КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 453
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Вила Великула
Добро утро момичета! Днс се очертава прекрасен ден, слънцето най-сетне се показа в целия си блясък.
Радвам се, че болните момичета са получили диагнозите и леченията си и се надявам скоро да забравят за премеждията. Говорите за диети - не бих го нарекла така, а начин на живот, начин на хранене. Човек може да хапва всичко, но са важни количествата и комбинацията на храните. Това е и ключа към много проблеми със здравето ни.
Тони, доста килограми си свалила от ноември. Браво. Аз за последната година и половина съм свалила общо 16 кг., но периода е доста по-дълъг. А и натрупаните ми екстремно килограми бяха от стрес в предните две години. Хапвам всичко, но умерено.

# 541

"Надеждата не изоставя човека никога.
Ако няма откъде да дойде, тя се поражда от себе си в човешкото сърце;
ако няма кой да я донесе,
тя сама долита..."
Димитър Талев

Добро утро на Велики Четвъртък CoffeeCoffeeCoffee

Ето, пристига кафето - пак имах буден промеждутък през нощта, като станах приготвих сместа за нова доза Мед от глухарче и чак сега пия кафе.
Ще се класирам за второто ви кафе Simple Smile
И аз ще боядисвам яйцата в събота - да са по-пресни. Днес - на пазар. Ще търсим зеленчуци и плодове.
Кассс, ще е чудесно да дойде и съпругът ти - ние също ще сме двама. А като сложим това, че и братовчедите ни ще дойдат - ще си намерят мъжете общи теми за разговори. Те това го умеят Simple Smile Може да се "заразят" от нас и да си направят КГД Simple Smile
Тони, браво на теб - и аз уж ограничавам храненето, но кг не мърдат и това си е. Ти окончателно ли се връщаш на работа или само за известно време?
Мамси, добре си решила за диетата - като е ясна диагнозата, нещата могат да се вземат в ръце.
Мериан, дано и при теб поставят окончателна диагноза.
Яжка, при теб нещата как вървят - надявам се все по-добре.
Жана мила, внимавай със захватите - белята бързо става. За писането  не се тревожи - нали си една от нас, ще ни четеш Яжка ще ни разказва. И така докато станат нещата с писането Simple Smile
Айша, разсмя ме с маниерите на Мрънличка за ритуалното тръшкне - и сина така "учи" внучката, с "розовата" лопатка Simple Smile
Клечи, ти сигурно вече отхвърли доста задачки докато аз се натутам с кафето Simple Smile
Много са радвам за Гъбката - макар и с бавни стъпки да е напред Heart

Иска ми се да спомена всички, но няма как - затова прегръдки за всички

Спорен ден и да ви върви във всичко, което правите или сте намислили!

# 542
  • София
Добро утро, красавици!
Боядисахте ли призори яйчицата? Аз все още не съм. Голямата внучка не прояви интерес, а малката ще боядисва, след като си научи. Отказах се да търся бели яйца. Тази година ще са по-мургави. Grinning
В събота ще замеся козунак, но ще взема и готови. Моя приятелка има пекарна в Симеониово, та вчера си поръчах един със стафиди и един с шоколад . Много са хубави, прави ги с истински продукти и никак не са скъпи, според продуктите, които влага. Със стафиди - 6 лв., а с шоколад - 8. То стана като реклама, но ако някоя иска, мога да й взема. Ще ходя до там в събота сутрин, когато са току що изпечени.
Стига за сега, после пак. Да взема да посвърша някоя и друга работа. Grinning
МАКАВЕЛИ, добре ми дойде и твоето кафе, гарнирано с полезен текст. А и това умопомрачително лилаво...трепач!

# 543
Ето съм и аз! Yum
              Нали съм поспаланка последна видях изненадата! Браво, Фло, чудесно се е получило. И аз исках да видя изпълнителката!
              Вчера, след една дълга разходка в жегата, отидох и на протеста та бях капнала и заспах рано. Уж щях да чакам изненадата, но не ми се получи.
              Радвам се, че момичетата имат вече диагнози и лечение. Дано болежките бързо си отидат.
              Пожелавам ви лек и спокоен, топъл ден, а аз отивам да украсявам яйцата. Реших да е днес.

# 544
Уж ставам вече и един весел виц ми "избоде" очите.
Фло, не се засягай - нищо лично Simple Smile
Скрит текст:

# 545
  • София
Joy Joy JoyJoy Joy Joy Joy
За теб, МАКАВЕЛИ Hug Hug Hug

# 546
Добър ден на Велики четвъртък!
Боядисах яйцата , прострях, ще мина през банята и ще се прикреватя. Вече не съм тази която бях, изморявам се, а и не всичко на всяка цена.
Мериан, дано всичко приключи благоприятно. Заинтригува ме с това коремче за пети. Имаше ли
ефект на петите? Моля те, сподели
и от къде може да се купи.
На всички хубав ден и бъдете здрави!

# 547
Добър ден на Велики четвъртък!  
Вчера ви пропуснах, но снощи късно наваксах с четенето на споделеното от вас.  Радвам се за всички хубави неща, които сте споделили. Тези дружки  с болежките и те са на оправяне, което е прекрасно!
Чувам,че имаме  композитор и изпълнител. Много добре! Пожелавам нови творчески успехи на авторите- поети и композитори, певци и технически изпълнители!
Аз вчера ходих до близък град.  Купих си нови очила. Не ми помогна нито ножица, нито кърпа. Похарчих 60 лв. за нови, но поне ми гарантират качество. Вярвам, защото точно в тази оптика има очен кабинет и в него приемен ден има приятелката ми, която е очен лекар, а и със собственичката на оптиката се познаваме. Край на сагата с очилата!
Вече боядисах яйцата. Друго днес няма да правя. Тези дни тук има голям панаир. Предполагам търговците от цяла България вече са тук и панаирът вече е започнал, но аз ще отида утре. Обичам да  се мотам из сергиите, които са много и с най-различни занаятчийски стоки.  Не,че нещо купувам, но все пак за адет и за здраве нещо малко ще си купя.
Довечера ще ходя на концерт на училището ми. Има патроненен празник. Винаги се вълнувам. Изкарах там 40 г., а децата, внуците ми, племенниците ми минаха през него. То си е нашето училище.
Сега излизам да си помета двора, че не е виждал метла няколко дни. По-късно пак ще ви навестя.
До скоро!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 12:22 от К.А.Г.

# 548
  • София
KAG, че стити нови очила! Сега може старите да се появят! Laughing
Показвам крема, ползвам го за пети и лакти, оказва се вълшебен: https://thalloderma.bg/produkt/eudermol-10-%D0%B5%D0%BC%D1%83%D0 … 0%B5%D1%82%D0%B8/
И не е скъп.
Хубав ден, аз всеки ден виждам щъркели, много ме радват!

# 549
Привет компанията!
Утре по обяд ще изпишат татко от болницата. Там той почти не се храни. Чувствам се хем щастлива, хем леко притеснена как той ще се адаптира с преместването му у нас. На по-късен етап ще дойде и мама, и ще сме си заедно. Ще трябва да потърся рехабилитатор и ако дадете на лс някой жокер, ще ви бъда благодарна.
Ениса, предполагах, че ножа ще опре до електронен подпис. Все още нямам такъв и май е крайно време да си направя. Благодаря ти!
Борянка и Фло - чудна комбинация сте!
Мериан, всички продукти на тази марка за крема за пети са много добри. Дерматолог ни е изписвал и имат бърз добър ефект.
На всички, споменати и неспоменати, желая здраве!

# 550
Здравейте.
Имам малко време и да се обадя, че  все нещо правя.

Мериан, благодаря, че сподели за този крем за крака. Ползвала съм го преди много години и периодично се връщам като се присетя за него. Добър е, но аптеките, в които се продава Талодерма хич не са ми ок, а преди имаше Лечител в Централни хали и купувах продукти на марката.

Радвам се, че Мамси и Мериан откриха първопричината на болежките си. Сега остана да спазвате препоръките, да прилагате лечението и да има ефект .

Тетка, спокойно момиче.
Всичко ще се нареди.
Баща ти да е все по- добре, а ти да им вдъхващ спокойствие и кураж.  Пази се, не се сдухвай, нали си им опората...

Чух чудесна песен по стихове на Борянка и музика и изпълнение на адашката Фло.
Поздравления за целия творчески екип!!!
Прекрасни сте!
Само КГБ Simple Smile Wink !

Радвам ви се на Великденските ви приготовления!  Споделяйте, да усетя през вашите очи пъстротата и аромата на празника.
За мен е достатъчно да съм здрава - аз и близките ми, и ако има и слънчице всичко ще ми шест.
Вчера и днес са чудесни дни - сутрин малко студенее, но Топлофикация се грижи за зиморничавите, още има парно, пък ако няма, имам и климатик, а и още по лесно - имам и дебели половери и жилетки, ама пусто глезотене,  като съм свикнала да ходя по - малко облечена с боси крака и голи ръце, ама то има и наука, пък има и отука,  като дойде неволята...

Пак се отнесох....
Не помня какво друго четох.
След малко отивам на фризьор и затова спирам с писането.
Хубав ден ви желая!

# 551
  • София
Тетка, написах ти на лични координати на рехабилитатор. В момента жената е до мен, можеш да й се обадиш.

# 552
Къде се изгубихте?!!
Сега се върнах от Лидл няма яйца(кори), агнешко, но е пълно с козунаци.
Мериан, благодаря, че сподели за коремчето, бях забравила за тази марка. Всички продукти са хубави и не са скъпи.
Клечи, може да го намериш по аптеките, а "лечител" ти е удобно
на "Кракра", може да ти обясня.
КАГ, честити очила! Ще си имаш два чифта, като намериш другите.

# 553
  • някъде другаде
МАКАВЕЛИ , болничният ми свършва и се връщам на работа.
Тетка , радвам се , че баща ти е добре и ще го изпишат. Ще се нагодите.
Днес бях на фризьор и след това полегнах. След обяд прах , суших и прибрах дрехите.
Утре след обяд по прогноза ще вали.
Днес си взех книгата на Борянка. Започвам да чета и първите две стихотворения са за мен. Моите мисли и чувства , само  че не мога да ги напиша така хубаво. Стихотворението "На мама" и то ме докосна . Не спирам да изброявам , защото всички са много хубави и докосващи , а съм на половината на книжката.

# 554
Добър вечер момичета!
Едва сега успявам да се добера до вас. Много натоварен ден и в службата и у нас. Чак пък така да не мога да надникна тук скоро не е било.
И сега са се похваля. Книжката на Боряна вече у при мен Simple Smile Борянка, благодаря ти! Благодаря за стиховете, които само набързо сега прелистих, но искам да си ги чета на спокойствие и задълбочено. Благодаря за автографа, ако искаш вярвай, но се просълзих когато го прочетох. Благодаря! ❤️
Получих си тениската - много ми хареса Simple Smile С нея ще ме видите в Златоград. Пипи, ако е удобно попитай за места в хотела, ако няма, мисля, че ще намерим все някъде.
Сега се отправям към банята и направо си лягам май, че се чувствам изцедена.
За лека нощ всички получавате по една прегръдка от мен 🤗😘❤️

Общи условия

Активация на акаунт