КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 642
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Такава любов и романтика ,а  сега му дълбаеш зъбите с тъпо борче,  добре си спомни поне как е изгарял по теб, че и битки водил за теб.
 Толкова години ,сякаш те са били, вчера е било.

# 301
Късно е , но да се обадя.
Честита годишнина на Фло и нейният любим! Честит рожден ден и на сина им ! Всички живи и здрави!
Аз съм се гаджосала с моя М 19 дни след Фло и Ромео, но съм я изпреварила с първороден син с пет месеца.

За съжаление, ремонт у дома няма. Уж син 1 е говорил  с майстора от предишния път, но за момента е затишие. И понеже през ваканцията валя и ги пролежах, тези дни се разработих. Правя пролетното основно чистене. Отлагах го заради очакването на ремонта, но я бил, я не бил скоро.   Все пак две къщи са - моята и ергенската квартира. Големи и по-малки прозорци, килими, пътеки, пердета,  шкафове и шкафчета, голямото стълбище. Днес дори мазах с латекс стълбището към сутерена. Доста се изморих. Сега очаквам тиквения си медал от домочадието.
На всички болни, да ви са добри изследванията и ефикасни лекарствата! Но най- добре да ви мине бързо и да не се повтаря!
На всички лека нощ!

# 302
Фло, много романтично!
К. А. Г., разкажи нещо повече от статистика Wink

# 303
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, коментарите ти все ме карат да се усмихвам. Според Ромео бабите наистина сте готини - виж как му съчувствате, как винаги сте в негова защита. А ФЛО-то кучета я яли...Пита коя какво пие, та да ви почерпи. Такива са перЛичани, не са Безкултурни ( според пиЯтеля)
КАГ, сватбата ни беше през ноември 1976, а през август 1977 родих щерката. Синът дойде по-късно. През 1979.Май аз водя в класацията. Grinning
Гушкам ви и хайде, лека нощ. Hug

# 304
  • Вила Великула
Как да не се включа в хубавата седянка. Поработих до сега, мога и още, защото добре починах на диванаТа, но реших, че за днес стига. Утре с нови сили.
КАГ, хайде моля те ела и в къщи да почистиш....много те моля. Запланувала съм го за утре, но дали ще ми остане време. Само като лисицата с опашката действам. А толкова обичам всичко да ми е под конец. Да ама и за това си иска време и сили. А съм едва на половината на големия зор, а вече без сили. Пия витамини, наблягам сутрин на витамин С, В12, ям плодове, пък дано да имам повече силици, ама нещо не се получава. дайте идея как се прави.
Фло, красива история. Сега остава и Борянка да я опише в стихове.
Хайде, ако няма други желаещи за седянка, да мзема да гася ламБите.

# 305
Та ти навреме си спряла,  още малко и да слееш два в един дните.
 Не съм заспала, защото се събудих. Няма сняг но има вятър и  утре ще има.
 После - дано ,дано , да всяко слънчево време застане още едно. Няма да ядем овошки,   ако внесат ще  е. И друг път уе валял сняг през април, по това време точно, разликата е в топлите зими и соковете тръгват.  Побъркахме и времето, а то нас.

# 306
Добро снежно утро от Русе! ☕🌹
Фло, да ви е живо и здраво момчето! Щастие, любов и професионално удовлетворение!
Честити да сте и вие с Ромео! В здраве и обич още много години да празнувате този ден!

Ние пък с ММ се гаджосахме точно на деня на космонавтиката Simple Smile Годежа беше следващата година в.Май, а сватбата Юли. Ех, колко вода изтече оттогава.....
Вчера беше натоварен ден. Днес гостите си тръгват, а ние сме на работа. Ставам да се приготвям.
Хубав ден момичета, с поводи за усмивки! 🥰

# 307
Добро утро!
Уж е 3°,  сняг няма, но духа един коварен бръснещ ветрец  и хич не ми е тамън на вън. Иначе слънцето грее и се усмихва, ама е като фалшива усмивка.

Допивам кафето и както винаги подреждам дневните задачки.
В ранният следобяд  ще ми дойдат внученцата и ще останат до неделя вечер. Изпазарувала съм, изчистила съм, продуктите за днешното ядене са подготвени,  ще отида на фитнес за няколко часа на фитнес и бухам всичко във фурната.
Хубав ден ви желая на вас!

# 308
  • Вила Великула
Добро утро и от мен!
Ето ме тук при вас с кафето. Въртя една пералня и после сядам да работя. Така е Борянка, често ми се случва да работя до полунощ и после сутринта отново. Какво да се прави, да не бях си избирала такава професия и да съм малко повече айляк.
От снощи до сега нищо ново при мен, освен че сега ми е светло и слънчево на душата като гледам на вън какво слънце е изгряло. Тук за сега не духа вятър, но в прогнозата го има като екстра в следобедните часове.

# 309
  • София
Добро утро!
Снощи е имало седянка,а аз бях изпаднала в отчаяние и си измислях разни страшни диагнози.Моят комунистически вятър не се дава.Уж бях решила,че антибиотика действа,но снощи и двата крака ми горяха в огън и цяла нощ спах с отвити крака.Сега изглеждат много добре,няма причина за притеснение.Още не е минало половината време за лечението,а кожата вече е без всякакви проблеми.Само това силно парене,предимно вечер.Ама нали съм Тома неверни и вечер се съмнявам в правилността на лечението.
 При мен е слънчево,но все още студено.Пуснала съм пране,за да използвам вятъра,който духа,за сега неприятно.Имам да пера едни стари одеала,с които завивах в оранжерията,но са много мокри от конденза и не могат да чакат да се стабилизира времето.Добре,че не съм ги изхвърлила,та ми свършиха работа и смятам да ги запазя за друг подобен случай.
   Сега няма да пиша повече.Ще се включа по-късно пак.
   Днес да си отиде снега,там където го има!
   Желая ви хубавв,сънчев и /дано/ топъл ден!

# 310
  • някъде другаде
КАГ , сега плачеш за майстори , а като дойдат от тях , Нали знаеш , да ти не влиза майстор в къщата.
От вчера съм си в къщи. Станах , сложих боба в мултикукъра , вече е готов. Чакам да спре пералнята  за да преместя дрехите в сушилнята и ставам да пооправя. На обяд ще водя колежките да почерпя за Явор. Накупих семена за цветя , та трябва да ги засея , но днес много духа. За утре съм се обещала да водя лазарки , нали съм самодейка , пък и секретаря на читалището ми е братовчедка. При нас си има традиция на Лазар обикалят 4 групи лазарки по къщите , а на коледа  коледари.
Болните да оздравяват.

# 311

- Един ден ще престанеш да се удивляваш на високите технологии. Напълно ще ти стане безразлично има ли живот на Марс. Няма да ти пука кой как изкарва големите пари. Няма да ти е интересно нищо нито по телевизията, нито по радиото. Ще откриеш, че вече се удивляваш  как само за една нощ дървото е разцъфтяло. Как   говорят помежду си птиците. Как вали дъжда - дали е радостен или тъжен.  Как толкова малка тревичка е пробила бетона.
Как тихата радост е по-плодородна от шумното веселие.
Как ухае новороденото - на Бог!
Рая Видинска

Добро утро Coffee CoffeeCoffee

Тук съм - малко уморена, но събудена Simple Smile
Фло, много романтична история Heart Разчувства ме и ме върна години назад - 1978 г., студенти 1-ви курс, момчетата закъсняха с уволнението от казармата, момичетата - на бригада. Срещнахме се едни с други на първия учебен ден на лекции. Първите месеци се опознавахме, но нашето "обръщане на внимание" стана на Студенския празник. Живеехме в общежитие, волни и независими. През септември 1980 г. запознахме родителите си, а на 08 ноември беше сватбата ни. Големият ни син се роди 1983 г. Бабите ни бяха работещи, ние решихме, че първо ще завършим обучението си и тогава ще гледаме бебета ... И така Heart
Тони, ти вече сготви - аз съм още с кафето. Приятно почерпване с колежките и подготовка на празника.
Яжка и тя ме изпревари - май много се помотвам.

Тук е снежно и студено - не се стопява. Ще отложа прането за следващите дни. Сега ще спретна един зелен боб и ще експериментирам Сладкиш с овесени ядки без захар.

и усмихнат ден от мен!

# 312
Добро утро, да се включа и аз. Снощи съм изпуснала седянката,  вчера изкарах в сън, а и с вечерното заспиване нямах проблем. Днес съм значително по-добре,  но съм на диванаТа. За разлика от Пипи, няма да се преработвам. На работещите дами,  да ви е спорен деня! На болничките,  оздравявайте,  а на всички  - хубав ден!
Боряна,  започвам стихосбирката втори път,  гледам вчера, че и ММ се беше зачел. Имаш поздравления и от него,  ние сме пристрастни, ама той...Така че,  продължавай смело!

# 313
Е -ха, и мъжовете се включиха.
Черпя пак

Тези добри очи
5 април 2025 г. в 20:37 ч.
Очите ти, тъй пъстрото зелено,
сега ме гледат някак уморено.
Променят малко своя цвят зелен
загледани направо вътре в мен,
и ето ги, в прозрачното кафяво,
усмихнати зареждат ме с узряло
на слънце златно жито с цвят чудесен.