Ще му видим сметката на твоя зъб. Леле, как те заплашвам, по зъболекарски 
КАГ, бързай бавно. Не се пресилвай. Медалите отдавна свършиха.

Дружки, имате поздрави от момчето на ГЪБКАТА. Сега има някаква остатъчна инфекция ( резултат от проклетия катетър). Сменили са й АБ. Хемоглобинът й е паднал. Все повече думи ползва, от няколко дни е започнала да прави кратки разходки, разбира се с помощ. В понеделник ще изпратя стихосбирката. Надяваме се да се зарадва. Ту яде, ту не иска. Павката геройски се бори. Казва - всички се въртим около нея. Мислех, че през май ще идват на контролен преглед до София, но са намерила някакво светило, професор невролог в Пловдив, та може би там ще ходят. Все пак много по-близо им е.
Такаааа. това го написах преди един час, но не бях го завършила. Оставих го и тръгнах да прибирам малкото чаве от сбирка със съученички. Утре вечер същата компания ще са у нас. И тръгвам аз, и стигам на 100 м. от блока, и колата спря. Притичаха трима мъже да ме бутнат, че бях спряла на кофти място. Решиха, че няма бензин. Избутаха ме до бензиностанциятя, сипаха ми бензин и тя взе, че тръгна. Е това не беше ми се случвало от както съм шАфИОр. Не иска да върви, когато е гладна.
Докато се разправям с шофьорски неволи 5 поста са се събрали за четене. Браво, момичета.
ТАНУ, както обикновено, разсмя ме. Имах нужда след емоциите. Да добавя последния виц. Става пациента от стола и зъболекаря му казва - За пломбата-толкова, за зъбния камък - толкова и коронката - толкова - тотал - еди колко си. И няма да ядете два часа. А пациентът отговаря - докторе, ти ми взе парите за два месеца, няма да ям, бъди спокоен.
И сладкиш ни е направила булка МАКАВЕЛИ, навестили са ни ПИПИ, ТОНИ и ТЕТКА.
Ако още малко се помотая, кой знае още коя ще дойде и така няма да мога да завърша до утре моето писание.
Изчезвам с 200. Хайде лека и спокойна нощ.
БЛАГОДАРЯ за поздравите!!!

И двете са командирки. На Ран разчитат за всичко. Баща му в началото, като хване нещо и дъщерята тича - тате, идвай, че ще сгафи нещо. Понаучихме го на много неща, та така и с внуците. Която вземе Ран грижа няма да има за нищо. Има приятелка и тя от командния състав. Няколко пъти чувам да говори с нея и разбира се изкоментирах. Неда каза, че по-добре такава, а не някоя кифла. Та така с помощта.