КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 463
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!
Фло, благодаря за фотото! Simple Smile Видях ви, видях ви! Все хубави натокани момичета! Страхотни сте и когато сте най-зле така да сте! Heart Eyes
И отново празник Simple Smile  Нами, честита, здрава и много щастлива да си!  Весел празник! ! Birthday Balloon Tada Heart Eyes
Борянка, много истинско Flowers Rose
Тони, как е бебока, кога ще ги изписват, всичко приготвихте ли за него?
Макавели, отново в десятката с този хубав цитат сутринта, много ми хареса! Линка обаче не се отваря. ПП - редактирам се - отваря се  Simple Smile
Пипи, казаха, че имало пак някакви аномалии /то вече кога ли няма/, но може от това да те боли глава.
Аз днес съм още една идея по добре. Бъбреците ме наболяват. Пия чай на Ламбрев и се надявам да отмине. Утре няма да съм на работа. Ще правим  помен на свекъра 40 дни. Днес чакам и етървата да пристигнат от СЗ. Такива неща около мен.
На всички вас пожелавам един слънчев и усмихнат ден! Heart Eyes

# 241
Нами, ЧРД! Бъди здрава и благословена, имай много хубави години пред себе си с любимите хора!
Фло, да дойдем и ние, с тоя сладкиш, кафе и Бейлиз...е къде е София. Стана като във вица за един дебел, който отишъл на доктор и оня му казва:
- По 100 лицеви опори сутрин, обед и вечер вместо храна.
- А докторе, абсурд!
- Тогава бягане всеки ден от София до Перник.
- Ти си луд, докторе!
- Ами последно,  по няколко часа секс с жена ти ежедневно.
- Еее докторе,  я го къде е Перник!
Та и моята работа,  еее къде е София.
На фронта съм и пак в окопите, ама няма смисъл да ви се оплаквам.
Хубав ден!

# 242

Честит рожден ден Нами
Сърдечни пожелания за здраве, щастливи мигове с деца и внуци и повече време за себе си Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 243

Честит рожден ден, Нами! Здрава и усмихната всеки ден!

Много четете вие.

Получих си снимката , има една на първия ред  втора от дясно наляво като гледам насреща - не я познавам.
 Наистина някои са ми непознати. Но да се надяваме ,ще се запознаем.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:28 от Бор_яна

# 244
  • София
Смогнах с всичко. Сега надничам в къщичката. Празнично ни е, имаме си торта ( и то каква!!!), мили пожелания за НАМИ. И виц си имаме за още повече усмивки. Ей го де е Перник - ще си го тичаме. УмирЯВам от смях. JoyЧудесна атмосфера!
Забравих да кажа на единствената  "непозната" от снимката. Питат старите пушки - коя е тази  готината до ФЛО? Ами как коя?   ЛУННО ЦВЕТЕ. Момиче. получи една торба комплименти. Grinning
От сутринта стискам палчета за МЕРИАН. Дано всичко да върви по вода, а още по-добре по мед и масло.
ТОНИ, как са мама и бебчо? Хубаво да си изкарате довечера със сестричката ти на концерта - 15 лалета, 15 ред..
МАМСИ а теб те мислих как се прибра снощи? Бойна мадама си!
АЙША ще ви се похвали по-късно. Обзавела се е с градински вирус от вчерашното тържество.
БОРЯНЧИЦЕ, как е кръвнишкото днес? Изпи ли си илачите. Аз в началото все ги забравях.
ЕНИСА, на фронт като на фронт. Важното е добре да си се окопала. Стреляй с гаубицата и не бой се. Ти го можеш!
КАССС, кога минаха 40? Светла му памет на дядото.
МАКАВЕЛИ, ще си имам музика за сутрешната физ зарядка
Време е да потеглям. На вас приятен обяд и после следобедната дрямка на диванаТа. Чакайте ме след 16.30.

# 245
  • Вила Великула
Нами, честит рожден ден! Много да си здрава, все така позитивна и усмихната и много обичана.

Мериан, имаш моите стиснати палчета.

# 246
Само по едно бяло хапче вечер дават, стипци.
 Нощес се събудих, то призори повече, шумеше ми кратуната, тази сутрин е тихо, нали недочувам, може тихичко да шуми.
 С едно хапче не вярвам на промяна.
 Фло , не ми забеляза майтапа, явно е тъп.
 Чакам да ми свирнат за път.

# 247
  • София
Здравейте дружки!
Нами, честит рожден ден! Да си здрава, другото се купува!
Фло, и аз чакам обещаната снимка, когато се окопитиш от готвене и хойкане!
Айше, защо бе? Край нямат болестите, айде спрете се!
Касс, оправяй се скоро!
Боряна, нали и аз имам шум в ушите, сутрин и вечер като е тихо най се усеща. И когато съм под стрес.
Мина моята процедура. Доктора е извадил двайсетина полипи. Показа ми ги в буркан. Останали са по-малките, които според него не са страшни. След Великден чакам резултатите от хистологията. Вече съм си вкъщи. Благодаря ви за палчетата, отново бяха вълшебни!
Радвайте се на слънцето!

# 248
Нами, здрава и щастлива да си! Честит рожден ден!
Борянка, страхотни стихотворения, снимала съм си ги. Благодаря ти!
Мериан, браво! Стискам палци и за добра хистология!
Айша, как си, момиче?

# 249
  • София
Нами, честит рожден ден с пожелания за здраве и сбъднати мечти!
Тук съм, мърдам за сега, не ме мислете.
Болки в гърлото, задна хрем, без темп. След 2 дни очаквам и упоритата кашлица. Нищо ми нямаше до сутринта, но градинския вирус е злобен и се лепи бързо.
Вчера докато влизах в градината дойдоха и майка и баща с момченце. Не е на градина тия дни, но го водят за тържеството. После майката седеше на столче до мене. Видимо нищо им нямаше,  но не е било така. Лекувам се, ще се оправи положението.
Обадих се на Фло, че ще пропусна обучението днес за да не заразя останалите ученички.

# 250
Нами, честита и благословена да си - здраве, късмет и много щастливи години!

# 251
  • в сърцата на любимите ми хора
НАМИ, честит рожден ден. Да си ни жива и здрава, щастлива и усмихната!
ФЛО, благодаря, че си ме мислила вчера. Прибрах се съвсем нормално. Започнах от снощи да слагам капките, но от тях зрението ми се замъглява и очите се зачервяват. Така било нормално. Ама ми е още по-трудно с придвижването. Затова и аз ще липсвам и днес от сбирката, за което се извинявам.
БОРЯНКА, мога да предложа за смяна едни жълтички хапчета във форма на сърце. Но нали знаеш жълтият цвят за къде е. По-добре да си караш на белички Wink Втората седнала девойка и на живо трудно се познава - вталена и с нова прическа. МаНдама с една дума Simple Smile
АИША, да се оправяш бързо и дано кашлицата този път да те подмине.
МЕРИАН, дано и резултатите от хистологията да са добри. Ще стискам палци!
ЕНИСА, и да се оплакваш, файда йок. Дръж фронта здраво - ти го можеш.
Аз ходих да ме боядисат и, въпреки желанието за промяна, пак съм си същата. Сега с Еми ще правим кекс с моркови, много ми го похвалиха. Като стане /или пък не/, ще дам рецепКата. Да го пробвате и вие.
Момичета, препоръчайте добър учител по български и литература. За подготовка за изпитите /матури ли са, външно оценяване ли е, не знам/ след 7 клас ни трябва. Алексчето ще е много благодарен Wink

# 252
  • Вила Великула
Мамси, попитай Лунно цвете дали дава уроци.

# 253
  • Кубрат/ Пишурка
Нами, честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и много щастлива с близки и приятели!
На мен някоя добра душа няма ли да прати снимка?
Болните бързо да оздравяват!

# 254
Янче, изпратих ти на лични Simple Smile

Малко смях - може и да сте го чели Simple Smile

Скрит текст:
Две модерни баби 🧙‍♀️ си чатят:
– Ко прайш ма, Нетке?
– Ми цъкам си в нета. Намерих едно място, дето дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах.
– Аууу, Нетке, да ми пратиш линк у Месинджъра, та да ги видя и аз! От кога гол юзър не съм виждала? Дядото вече за нищо не става, съвсем му се е разхлопало хлопито и рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече въобще не е хард.
– Ее, стига и ти! То и ние вече и за спам не ставаме. Ако можех да се сейфна така, както бях преди 40 години!
– А знаеш ли аз каква красавица бях, без никакви бъгове? Сега и аз съм станала за рестартиране. Целият ми десктоп се е набръчкал.
– Чатке, ние добре се заговорихме, ама се сетих, че трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емотикона. Ще ми услужиш ли с голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
– Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито!
– Не помня такова нещо бе, Чатке.
– Така ли? Лъжкиня ли ме наричаш? Ууу, да ти се скапе Скайпът, дано!
– А на теб магарето ти, троянски кон да стане, дано! Уиндоусът да ти се бъгне, та всички да видят, какво криеш в Май Докюментс!
– Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
– Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето, дано!
– А на теб някоя невестулка да ти хакне кокошките!
– Да ти влезе в къщата злонамерен софтуер и да ти изнесе всичко!
– И компютъра ли, ма?
– И компютъра.
– Ииии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя ни аудио-, ни видеочат с тебе! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
– Ммм,... дреме ми на дънната платка. Хакерка с хакерка, такава! 😁😂🤣
Из нета

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:36 от makaweli

Общи условия

Активация на акаунт