КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 459
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Боряна, в детската градина тържествата ги правят около 10 дни преди празника. Яйцата са от стеропор, комплект с боички от Пепко.
Пипи, тя и баткото ходят на доп. занимания  по прил. изкуства в градината. В Къщи като ги обземе музата рисуват, но той все и взема моливите, а тя му драска по листовете. Не могат да се мерят с Вики, там е видим таланта.

# 226
  • на чист въздух
Айша много хубаво настроение създават тези яйчица, а и забавлението баба и внуче е още по сладко. Баба винаги намира време и начин за приятни занимания:kissing_heart:
Еее ама аз нямам търпение вече за книжката на Борянка. Кога ще дойде юни, когааа? а междувременно Боре ти си пий хапчетата да си здравичка и да събираш вдъхновение за втора книжка, а ние ще тръпнем в очакване.
Сега някой почиват доволни и заредени от срещата, а останалите леееко ви завиждам.е
Видях Ви . Всички сте страхотни. Така де.  дами от сой:plus1:
Макавелке,  благодаря за рецептата. Още утре ще я пробвам, но без лапад, защотоне знам какво е, а по магазините не съм виждала.

# 227
  • София
Хайде и аз да дам отчет. Събрахме се, заредихме трапезата с разни вкусища и разбира се първият тост беша за нашата приятелка БОРЯНА! Пожелаваме ти здраве и творческо дълголетие, миличка! Радвам се, че си се взела в ръце. Резултат ще има, повярвай. Още един съвет - постарай се всеки ден по едно и също време да си взимаш хапчетата сутрин и вечер. Пожелаваме ти нови вдъхновения и скоро да ни зарадваш със следващата стихосбирка. Обичаме те, БОРЯНЧИЦЕ!!! Heart Hug Kissing Heart Сега ще ти изпратя снимка и на теб. Само ако можеше да видиш, колко  искрено се радваха момичетата. В библиотеката на ресторанта вече има и твоя книга. Специална благодарност от Дядото! Каза, че ще те очаква да се запознаете на живо. Вярвам, че ще стане.
Следващият тост беше за бебе Явор. Да расте здрав, смел и силен българин! Прегръдки за баба ТОНИ. Hug
Толкова много приказвахме, смяхме се и се шегувахме, че пропуснахме конкурса - Дядото щеше да е председател на журито, а старците от ЦРУ - комисия. Така и не разбрахме коя дружка е събрала повече слънчеви лъчи - ПИПИ или КЛЕЧКАТА. Не ни харесаха старците разбойници, та няма да сключваме шефство с тях. Все пак ние сме елитни баби! Лесно не се даваме!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
МЕРИАН ни почерпи с чудесен козунак! Hug
И да добавя, че МАЯ ни подари великденска украса! Hug
Разпратих на всички момичетат снимката и коя коя е. Оживлението беше голямо!  По едно време разговарях с няколко мацки едновременно. Ей, заредихме батериите за дни напред.
Лека нощ и приятни сънища. Hug
ПП добре си поговорих с няколко дрЪжки. И допълних отчета, че имах пропуски
Хайде пак лека и спокойна нощ. Сега вече гася ламБите. Grinning

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:15 от Flo 51

# 228
Тони, честито внуче! Да  е жив и здрав малкият Явор!  Бог да му е отредил дълъг , щастлив и успешен живот! Да ви носи много радост!  

И аз ви видях виртуално. Благодаря за снимката! Готини дами!

Толкова за днес. Прочетох ви по диагонал. Цял ден бях в движение и  имах  работа.

# 229
Разбрах за яйцата ,проверих и датите, но първо драснах без проверка и се чудих кога е .
 Дядото -ммм отдавна съм му хвърлила очо,  не знам за мен ли  е, то стар за мен няма вече ,но млад е   опасно.
 Губя аз.
 Няма да ме хареса.
 Ми хубави  неща  ...лапад ,лопуш, спанак, киселец - зелено все става, аз ще си направя пък.

# 230
  • в сърцата на любимите ми хора
ФЛО, аз пък нямам снимка 🤔. Ти къде ги разпрати?
Срещата беше чудесна и зареждаща 🤗. Малко ни беше. Най-после и книгата е в ръцете ни. Ще я чета на спокойствие, не е за бързо прелистване. БОРЯНКА, 🥰.
Аз малко недоскиф, но и така видях, че дядовците не си струват да се "хАбим"🤣

# 231
Тони, честита радост!

Боряна, и с това стихотворение ми пипна душата
Аиша, браво на Мрънличка, че ти е помогнала да направиш чудни перашки
Фло, благодаря за снимката.
 Готини, както винаги!
Спокойна нощ на всички!

# 232
  • София
Сигурно трябва за трети път да ви пожелая лека нощ, та най-после да се кротна.
Малко преди да затворя лапчо и звънят руските ни приятели. Поговорихме почти час.
Снимката на БОРЯНА я изпратих на син 2. Ако още е при нея, утре ще й я покаже.
МАМСИ, получи се нещо като във вица за груповия се*с. Е, как можах да те пропусна???  Grinning Не си само ти. И други бях пропуснала. Бързах да отида на летището и да си посрещна голямата внучка, а бързах и снимките да ви изпратя и в бързината... А и телефона звънеше, а и едновременно пишех с няколко момичета...
Хайде пак лека нощ. Ще побързам да се прикреватя, че ако и ТАНИТКА се покаже на хоризонта, с удоволствие и с нея ще си поговоря и ...ще стане време за ставане. Grinning

ТАНУ, след тази песен скоро май няма да заспя...Потанцувах, послушах я и сега съвсем не ми се спи...

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 00:47 от Flo 51

# 233
Страх
5 февруари 2018 г. в 15:12 ч.
"Страхът не спира смъртта. Спира живота."
                                                            Ви Кийланд

Той  пълзи в тъмен час,
грозен, лепкав, безсрамен.
Има грижа за нас.
Пъргав, подъл, измамен,
със илюзия  зла,
че със нещо помага,
че размахва метла -
пъди злото от прага.
И в един светъл ден
осъзнаваш, че няма
кът един защитен
и  е всичко измама.
Страх не може да спре
радостта от живота.
Тя е цяло море.
Супер яко, защото
няма втори живот,
няма ново начало.
Да  живееш  е код,
уравнение  цяло,
във което поне
няма лепкава жалост,
че светът ще замре,
че е всичко нахалост.

# 234
Добро утро, дами!
Добро утро, ранобудна Борянка!
За пореден път стихотворението ти е в десятката, много истинско и водещо към размисъл.
Благодаря!
Хубав ден на всички ви!

# 235
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Нещо тази сутрин се чувствам като изцедена. Будна съм отдавна, но не ми се ставаше от леглото и понеже първия ангажимент ми е към 11 часа не си давах много зор. А май и нещо главата се опитва да ме боли.
Снощи гледам емоциите са били на макс и сте писали до посред нощ, а аз заспах в 22,30часа.
Борянка, това е едно от стихотворенията от книжката /32стр/, което вчера изчетах от начало до край. Много може да размишляваме по написаното.

# 236

"Реките не пият водата си.
Дърветата не ядат плодовете си.
Цветята не ухаят за себе си.
Животът за другите е закон на природата.
Всички сме родени,за да си помагаме.
И не е важно колко е трудно.
Животът е прекрасен, когато си щастлив,
но е много по-хубаво,
когато другите са щастливи благодарение на теб."

Добро утро!🌞🌿🌞

Борянка, много точно казани думи! С нетърпение си очаквам книжката - обичам чувствата изразени в рими Heart Благодаря ти!
Момичета, зарадвах ви се - живите срещи са си друго нещо. Очаквам с нетърпение нашата Simple Smile А тези дни като получа книжките от Фло поне ще се видим с Кассс на живо.
Айша, много добре сте се справили баба и внучка!

Един поздрав от мен - ако не сте ги слушали, това е в парк Соколники, Москва

и усмихнат ден от мен!

# 237
  • някъде другаде
Сега седнах да пия кафе и да ви прочета. Ходих да давам кръв за изследвания.
Момичета , страхотни сте. Тези , които не сме били на срещата благородно ви завиждаме.
Айша , много са хубави яйцата.
Тану , създаде ми настроение с песента. Много обичам руска музика.
Днес съм на концерт на Мими Иванова.

# 238
  • София
Добро утро, бодра смяна!
Днес в нашата къщичка имаме празник.
НАМИ порасна с още една година.
МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ! НЕКА В ТВОЯТА ЛИЧНА ГОДИНА ДА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ НИ ПОЖЕЛАНИЯ. ОТ МЕН - ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПО ДОСТАТЪЧНО! ПРЕГРЪДКИ!
След малко задачите ме грабват. Опекох блата за кокосовия сладкиш, ще закарам внучката на курс по математика, после ще довърша сладкиша и после на среща с моите студентки. Сладкишът е за тях. Ще го комбинираме с кафе и Бейлис.
Пожелавам ви слънчево настроение! Hug

# 239
  • някъде другаде
Нами , честит рожден ден. Желая ти здраве , щастие и късмет. Незабравими моменти с любимите ти хора.

Общи условия

Активация на акаунт