреки, че преди месец бях пак там. Все едно попадаш в друго измерение.
Аз за боята не мога да взема участие. Още съм с моя си цвят.

# 928
  • Бургас
При нас е голям студ. Помня, че миналата година на тържеството за изпращане на гимназията /на открито вечерта/ смятах да обличам  палтенцето от Мими, по средата на м.май Rolling Eyes

Хепи като цяло го харесваме, но вече не чак толкова, развалиха го и него в някаква степен.

# 929
Лизи, ма много добре ти стои тоз опушен цвят.
Родива наистина ще пробвам със вода от морето, хора няма да има още и ще е чиста..а и бая по солена от нашата.
Гал, при нас все едно, че е зима, сутрин като изляза на ледения вятър като през февруари. Водата още е ледена и държи бая хладно.

Общи условия

Активация на акаунт