КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 457
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
ФЛО, браво! Чудесна музика, чудесен текст, чудесно изпълнение!  Kissing Heart
Чак ми се пританцува, макар да съм пишман танцьорка!  People Dancer
Но и тук ударих на камък, кръста ме боли, пък и ДС си легна в 20.30 ч., та няма и кой да ме покани! Язък!
Жалко, че не те видях, но два пъти докато я слушах си представях как се носите с Ромео из дансинга!
Специални поздрави на Ромео, късметлия случил е на жена!  Пу, пу, пууууу........  Nerd

Лека вечер!  Kiss

# 526
  • Вила Великула
Браво на Фло. Аз точно това си помислих, защото Фло преди няколко дни ми сподели желанието си  но не вярвах, че е толкова пъргава.

Борянка, накрая ще има и концерт с песни по твоите стихове. След някой месец и внучката на Дидия ще направи песен и очакваме и други пеещи момичета да се включат.
Като гледам още от сега има публика.

# 527
Flo, в чудесна песен се превърна стихотворението на Борянка - и то за колко кратко време HeartHeartHeart Браво на теб!
Като се включи и внучката на Дидия, и още някой композитор и ето ти цял албум Simple Smile
На мен много ми хареса - само да ти запомним мелодията, за да можем да я запеем Musical ScoreMusical NoteMusical Keyboard

Нямам сили за повече коментари - толкова съм уморена. След години заседнал живот и работа на компютър, намалели до болка естествени хормони, този вид работа не ми се отдава все повече и повече ...

Спокойна вечер и лека нощ от мен - аз се прикреватвам Nature Moon

# 528
Смея се. То какво друго.

# 529
  • София
Мамси, по повод диагнозата ти имам опит с леля ми. Тя ми е вуйна/жена на вуйчо ми/ но като малка не съм можела да изговоря думата и затова е леля. Та тя имаше същата диагноза, цял живот работи в поликлиниката на В. Търново, на рентгенова регистратура и познаваше всички лекари. Възрастен ендокринолог я беше посъветвал за диета - нещо като сегашната Зона. Да хапва умерено от всяка основна група храни, без купешки сладкиши, чипсове и швепсове. То нали това се продаваше преди 40 г. по магазините. И предписаните лекарства да си пие + движение. Лелята го послуша, с месеци отслабна много, стигна до към 65 кг, видимо се подмлади и оплакванията приключиха. И до сега, вече на 93 г. се храни по същия начин, старае се да се движи и според д-рите е екстра за възрастта си.

# 530
Ехааа, ей това се казва изнанада. Браво Фло и благодаря на теб и Борянка за удоволствието което ми доставихте! ❤️
Айша, представих си Мрънличка как раздава ритници 🥰 Ами добре прави детето, така трябва, нека си отстоява своето!
Момичета, не знам дали да казвам, че да не урочасам нещо, но пък много ми се иска да споделя, че почти почти се урежда да дойдем с ММ до Златоград. Надявам се, че нямате нищо против и той да е, но пък той ще си намери занимания и няма да досажда. Стискайте палци да стане, че много ми се иска да се видим.

# 531
Айша , има една картинка ,меме, с момиченце. таткото  я учи  да удря с лопатата който я ядосва. Тя отговоря , ама аз съм момиче. Вземи розовата ,тате! Това е  , розовата и  край.

# 532
О, КАСС, много се радвам! Амин!
Може да вземеш и прекрасният
си син!
Ех, че хубави неща се случиха днес!

# 533
  • Вила Великула
Кассс, чудесна новина. Не помня дали резервираме за вас. Ако не сме, да се обаждам ли утре за допълнителна стая.
Защо се притеснява ТМ. Ние вече го познаваме и той чудесно се вписва в компанията ни. А и ММ дойде с нас в Панагюрище и много се забавляваше.

# 534
  • София
При ДИДИА две талантливи деца растат - и музика създават, и текстове пишат. За Мими не знам, но Неда е и сериозна изпълнителка. И аз като вас ще чакам да ни представят нови песни по стиховете на нашата приятелка.
Изобщо не съм мислила да стане така, но като тръгна, много ми се искаше да зарадвам БОРЯНА.
 HeartHugKissing Heart
От няколко дни все си я тананикам. Може би и по-добре да беше станало, но ФЛО-то толкова си може. Joy Аматьор, ентусиаст. Grinning
КАССС, дано да дойдете! Ще се радвам да се видим и с теб, и с твоето момче. Здраво стискам палци!
Ромео обиколи и Лидл, и пазара в Младост, но бели яйца нямаше. Изобщо не страдам.
МАМСИ, мога да ти напрвя връзка с Проф. Г. , която лекува пациенти, включени в програма. Мой приятел вече е съвсем добре. Сега се лекува моя съученичка и тя се чувства много добре. Тя е с твоята диагноза.
НАМИ, поздравления за подаръка от твоя син. Б раво на него!Свири, пей, това е в упражненията за подобряване на паметта!
ЯНЕ, подкрепям идеята ти да направим литературно четене в Златоград.
И за мен днешния ден беше много хубав. "Студентките" ми останаха много доволни от лекцията и последвалите упражнения и игри за подобряване на паметта.
След толкова емоции, време ми е за сън.
Лека нощ и живи здрави, среща утре на кафе и позитивни мисли! Hug

# 535
Фло, браво на теб, че популяризираш борянкините стихове.
Имате  едно палче от мен и в ютубата.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:42 от тану

# 536
  • София
Добро утро!
Фло, чух песента, браво на авторката и изпълнителката! Искам с образ следващия път!
Касс, много искам да се запозная с теб! Надявам се, че това ще се случи наживо в Златоград!
Мамси, дано ти намерят лек!
Радвам се, че Габката има напредък!
На мен вчера ми пристигна резултата от спект скенера. Утре ще го покажа на ревматоложката да видим какво ще каже. Иначе много диагнози са написали в тълкуването, ама не ги разбирам много.
Да се похваля, намерих си лек за обрива и няма да ходя на кожен днес! Крем с урея за напукани пети ми помогна. Вече се настройвам празнично! Радвам се вашите приготовления и завиждам на тези, които са си изчистили къщата! Моята ще чака по-добри дни!

# 537
  • някъде другаде
Добро утро!
Няма ви. Сигурно боядисвате яйцата. Аз ще го направя в събота.
Аз станах , сложих да се готви грах в мултикукъра и пия кафе.
Днес в 11 съм на фризьор , трябва да се вкарам в ред за работа. Други планове за деня няма да правя. Каквото успея да направя , това ще е.
Да ви се похваля. Вчера ми се обади жената от пощата , че имам пратка , но не бях в къщи , та след кафето отивам да си взема книжката на Борянка. Като я прочета ще ви кажа , кое е моето любимо стихотворение.

# 538
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро!
ФЛО, браво за изпълнението и мелодията. Искаме, обаче, с видео.
МЕРИАН, дано и при теб всичко да е наред и да получиш правилната диагноза и адекватно лечение.
КАССС, и аз много искам да се видим на живо. Пъхай всички котки в чувала!
Аз потеглям за болницата за изписване и епикризата. После ще търся бели яйца във Фантастико. Ако има, добре. Ако няма, пак добре.
АИША, мисля да спазвам диета като леля ти. Трябва да направя някаква промяна, за да има полза и от лекарствата.
ФЛО, засега ще спазвам съветите на лекарката. Благодаря за предложението, може да се възползвам на по-късен етап.
Денят се очертава слънчев и пролетен. Насладете му се 🤗

# 539
  • някъде другаде
Мамси , аз ноември започнах диета заради черния дроб. Оказа се , че имам стеатоза 3 степен и фиброза 3 степен.
Спрях сладкото , тестеното , и готовите колбаси. На обяд ям ,готвено - боб , леща , супа , грах , булгур. За вечеря - риба или пилешки пържоли със салата. Свалих 17 кг. На прегледа след 3 месеца доктора каза , че нещата са много по-добре. През юни ще хода пак на фиброскан да видим със стойности , как е.
Започни диетата , ще се чувстваш по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт