КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 416
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Честити да са рождениците,
с пожелание за здраве и късмет!Разпети петък е тъжен ден.
Не се работи!
Ще минем през плащеницата и ще оставим яйце.

# 571
  • София
Добро утро!
Да честита Галена, да е здрава и да сбъдва мечтите си!
Да е честит внука на КАГ! Здрав, успешен и гордост на семейството!
Чакам при лекарката да й покажа изследванията от спект скенера. Внуците с ММ ме чакат отпред, напазарували са.
Няма да ходя на църква. Не съм постила и не се чувствам достойна да ходя. Така го чувствам.
Да ви е хубав деня, въпреки че според канона е тъжен.

# 572
Янчето,  да ти е жива и здрава дъщерята, каквото и е на сърце, това да и е във ръце!
КАГ, честито да е порасналото ви момче! Здраве и успехи в живота му желая!
Аз за да не изоставам от тренда с докторите, вчера гледах сополив пИятел. Ама кашлицата се усили, водих го на лекар,  задна хрема. Снощи спах горе долу и сега съм като утрепана. Взеха си го преди малко,  ще правят инхалации, пък да се надяваме, че до неделя ще се оправи. Сега си лягам, пък другото докъдето до там.

# 573
Добре че боядисах яйца за адет, няма да съм сама,  почива фирмата на доктора и  си идва. Ще му намеря работа ,дето не е точно работа.
Да ръководи едно преместване ,ч„е не може с малко хора,  а ми е нужно за рахатя.
Няма да съм сама.

# 574
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, запретвай ръкави.
Днес празнуват внучките на ЯЖКА и ПИПИ и синът на КРАСИВА БЕЛА.
Да са честити Викториите и Викторовците. Да са здрави и щастливи. На Виктор - успехи и любов. На Виктория - все напред и нсгоре. На най-малката именичка - път към Кеймбридж.

# 575
Е,   я торти ли да правя, Великден ли да глася , един поздрав за всички и всичко да имат достатъчно.

# 576
Честити имени дни на всички наши деца и внучки, които празнуват днес!  Да са здрави и зло да не ги види!
  Благодаря за поздравите към моя внук!!! Той е на спортен лагер и ще си дойде в сряда. Готвят се, защото  в  края на месеца  заминават за Естония на състезание.  Семейството замина при него да не е самотен на РД.
А аз се мотах из панаира. Пълно е с народ и за всеки по нещо. Аз се почерпих с оргинална турска баклавичка, която обожавам и нищо друго не си купих. 

Сега малко ще си полегна, защото доста се движих и се изморих.

# 577
Ехооо.
С другарчето се прикреватихме още преди час - той отдавна хърка, аз неначела се ровичкам насам - натам.

Поздрави за днешните именици -
голямата Вики на баба Яжка, малката Вики на Пипилотка и Виктор на Красива Бела .

Това виждали ли сте го - де да можеше така

А това -

Аз съм между 5 и 6.
Какво да се прави, кръговрат....

# 578
Благодаря за поздравите!
Имен ден почитаме на 11.11 ,Св Мина и Виктор", но има и летни и зимни. Обърках се. Важното е да има!
Прикреватих се и аз, с много ставания. Очаквам да дойде син1
и да започва веселбата.
"

# 579
  • Вила Великула
Фло отново ме изненада с информация за имен ден . Благодара ви за поздравите към Вики. Другите двама -Виктрор и Виктория да са здрави и късмета да е с тях.
Ние си направихме една хубава разходка до язовил Горна Диканя.
Преди докато се снимаше там Фермата имаше приятно ресторантче, което сега не работи. Изнасяха инвентара. Едни хора казаха  че имало нови наематели. Дано да е така и да го отворят  че хем ни е близо, хем е приятно. Разходихме се и около къщичките на Фермата. Всичко е запазено.

# 580
Браво че си намерила време за душата
 Аз ви пускам едно видео пак за душата, опасен дядка , не е за изпускане
https://www.facebook.com/watch?v=1568356513856425
 Почивам и  са наслаждавам на дядката

# 581
  • Варна
ЯНУШКА, честит рожден ден на Красавица ГАЛЕНКА!  Kissing Heart
Много здраве, обич, късмет и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover
К.А.Г., честит рожден ден и на твоя внук! Много здраве, успехи и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover
Честит имен ден на ВИКИТО на ЯЖКА, на ВИКИТО на ПИПИ и на ВИКТОР на КРАСИВА БЕЛА!  Здраве, късмет и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover
Весел празник на всички!  Wine Glass

КЛЕЧИ, много весело започва и тъжно приключва това с чашите, но живот, какво да се прави!
Ние с ДС сме на поставка с две четки за зъби и две чаши със зъби!!!!!  Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПИПИ, писах ти на лични.  Kissing Heart

Весела петъчна вечер!  Nerd

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 16:35 от tanitatania

# 582
Честит имен ден на Викитата и Виктор - да са живи и здрави и нека хубавите имена им носят победи, да покоряват върхове и да следват мечтите си Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Поошетах, намерихме зеленчуци, сега едно кафе Coffee , после "Кръгом" и пак напред Simple Smile

И нещо за отмора и усмивка Simple Smile

Скрит текст:

Хубава и щастлива вечер!

# 583
  • София
Да са живи и здрави рождениците и Викитата! Да сбъдват мечтите си и да успяват във всичко.
Ениса, аз също щях да работя с инхалатора, че Мрънла от сряда е болна. Но грижовните родители го забравили до вратата у тях. Ама не забравили да ни набутат децата от сутринта....
Иначе сиропа и витамините си ги имаме тук. Накрая като пуснат в Лидл инхалатори ще си купя един само за у нас.

# 584
Здравейте, момичета! Докато се наканя да пиша, стана петък! Честити да са рождениците и имениците! Да са здрави и щастливи!
Аз изпекох 1 доза козунак с квас. Добре се получи. Направих и една фокача. Обичам тестото с квас, става по-бавно от това с мая, но си заслужава чакането. Независимо от начина, месенето е една магия за мен. Сякаш се връщам някъде назад във времето, когато бях дете и наблюдавах баба, която беше голяма майсторка на всякакви печива. И може би заради нея, сега толкова обичам да се грижа за цветята на село, да замесвам тесто и вкъщи да ухае на детството ми.
Фло, много приятна изненада. Вдигате нивото на групата Hug
Хубави празнични дни от мен!

Общи условия

Активация на акаунт