КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 670
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ЯНЕ, вдигай се и ела. Ела ти, за да не дойда аз. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще му видим сметката на твоя зъб. Леле, как те заплашвам, по зъболекарски Grinning
КАГ, бързай бавно. Не се пресилвай. Медалите отдавна свършиха. Grinning
Дружки, имате поздрави от момчето на ГЪБКАТА. Сега има някаква остатъчна инфекция ( резултат от проклетия катетър). Сменили са й АБ. Хемоглобинът й е паднал. Все повече думи ползва, от няколко дни е започнала да прави кратки разходки, разбира се с помощ. В понеделник ще изпратя стихосбирката. Надяваме се да се зарадва. Ту яде, ту не иска. Павката геройски се бори. Казва - всички се въртим около нея. Мислех, че през май ще идват на контролен преглед до София, но са намерила някакво светило, професор невролог в Пловдив, та може би там ще ходят. Все пак много по-близо им е.
Такаааа. това го написах преди един час, но не бях го завършила. Оставих го  и тръгнах да прибирам малкото чаве от сбирка със съученички. Утре вечер същата компания ще са у нас. И тръгвам аз, и стигам на 100 м. от блока, и колата спря. Притичаха трима мъже да ме бутнат, че бях спряла на кофти място. Решиха, че няма бензин. Избутаха ме до бензиностанциятя, сипаха ми бензин и тя взе, че тръгна. Е  това не беше ми се случвало от както съм шАфИОр. Не иска да върви, когато е гладна.
Докато се разправям с шофьорски неволи 5 поста са се събрали за четене. Браво, момичета.
ТАНУ, както обикновено, разсмя ме. Имах нужда след емоциите. Да добавя последния виц. Става пациента от стола и зъболекаря му казва - За пломбата-толкова, за зъбния камък - толкова и коронката - толкова - тотал - еди колко си. И няма да ядете два часа. А пациентът отговаря -  докторе,  ти ми взе парите за два месеца, няма да ям, бъди спокоен.
И сладкиш ни е направила булка МАКАВЕЛИ, навестили са ни ПИПИ, ТОНИ и ТЕТКА.
Ако още малко се помотая, кой знае още коя ще дойде и така няма да мога да завърша до утре моето писание.
Изчезвам с 200. Хайде лека и спокойна нощ.
БЛАГОДАРЯ за поздравите!!!

# 331
Фло, тази седмица поздравите и цветята са за теб!
Честит професионален празник!
Здрава и все така всеотдайна!
Извор си на щастие и енергия, а тя е заразяваща.
Гледах "Една испанска пиеса" в МГТ
зад канала. Силна игра на Светлана
Янчева, Мария Каварджикова ,
Владо Пенев и любимецът ми Малин Кръстев. Пиеса, която те кара да мислиш, смееш и да очакваш.

# 332
Да намина преди лягане..
Радвам се за Гъбка!
Фло, моят син е с 4, 5 месеца  по-голям от твоя. Роден е през 1978 г. Били сме по-пъргави от вас. Честит професионален  празник и весела Цветница в къщата ви!
Тану, вицовете ти са уникални!
Яне, радвай се за болен зъб. Това значи , че ги има.  Мен не ме болят, защото почти ги няма.
Маквели, утре ще си направя сладкиша!  Благодаря!
Тетке, и аз мятам палчета!
Пипи,  дано все така сме интересни!
Красива Белла е била на театър с известни артисти. В сряда Мамалев и играл тук, но бях предната вечер на друго представление и в този студ не ми се ходеше пак.. 
Тони, на теб приятно лазаруване и още по-приятна първа среща с внучето!
Аз ви пожелавам лека нощ и гася лампите.

# 333
  • някъде другаде
Добро утро!
Тук вали , дано спре за да може да ходят лазарките.
За днес ядене има , няма да готвя.

# 334
Добро утро, дами!
Със закъснение, честит вчерашен професионален празник на Фло.
В аванс - честит и утрешен.
Присъединявам се към думите на Красива Бела -
 ,,Фло,  тази седмица цветята и поздравите са за теб!
Заразяваща си!""

Ако има празнуващи днес - честито да им е името!

Тони, и в Северна София започна да вали. Учудих се, като видях в прогнозите, че на вън е 10 градуса. Може и толкова да е, но хич не му личи - мрачно, студенко и духащо е.

А ти, Тони, когато имаш време, разкажи повече, как празнувате тези дни. Как се обличате, какви песни пеете, разкажи така, че да видим красивото на празника през твоите очи.

Пожелавам спокоен и приятен ден на всички!

# 335

„Щастие е, когато в момента не се нуждаеш от нищо, освен от това, което вече имаш.
И, благодариш.“

Честит Лазаровден!
Здраве и дълголетие с чудеса, които да се превръщат в щастливи мигове и живот изпълнен само с красиви пътеки от любов.

Добро утро!

Красиви и цветни празници ни предстоят - да забравим ежедневието и да им се насладим. Работа винаги има, няма да я свършим Simple Smile
И тук се облачи, опитва се да пробие слънчице, поне не вали.

Усмихнат ден от мен и бъдете щастливи HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 09:11 от makaweli

# 336
Добро утро, прекрасни! Честит Лазаров ден, да е цветно, пъстро и слънчево в душите ви, въпреки мрачното време навън.
И аз чета всички ви, слагам палци и мислено ви отговарям, но не съм Флото, която коментира всички наред. Радвам се, че познавам вече една част от вас, а другите се надявам да видя в Златоград. Чувствам се чудесно в компанията ви. Аз се пооправих, остана някаква досадна хрема, ама щом се хващам за прахосмукачката, значи всичко е наред. Много се радвам за Гъбката, мисля че стихосбирката ще я зарадва.
Тони,  предстоят ти прекрасни емоции, чакаме репортаж.
КАГ, както казва поетесата  - колкото толкова и каквото, такова. И у нас плаче за ремонт, ама скоро не го виждам.
Голяма прегръдка за всички!
Дописвам се  - в неделя има турнир по футбол между детските градини, пИятелят ще участва и ми обясни, че отиват на бой. Ето ви доказателството, че е истински перЛичанин.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 09:31 от Enisa60

# 337
  • Вила Великула
Добро утро на Лазаровден! Да ни е слънчево и цветно на душите и в сърцата.
Тони, и на мен ще ми е интересно да разкажеш повече за това, което правите на Лазаровден.
Днес е и ден на авиацията и космонавтиката. Да има мирно небе.
Радвам се на малките постижения на Гъбката и и пожелавам много скоро да се възстанови напълно. Оградена е с толкова любов и внимание.
За мен днешния ден ще е обичайно работен. Няма с какво да се похваля.

# 338
  • София
Проспах добро утро, приветствам ви с добър ден! Grinning
Навън е мръчкаво, но в къщичката ни е светло, топло и уютно. Кой ме кара да гледам навън?
И аз да кажа,  бих ли стояла тук вече 11 години? Чувствам се като плочка от един хубав пъзел. Намерила съм си мястото,  намерила съм  добри приятелки, съчувствие и разбиране, помощ и съвети, весела атмосфера, купони и забавления, шеги и закачки. Всяка от вас си има специално място в сърцето ми. И съвсем искрено и лично ви казвам - ОБИЧАМ ВИ. Дано моето обяснение ви накара да се усмихнете и да ви стане хубаво. Едно обичам те повече никога не е излишно. Heart
Днес имаме именик. Празнува зетко на МЕРИАН. Покрай децата го познавам лично - хубаво, възпитано, грижовно момче. Желая му здраве, а от всичко останало по достатъчно, за да е щастлив.Честит имен ден, Лазаре!
След малко яхвам прахосмукачката, после стирка, прах и т.н. Слугинаж. Ромео го изключвам от бригадата по чистотата. Вчера беше на купон с колеги, та явно се е настудил, а и от няколко дни ходи леко като препариран, та днес ще почива.
Съседите надничали, търсили я палачинки, я бухтички, но главния готвач спи. Направили са си сами закуската - донесоха пържени филийки и за нас. Значи и така може, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Прегръщам ви и ви желая спорен ден. Hug

# 339
Частит да е зетят на Мериан, с гордост да си носи името, да е здрав и успешен! На имениците, ако има и други в семействата ви, здраве и късмет!

Изпуснала съм седеянката вчера! Ходих на протеста в Княжево и се върнах премръзднала, та в банята и в креватчето. Мисля си, че оправия няма. След прекратяването на протеста всички настъпиха газта и минаха 100-те. Едвам пресякохме булеварда при нас. Няма червено, зелено хвърчат, като за последно. Интересното е, че мъжете шофьори май бяха по-толерантни от жените такива. Няколко перЛичанки се отличиха с цветист език.
                     Радвам се за успехите на Гъбчето в борбата с болестта. Дано тръгне възстановяването по-бързо.
                     КАГ, и у нас не довършихме ремонта. Останаха коридорите и едната баня. Като гледам ММ скоро няма да стане. Единствинят вариант, който ми остава е да организирам внуците, ама и те са доста заети поне до средата на лятото пък и трябва да си отпочинат от у-ще и изпити.
                     На вън е мрачно, но да ви е топло и светло у дома.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 11:31 от Didia

# 340
Добър ден  на Лазаровден!  
У нас има моменце, ама тук не се правят Лазарки. Трябва да ѝ  дам яйца, за да се задоми като порасне.
Тони, нали е такова поверието?
Мериан, разбираме от Фло, че  зетят ти е именик. Да е жив и здрав и да му се случват хубави неща!
Диди, аз на внук изобщо не мога да разчитам. Не може да свърши такава работа. У нас само син 1 може нещо по въпроса с ремонтите, ама и на него не му се удава всичко.  
Пипи работарке неуморна, пожелавам ти да ти спори работата!
Фло,  приятни приготовления за утрешния празник! Вероятно менютата вече са уточнени. Много ми е интересно твоят зет какво мисли за нашите празници и обичаи. Поне за тези, на които присъства.
Енисса, успех  за Пернилчанина на турнира! Да се  "бие" лъвски за победа!!! Олеее, олеее, олеее! Отборът на Борко да е победител!
Клечи , въпреки дъждовитото време, вярвам, че вече си направила маратона с Чарли. Да ти се похваля, че в последните 2-3 седмици съм доста раздвижена и аз. Ходих няколко пъти на стадиона да тичам и да ходя, из града навивах километраж, у дома постоянно движение и доста физическа активност . Много съм доволна от себе си. И тук е малко мрачно и слабо ръмящо, но сега ще изляза до центъра. Нямам работа, но заради движението.
Макавели, мъдри мисли! И ти бъди щастлива! Всъщност за днес много щастие за всички в темата!
До скоро!

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 15:23 от К.А.Г.

# 341
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник и дано лазарки ви посетят!
Честит имен ден на зетчето на Мериан! Здраве и късмет! И да се гордее с рядкото си име!
Ех, Фло, ще ми е по - лесно да отида на моята зъбарка!
Навън е мрачно, облачно и ще си стоя у дома.

# 342
Честит Лазаровден!
 Честито на именика, да е здрав и послушен.
Аз изпращам сина днес, сам се изпраща ,че преча като се приготвят ,само тътна, ще си дойде, каквото е забравил и му трябва ,ще си вземе.  Достатъчно предложения съм дала тези дни.
  не става за навън, мотам се  из къщи.
Гледайте  където ви  е цветно и хубаво.
 Ромео да се отстуди, че то времето променливо, дано топлото дойде вече.

# 343
  • София
Здравейте и честит Лазаровден! Благодаря, че поздравявате зет ми! И да, като нямам син зетя е син!
Не съм виждала никога на живо лазарки. Само по телевизията. Вероятно е много вълнуващо за малките моми! Трябва да пазим традициите!
Фло, хубаво е, че днес съседите са се погрижили за твоята закуска! Дано по-често да се случва!
Слънце ви желая!

# 344
КАГ, внуците са ми помощници в почти всичко. За разлика от коконите в къщи. Yum И двете са командирки. На Ран разчитат за всичко. Баща му в началото, като хване нещо и дъщерята тича - тате, идвай, че ще сгафи нещо. Понаучихме го на много неща, та така и с внуците. Която вземе Ран грижа няма да има за нищо. Има приятелка и тя от командния състав. Няколко пъти чувам да говори с нея и разбира се изкоментирах. Неда каза, че по-добре такава, а не някоя кифла. Та така с помощта.

Общи условия

Активация на акаунт