КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 424
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • Вила Великула
Кассс, още утре ще питам. Двойна стая, нали?
Ние имаме гостенка -Вики. Толкова много говори, че ме заболя главата. Шегуват се  естествено.  Питах я дали в къщи са и държали заключена устата.

# 556
Набързо минавам.  Бях на тържество, после се мотах с 2 приятелки. После се отплеснах с филми. Но съм ви прочела всички.

Утре е Разпети петък. Нали знаете, че на този ден не се работи. Ходи се на църква и се промушва под плащеницата.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 09:11 от К.А.Г.

# 557
Мен още не ме е подхванала великденската въртележка. Чакам в събота да дойде МД. Тя е по месенето на козунаците. Тогава ще боядисаме и яйцата. Тази вечер само нарязах една торбичка с кромидени люспи, че така най-много ги харесвам. Ще има и традиционно боядисани. ММ донесе от леля си от село 10 малки яйчица от джинки. Те ще са за внучката. Надявам се да са ѝ интересни.
Иначе използвам хубавото време да  боря  плевелите в градината, че от дъждовете са луднали. За разлика от
 цветята и дръвчетата, където има доста поръжения. Но колкото - толково. Природата си знае.
Ето ви една априлска песен. То април ще мине вече, но чак сега се сетих за нея.

Спокойна нощ!

# 558
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро, дружки!
Днес съм ранобудна. Сигурно от мерак и спомени. На днешния ден за първи път станах майка. Да ми е жива и здрава Галена! Да е винаги така грижовна майка, съпруга и дъщеря!
И аз утре ще боядисам няколко яйчица, колкото за адет.
Лек ден на разпети петък!

# 559

Чести рожден ден на Галена, жива и здрава и много щастлива ! Да ти е опора  и радост!

# 560
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит рожден ден на момичето ти, Яне. Много здраве, любов и късмет. Всичко, което си пожелае Галена, да се сбъдне!

# 561
  • някъде другаде
Янче , здрава да е Галена. Желая и щастие и сбъднати мечти.
Седнах да пия кафе и да ви прочета. След кафето ще се разходя и ще се опитам да окося ( КАГ каза , че се не работи , но ще прерасте) , че следобед дават да вали. Ядене има от вчера , та няма да готвя.

# 562
Яне, жива и здрава да е Галена! Само хубави емоции да я вълнуват! Хубав празник!

Моят внук също е рожденик. Става на 16.

Ето ги и моите яйца.
Скрит текст:
Хубав ден ви пожелавам! Аз днес ще разгледам панаира.

# 563
Добро утро и от мен! ☕🌹
Янче, здрава и честита да ти е Галена! Такава грижовна дъщеря заслужава много щастие и обич! От сърце й ги желая! 🥂🍀🥰
Охооо, още един рожденик! КАГ, честит да е и твоят внук! Здраве, успехи в спорта и учението, и смело да сбъдва мечти! 🥳🍀🥰
Аз вчера след работа боядисах яйцата. Имах си и двама сладки помощници. Мазалото беше голямо, но заради радостта в очите и звънкия смях на сладурите си заслужаваше.
Нали си легнах рано, успях да си почина от напрегнатия ден. Вече съм наготвила една постна манджа - печени чушки с доматен сос, чесънче и сирене . След малко излизаме на пазар, че почти нищо не съм пазарувала за готвене през празничните дни.
Пипи, да, двойна стая.
Хубав да е денят ви момичета! Чаф, до после 🤗

# 564

Честито на внука на КАГ, сериозна възраст, близо до пълнолетие   и отговорност! Да  е жив и здрав!

# 565
Янче, честита да е Галена - здраве, късмет и все така добра дъщеря, майка и съпруга!
К.А.Г., честит рожден ден на внука! Да е здрав, да е успешен и да сбъдва всичките си мечти!

# 566

Всеки ден единствената ни среща е тази с Живота... Всичко друго може да почака!

Добро утро на Велики Петък CoffeeCoffeeCoffee
Има неща, които не  зависят от времето навън…
Хубавото настроение, кафето, добротата, любовта, човечността....

Янче, да е честита Галена - да е здрава, все така грижовна и любвеобилна и да е щастлива
КАГ, честит да е твоят внук - да е живо и здраво момчето, да постига целите си, да е щастлив и да бъде добър Човек Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Ще боядисвам яйцата утре - да са по-пресни. Днес ще си направя заготовки за утрешното готвене. В неделя ще изпека само агнешкото. Ще си дойдат само големите внуци, малките имат много работа и след Великден май ще сме помощници на място. Вчера не харесахме домати - днес ще ходим пак на пазар ...

Бъдете здрави, смирени позитивни и добри!
Благословен да е денят ви! ❤️🌿🌺🍀Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 09:53 от makaweli

# 567
  • Вила Великула
Добро утро на Разпети Петък.
Честит рожден ден на грижовната Галена. Да е здрава и все така позитивна.
Честит рожден ден и на внука на КАГ. Много успехи - в спорта и в учението.
Ще пиша по-късно като сме на ясно какви ще ги вършим днес.

# 568
  • София
Отново веселба в нашата къщичка!
НА МАМА ЯНЧЕ ЖЕЛАЯ ДА Е ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА Й ГАЛЕНА, ДА Е ЩАСТЛИВА, ДА СБЪДВА МЕЧТИТЕ СИ, ДА Е ГАЛЕНИЦА НА СЪДБАТА. НАЗДРАВЕ!
НА БАБА КАГ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ РАДВА  НА ПОРАСНАЛИЯ ВНУК, НА УСПЕХИТЕ МУ В УЧЕНИЕТО И СПОРТА. ДА ПОКОРЯВА С ТРУД И УПОРИТОСТ ВЪРХОВЕТЕ ПРЕД НЕГО. ДА ИМА ДОБРИ ДРУГАРИ ПО ПЪТЯ СИ.
Тортички вече имаме. Да имаше и по едно кафе...Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази сутрин добре поспах. Заредих батериите.
Вчера след обяд все пак намерих бели яйца - много добри, пресни, едри, български. Преди обяд боядисвахме с малката внучка от "мургавите". Снощи до късно експериментирах, след като в нета намерих идеи. Тези с люспите от лук станаха много хубави.
След като ви нагледах, отивам на кафе. МАКАВЕЛИ се погрижи. HugДнес мисля да заведа внучките до Музея за история на София. Ще проверя дали работи. За сега слънчо го няма, но и дъждец няма, но кафе има и хубава компания има. Grinning
Желая ви хубав ден!

# 569
Здравейте.
Днес започнах деня с битовизмите...
Но имаме рожденици - включвам се към пожеланията за тях - здрави, обичани и с късмет!
Честита да е Галена и внука на К.А.Г!

Общи условия

Активация на акаунт