КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 542
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде другаде
Фло , честит празник. Здрави и щастливи да сте.
Ние си харесахме на 15.06 Тони Димитрова и на 01.10 Орлин Горанов.

# 271
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
С хубави новини започва и днешния ден. Фло, освен ден на Авиацията с която си тясно свързана, на този ден има толкова хубави събития. Да сте все така ръка за ръка с Ромео, да се покрепяте и обичате и да го танцувате заедно този живот. Петър, да е здрав и много успешен.
Борянчице, горе главата момиче. Едно кръвнишко /не си спомням кое дете така го беше кръстило/ ли ще те стресне. Като гледам всичко друго е ок.
Мериян, да не тръгне човек по доктори - страшно е.
Тони, къде са тези концерти, които сте си харесали?
Айша, много непочтено от страна на тези безотговорни родители. Защо си позволяват такива неща - неизлекувано ще го водят на тържество. Дано да няма и други пострадали от безхаберието на тези хора.
Макавели, иска ми се за си почивам малко повече - ама в друг живот....Сега допивам кафето, първата пералня върти и съм с намерение да я суша навън, дават го ранния следобед евентуално да прикапе дъжда - та да видим. Утре имам доста повече, че и чаршафи и още дрехи от седмицата. Омръзна ми сушилките вътре - искам слънце. Трябва междувременно да отскоча и до града да мина през куриерите, че имам да събирам документи.
А къщата ми е на вили и могили. Кога ли ще ми остане време и за нея, кой да знае?
Тази сутрин нещо подозрително я няма Клечката. Да не са на дълга разходка с Чарли?

# 272
Добро утро,  започвам с най- сърдечни поздрави  за нашата приятелка Фло и нейното семейство. Да са живи и здрави дълги години с нейния Ромео, да са все така задружни и да отгледат правнуци. На Петър желая здраве, любов и много успехи в професионален и личен план.
Аз съм вкъщи, защото май понастинах тия дни, нещо ми се насъбра доста ходене навън в студа и снощи ме втресе. Пия някакви прахчета  и хапчета и ще стоя на топло. На вас хубав ден!

# 273
  • София
Ениса, оправяй се бързо! Аз нали излязох рано, беше под нулата сутринта! Обличайте се!
Пипи, голям си ентусиаст да простираш навън! Пак размисли!

# 274

Честит рожден ден на Петър! Живи  здрав, корав мъж да си бъде. Здрави ръце му трябват за професията и голямо сърце за живота!

Честито на Фло, за хубавия ден, на Ромео съчувствам.
 На космонавтиката е ден 12 май, на Георги Иванов торта няма ,брашното свърши.

Момиченца, радвам се ,че съм запазила параметрите, очаквах много спад.
 Но това значи ,че не сме стигнали до проблема. Вътрешно чувство ,че се хвърлям като заклано пиле  си остава. Просто си е  там, дето си беше  мястото ми. Но все пак , няма голям спад.
 Пътуването си остава проблем.

Въпреки това, стягането и силния шум напоследък намаляват. И като се върнахме вчера не се хвърлих веднага в леглото, та се радвам.
 Тони ,пакетирано ти е , надписано и те чака, но раздават пенсии да отида сега, заети са, вземат сутрин в 8.30. После за другия ден, ако не е храна например ,може да се примоля. Но не и сега, не ми е удобно.

Шапка свалям на търпението на сина си. И на хората наоколо. Сега се разчу   и ме гледат любовно всички като минавам. С едно лека усмивка, както се гледа малко пате.

# 275
  • някъде другаде
Пипи , концертите са в зала 1 на НДК.
Боряна , когато можеш , тогава.

# 276
Привет, момичета! Денят започва с празници!
                       Фло, жив и здрав да е Петър. Много професионални успехи, късмет и лично щастие.
                       Честито и на вас с Ромео! Да сте живи и здрави и да си спомняте денят на запознанство заедно с деца, внуци и правнуци. Мисля си, че свадбата ви беше на друга дата! Бъркам ли?
                       Борянке, бягай за брашно и приготвяй торта за сина на Пипи - да е жив и здрав и да осигурява безопасни полети, да радва с професионални успехи любимите си и обичани хора.
                       Айша, не ми се вярва, че точно от тези родители те е хванал вирусът. Обикновено има инкубационен период и колкото и да е кратък едва ли е няколко часа. Аз 46 години се боря с такива несъобразителни хора и съм видяла какво ли не, но пък вирусите са ме заобикаляли явно или съм изградила имунитет. Бързо се вземай в ръце, че да не го прехвърлиш на фамилията. Яйчицата са ви супер.
                      Ениса, ти пък как се предаде толкова лесно? Свикнала си на фронта та на един вирус ли ще отстъпиш.
                      Спокоен и успешен ден!

# 277
  • Вила Великула
Мериян, не само, че прострях навън, но и дрехите са вече сухи и прибрани. Сега ако иска да вали.

# 278
Пипи, що не черпиш за сина

# 279
  • София
Пипилота, не се и съмнявам, че чаршафите са изсъхнали на тоя вятър. Ма много ледено, жал ми е за ръцете ти! Създадени са да създават изкуство, не да простират чаршафи на студа!
Ей, отвя ми главата студения вятър тук. Вече имам 11000 крачки, а е едва средата на деня!

# 280
  • София
Здравейте ,мили момичета!
Първо да честитя:
  Тони,честит ти внук Явор! Да е здраво и жизнено бебе!Да е спокоен,поспалив и да похапва с охота! Да стане красив и силен мъж! И да показваш тук снимки от сватбата му!
  Нами,честит рожден ден! Да си здрава,щастлива и обичана!Да си обградена от любимите хора!Да имаш професионални успехи.
  Честит рожден ден на д-р Пепи! За него-много здраве,много щастие,много любов и много пациенти!
  Фло, на вас с Ромео желая да сте здрави,да сте винаги заедно,да се подкрепяте и да сте си опора!
 Пипи,да е честит професионалния празник на нашия летец! Да има само слънчевво и безоблачно небе!Да бъде за пример и гордост!
   Малко пате,това ми стопли душата.Заслужаваш!
Скрит текст:
Сега се разчу   и ме гледат любовно всички като минавам.
   Мериан,стискам палци за добър резултат от изследването.Предчувствам,че ще е такъв.
  Айша,имам три от Кауфландските картинки.Дано успея да ти ги дам по-скоро.
  Аз още се лекувам,но поне вече нямам треска.Крака ми пак е червен,но продължавам  антибиотика.Дано диагнозата е точна.Важното е,че не е тромбоза,нито сакатлък с коляното.Два дни се занимавах със сина.През това време ми изпратиха и работа,но почти съм я укротила.А,забравих да ви кажа,че редовно завивам и отвивам доматите в парника...Дано довечера да е за последно,че вече ми писна.
 Чакам хубавото време!

# 281
  • София
Аз до колкото си спомням празника на авиацията е на 12 април, ма кой ти гледа подробностите в тая жега!😂
Диагнозата червен вятър много страшно ми звучи, Яжка, дано да минава без последици!
Според мен Фло има две сватби, но дали са на една и съща дата, не зная? 🤔
Абе нека са живи и здрави с Ромео и все така в кондиция и заедно напред!

# 282
  • София
1
   Мериан,нещо прочета,друго запомня и после пиша съвсем друго.Да свиквате и да не ми забелязвате.
   И на мен ми свучи страшно червения вятър.Ако мине няма да има последици.Да видим дали този антибиотик ще се справи.
    Сватбите на Фло са си съвсем отделно.Това е загаджосване.Ако иска може да разкаже.Като я знам ,няма да е чудно ако е омагьосала Ромео с танци.

# 283
  • София
Благодаря ви за милите поздравления към момчето ни и към нас. Да се сбъднат всичките!
А сега да внеса яснота. С Ромео се запознахме на 10.април 1976. Половин година след това - на 23.октомври.1976  се сгодихме и месец след това - на 27.ноември се бракувахме. И всичкото това от А до Я за седем месеца. Пъргави или нетърпеливи...Stuck Out Tongue Winking Eye
На 10.април 1979 година от Байконур в екипаж с Рукавишников излетя Георги Иванов. Станахме 6 в света космическа сила.
Денят на космонавтиката се чества на 12.април, когато  полетя в Космоса Юрий Гагарин Годината беше 1961
За рожден ден на гражданската ни авиация се смята датата 29.юни. 1947 - първият полет на граждански самолет от София до Бургас.
На 11.април. 1964 г. е първият презокеански полет от България до Перу.
По времето, когато моя баща след като приключи с военната авиация и премина към гражданската, празнуваха на 29.юни.
Момчето на ПИПИ не е пилот и няма връзка с космонавтиката, а е авио инженер в гражданската ни авиация! Прекрасен е!!!
ЯЖКЕ, обещавам да разкажа, но сега отивам до един пенсионерски клуб. Чакат си лекцията за Любовта! Ами пролет е, разбушуваха се хормоните, искат да си говорим за любов! А защо не? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
Фло, как ще празнувате?
На ресторант, у дома ...
Където и да е да сте щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт