КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 507
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Нами, честит рожден ден!
Здрава и щастлива!
Ще има ли"жадната монахиня"?!!

# 256
  • София
Привет! Мислех, че на всички съм изпратила снимките, а какво се оказва??? Нямам идея защо така се получи. Извинявайте, момичета! Нищо лично. Grinning
Голям се*с ще да е било, та в калабалъка толкова пропуснати да има. Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, не си права за едното хапче. Не уважавам колегите лекари, дето изписват по една шепа таблетки, та белким някоя помогне. Съвсем пресен ми е случаят с една от нашите дружки - пиеше по дузина най-различни хапчета, като едното беше за кръвно, но и за простата. Та се чудеше дали пък не и е пораснала и на нея такава жлеза. JoyИзпратих я при една професор кардиолог и сега пие по няколко, но не по дузина. И е доволна. Винаги много ми е допадало чувството ти за хумор. Даже понякога нарочно ти подавам случка, та дано се закачиш, да стане весело в къщичката ни. Признавам си, че основно разчитам на теб и на ЯЖКА. От новичките ако има с повишено чувство за хумор - използсвайте го. Да знаете, че нося на шеги и закачки. Grinning
КРАСИВА БЕЛЛА, каква Жадна монахиня, като вчера забравих да върна на НАМИ кутията, в която да я донесе. Ще се поправя. Simple Smile Иначе ще има да почакате.Simple Smile
ПИПИ, контактът ЛУННО ЦВЕТЕ - МАМСИ вече е осъществен. Grinning
МАМСИ, чакаме рецептата за морковения кекс. Стига с този кокос. Wink
АЙША, как си? Имаш от ЕНИСА фиксита от Кауфланд. Оправи се, та да се видим и да ти ги предам.
ТЕТКЕ, изпращам ти чувалче с прегръдки. Hug
МЕРИАН, за сега пускам палците. Желая ти всичко да е на 6. Дано!!
ПИПИ, как ти е главицата? То умна глава боли. Празна глава не боли. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, утре ще ви изпратя книжките. Потърпете още малко. Grinning
Май и на ЦВЕТЕАРТ не съм изпратила снимка. Ей сега ще проверя.
Стига за сега. Гушкам ви! Hug

# 257
  • Вила Великула
Фло, пих още сутринта хапче за глава и се оправих, ама цял ден се нося като муха без глава. Нещо нямам никаква сила.
Сега съм се приДиванила и си почивам, че за утре вече задачките ми чукат на вратата.
Чакам ако има седянка и не съм заспала да си говоря с вас. Тази вечер и утре ММ е софиянец.

# 258
Здравейте, момичета! Радвам се, че успях да присъствам на срещата вчера. Успях да се запозная с част от вас, с останалите се надявам следващия път. Вие си знаете, че сте готини, сега и аз го знам.
Боряна, благодаря за личното пожелание за всяка от нас. Исках да си избера едно любимо стихотворение, но във всеки стих откривам нещо, което ме кара да се замисля - за миналото, за бъдещето, за корените и крилете. Продължавай да твориш!
Благодаря за вкусния козунак от Мериан и красивото яйце от Мая. Сега вече разбирам защо толкова бързо изписвате темите, успели сте да създадете едно прекрасно приятелство.
Тони, да ти е живо и здраво внучето, много красиво име сте му избрали.
Нами, честита бъди! Весел празник и от мен!
До скоро, момичета!

# 259
Нами, честит рожден ден!  Бъди здрава! Хубав празник!

Обаждам се само с телеграма. Следя ви, но влизам  набързо.

# 260
Боряна, правя разбор на стиховете.
И аз, като лунно цвете не мога за
сега да се спра на някое конкретно.
Ще науча наизуст, харесват ми, а и
за трениране на паметта!
Дали не греша, но мисля, че първоначалния вид на корицата беше друг - дама с шапка в черно и лилаво, ако е така, какво наложи промяната?

# 261
Беше само идея. Трябваха много илюстрации, в един стил и приех да са от художник, като първо дете, на творчеството ми ,да  е изпипано еднакво.  Нищо друго. Като почне художник  и му се плаща , си върши работата изцяло. Не става на парче. Негов стил и негово виждане. Аз само избрах от три варианта ,подобни , един бе с подчертано НЕ и друг в розово.

Книгите намаляха като бройка и мисля да оставя повече,  ако моли някой , сигурно ще дам, лично, но правя сметка,  ако има втора книга ,някой ще иска и двете ,десетина са свободни сега ,все има по една - две да разпращам, но ще спра май. Може да греша, но  така ще направя.
Скрит текст:
Очен лекар установи ,че макар да съм  как се казва , диспансеризирана, от 8 години не съм се вясвала. Питам я , помни ли ме ,вика  аз те помня , но не сам те виждала отдавна. Добрата новина е  ,че в това не съм правила компромис, капките се  ползвам ,запазила съм на добро ниво ,но има  и катаракта, Не  е за операция още.
 питам я , искаш ли да ме видиш  отново, смеят се и двамата със сина , вика скоро не.  Намалява зрението ,но нормално ,не с устрем.
 И съм весела някак,  има и психическа страна  при мен, измъчих сина да ме разхожда, да ми "превежда" но в общи линии с малко илачи, утре ще доставят за  холестерола ,ще се закрепя.
 Ако ви интересува.

Та така.

# 262
Борянче, не виждам нищо тревожно здравословно.Няма как с възрастта  да не се получат промени, но както се казва малкия дявол. Продължавай смело напред и не жали синко, той не би бил спокоен, ако се измъчваш. Всеки с кръста си.
Пипи, може неразположението ти да се дължи и на силните геомагнитни бури, които са до края на седмицата.
Фло, разсмя ме с тази кутия на Нами! Уверявам те, че може да направи монахинята и без нея!
Ще я занесеш в Банкя!

# 263
  • sofia
Благодаря на всички ви за поздравленията и пожеланията.
Денят ми беше цветен и хубав.
Вчера срещата ме зареди емоционално. Имах нужда от такова разтоварване и го получих благодарение на вас.
Боряна, стиховете ти са страхотни.

Спокойна нощ!

# 264
  • София

Привет, красавици!
Днешния ден е много специален за семейството ни.
Преди 49 години се запознах с Ромео, а три години след това 10.април 1979 родих нашия син Петър.
На този ден 10,април 1979 излетя в Космоса и Георги Иванов

# 265
Фло, мила !
Честит празник в семейството ви!
Докторът да бъде все така здрав,
щастлив и успешен, а вие с Ромео
заедно да се радвате на деца, внуци
и правнуци! Бъдете здрави и щастливи дълги години!

# 266

Всичко, което човек носи в сърцето си се чете по лицето...
Всичко, което човек чувства е в очите!
Има ли огън и страст - този човек живее! Няма ли - той съществува!
А усмивката е огледало на мислите! Колкото по - позитивни са мислите, толкова по - широка е усмивката! Heart
Ърнест Хемингуей

Добро утро момичета CoffeeCoffeeCoffee

Борянка,  добре е, че резултатите от прегледите ти са такива - дано и кардиоложката, и очната лекарки да са си свършили добре работата. А книжката като свърши, ще поръчаш малко допълнително да издадат - тя си е напълно готова. Само печат и това е Simple Smile То си е постижение за нула време да свърши Hands Plus1
Кассс, Пипи, може да ви влияят магнитните бури, а може и от променливото време да е - помогнете си с повече релакс, стойте на топличко колкото може и повечко "майната му" Smirk
Яжка, как си ти? Ако не може да се обади - Фло, ти поддържаш връзка - пиши.
КАГ, май си започнала ремонта - много си кратка Simple Smile
Айша, успешно елиминиране на вируса! Като бяха малки близнаците и ходех да помагам, редовно докато те оздравяват аз се разболявах от техните вируси или като се прибера - тогава. От 2 години /след тежко преболедувания Ковид/ съм купила на мен и ММ едно устройство на Цептер и си го носим на вратлетата винаги когато сме навън - докато ходехме на работа, в магазини и на всякакви места, където се събират хора.
Мериян, стискам палци за добри резултати от хистологията Hands Plus1

Скрит текст:

Фло, писа и ме разсея Simple Smile
Фло, от сърце ви желая още много безоблачни години да сте заедно, в добро здраве и с много обич да продължавате да вървите напред Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
На твоето момче - Петър, Честит рожден ден - да е здрав, да постига с лекота желаните неща и да има устрема на майка си, все напред и нагоре Heart Весело празнуване Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Хубав и спокоен ден на всички - пазете се от студа днес и от силния вятър, които се очакват!

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 08:52 от makaweli

# 267
  • някъде другаде
МЕРИАН , дано и резултатите от хистологията са добри.
Айша , бързо оздравяване.
Борянка , да се нормализира кръвното. Когато можеш ми изпрати книжката.
Вчера концерта беше много хубав. Три часа. Имаше гост изпълнители - Орлин Горанов , Веселин Маринов , братя Аргирови , Тони Димитрова , Десислава , Нелина , Васил Найденов , Виктор Калев.  Музика от моето детство и младост. Мими Иванова енергична , а Развигор трудно ходи.
Резултатите са готови , чернодробните са в норма , на жлезата FT3 и FT4 са в норма ,TSH е висок. В понеделник съм на ендокринолог и ще назначи хормон.
Днес се прибирам , стига гостувания. Вчера бях на гости на леля. Поприказвахме си , то спомени , то клюкички. Остарява вече , болят я краката.
Явор и мама вече са добре. Вчера са водили и каката да го види , радвала му се , макар , че го видяла само през стъкло.

# 268
  • София
Фло, честит двоен празник във вашия дом! Да е честит Петър и още дълги години да помага на пациентите! Пожелавам му здраве, щастие и късмет!
Боряна, нещата не звучат толкова зле, бъди по-оптимистична по отношение на здравето си!
Тони, явно и твоят концерт е бил на ниво! Нали и аз бях миналата седмица и част от изпълнители са общи-Тони Димитрова, Орлин Горанов бяха и този, на който бях аз. Ще се оглеждам за подобни концерти и за в бъдеще, ние сме две приятелки, които се организираме, но последните два пъти и майка ми дойде с нас. Радвам се, че имаме възможност да присъстваме на такива прекрасни спектакли!
При мен денят върви с бързи темпове от сутринта. Първо ходих да давам кръв за редовния ми преглед при ендокринолога другата седмица. Сега си правя детоксикация, след това ще се боядисвам, къпя, ще ходя до болницата за финансов документ, понеже вчера ми взеха над сто лв за една кошничка, с която през хранопровода са извадили полипите от стомаха, после трябва да си направя панорамна снимка на зъбите, за да проверя дали там всичко е и наред и накрая да отида на физиотерапия. Междувременно трябва да напазарувам и сготвя нещо, че хладилника дрънчи на кухо. Та така...
Желая ви слънчева ден!

# 269
  • в сърцата на любимите ми хора
Оооо, двоен празник в нашата къщичка ❤️.
ФЛО, живи и здрави да сте и все така рамо до рамо да теглите каручката. А тя нека се напълни и с правнуци 🤗
Честито и на Петър.
Много здраве, късмет и любов.
Довечера съм на театро, не помня на кое представление, че отдавна щерката купи
билетите и не смея за N-ти път да я питам 🤣. Ще бъда изненадана 😜.
Хубав ден ви желая. Болничките да
оздравяват - АИША, как си?
Изследванията да са добри, останалите - наслаждавайте се на
чудесния ден, почивайте повече и се пазете 🤗

Общи условия

Активация на акаунт