КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 620
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Говорете и  правете любов,  а не война...нали така казват. Любовта има много измерения. Все за едно се класираме и  ние.

# 286
Здравейте!
Знам си аз, че ако не влизам в къщичката ни по няколко пъти на ден,  все нещо важно ще пропусна ...
Сега, като видях толкова постове изписани, направо това си помислих...

Не съм много закъсняла и много да съм изпуснала, идвам точно за вечерната наздравица .
Честити да сте адашке с твоята половинка!
Да сте здрави и още много години да живеете в мир и сговор заобиколени от деца и внуци ( след някоя година и правнуци)  и много приятели от близо и далеч!
Наздравица и благословия за вас!

Още един поздрав -
Специални поздрави за съзодийника д-р Пепи!
Пожелания за много професионални успехи, много късмет, любов и радост да има  в дните му !)

Бъдете щастливи и се радвайте на спокоен и щастлив живот!

# 287
  • Вила Великула
Борянка, Фло е написала правилно датите. Аз съм объркала 10 с 12 април.
Не мисля, че сина ще иска да става космонавт. За сега е доволен да обикаля света. Между другото интересно е,  че самолета, който лети се казва като него, защото това е и името на единия от синовете на собственика на авиокомпанията.

# 288
Фло, аз си мисля, че синът на Пипи трябва да празнува на всички дати , защото за къде са без авиоинжинери. Ако ги няма тях ще летят, ама друг път! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
Значи аз съм сбъркала, честито тогава,  и като Дидиа смятам, че  едни без други не могат а авиацията. Живи и здрави, с равен брой полети и  кацане, че са им важни на всички участници и дано имат най-добрите самолети.

# 290
Честит празник на доктора, Фло. Даже здрав и да се радвате взаимно на успехите си!
Много празници в къщичката, живи и здрави да са всички!

# 291
  • Вила Великула
Дидия е права. Няма как без авио инженери. Най-малкото е, че той дава разрешение за да излети самолета. От него до голяма степен зависи сигурността на пътниците.
Само да има мирно небе.

# 292

Е, на Борянка брашното свърши, но у нас все още се намира Smirk
Пипи,  момчето ти да упражнява отговорната си професия със здраве и чест, да е уважаван в работата и щастлив в живота Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Ние днес ходихме до село да занесем лекарствата на бабата. В силния вятър изпробвахме клонотрошачката - върши работа, а ММ дори окоси тревата на улицата около двора. Бабата се вихри в градинката, а аз си набрах лопуш.

Спокойна вечер от мен и наздраве на всички Wine GlassWine GlassWine Glass

# 293
  • Вила Великула
Еха, Макавели....останах без думи. Благодаря ви, момичета за милите думи, макар и да няма повод.
Пожелавам ви всеки ден при вас да е повод за празнуване.
Аз продължавам да работя. Дано довечера преумората не ми пречи да заспя.

# 294
  • София
Фло, честит двоен празник у вас!
Да сте здрави с Ромео и да гледате правнуци заедно.
На д-ра пожелавам здраве и сбъднати мечти.
Аз се лекувам с разни гадости, топъл чай и бульон.
Цял ден не съм излизала навън, като затворник съм.
Дано мине бързо, където и да съм го пипнала.

# 295
Нами, честит рожден ден!

Фло, честит двоен празник!

Мериан, всичко ще е наред!
Аиша, дано си прихванала само половината от вируса
Яге, бързо оздравявай!

# 296
Фло, да живеете заедно в мир и любов дъъълги години! Честит рожден ден на момчето ви! Най-сърдечни благопожелания!
     Аз съм дежурна при мама и татко, ще нощувам при тях. ММ още в 20.30 ми съобщи, че си ляга рано и на широко. Завидях му лекичко.

# 297
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник в семейството на Фло! Здраве и късмет!
Момичета, не знам как е при вас, но при нас е пак зима. Цял ден духа страхотен вятър и силно вали. Вече има една педя сняг. Явно тази година няма да има плодове. През нощта са минусови температурите. Днес цял ден съм на включена печка.

# 298
Янче, не знам дали зимата се връща, но в моя квартал цял ден духа леден вятър, макар че температурите не са отрицателни и уж по едно време грееше слънце.
Към 20.00 като излизахме имах усещането че вали сняг - нещо студено и твърдо прехвърчаше и ме удряше по лицето, но не се виждаха снежинки, поне аз не ги виждах, но не беше и дъжд.
Аз съм на включени радиатори във всички помещения от 30 март, когато се прибрах от топлите страни. Топлофикация потриват сигурно  доволно ръчички  - отоплителния сезон започна преди Димитровден и още продължава. Не помня да е имало нужда от отопление до средата на април, и то сериозно отопление - яко парят радиаторите дори на средна степен.
Вчера си извадих и едно зимно палто, че десет дни се свивах с едни тънки якенца, обличам се, като никога през зимата - с дълги ръкави, с плетени блузи.
Абе, или си е студено, или аз съм се бъгнала нещо. Пак ме е яд на мене си и живея с очакването че още един-два и ще дойде по - прилично време.
Извинете ме, за мрънкането.
Янчето провокира в мен горните думи, но истината е, че на природата не можем да заповядаме.

# 299
  • София
И пак да благодаря на всички вас, мои мили дружки за поздравленията. Синът също ви благодари. Тази вечер празнува с приятели, а утре ще дойде при нас.
ЯЖКЕ, много си права с предположението, че омагьосах Ромео с танци. Stuck Out Tongue Winking Eye И такаааа Действието се развива в Перник, преди 49 години.
Скрит текст:
Бях поканена от брата на Ромео на рождения му ден у тях. Познавах го покрай братовчедка ми, с която живеят през няколко къщи, на една улица. Бъдещият ми девер споделил с братовчедка ми, че ме харесва, но по-добре би било да ме запознае с брат си. ( сиреч с Ромео) Преценил, че много сме щели да си паснем. А въпросният "Ромео" дошъл със свой колега също офицер, а и съквартирант на мач - ЦСКА срещу МиньорО. Не ги заварих у тях. Бяха отишли на стадиона. Та домакинът и ние с братовчедка ми въртим сандвичи, та пушек се вдига. Музиката на Макс. Започнаха да прииждат гостите. Порядъчно ме оглеждаха, защото не ме познаваха. По едно време пристигнаха и офицерите. Ромео в страхотно настроение, защото МиньорО победил ЦСКА-то. Та благодарение на този триумф на пернишкия тим, Ромео весел, доволен и настроен за запознанство. И като започнахме едни танци...та до първи петли. Той целия в черно и само умопомрачителните му синьо зелени очи искрят. Аз - с пъстра дълга пола, с три волана, бяла дантелена блуза, косата разпиляна, малко над кръста,( предната нощ бях спала на ролки - от мераци ще да е било да се изтезавам като индийски йога), задължителния шал и египетските кастанети.  Цяла нощ не позволи на никой друг да танцува с мен...И така, вече почти половин век! Минаха години... и веднаж Ромео и колегата му направиха пълни самопризнания.  Колегата: Виждам, че ти я харесваш, но и аз я харесвам. Ако ти не я вземеш, аз ще я взема. Ти да видиш...А някой мен да ме пита??? И продължението: Ако ли бъде твоя, аз кум ще ви стана...И стана кум след 7 месеца.  Та това е нашата история със запознанството.

Общи условия

Активация на акаунт