КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 464
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Идвам да се самоноинирам за някой медал, ако е останал,  макар че се съмнявам при толкова рАботни булки.
Физическа работа не съм вършила, ама отметнах три мнооого важни задачки - закачки, та съм доволна от мене си.

Борянка, това в скрития текст е много, много вярно, но когато си на двайсет, а
 и на трийсет, пък дори и на шеисет, когато си влюбен - загубен ще го прескочиш одма написаното, защото ще си мислиш, че Той - Принца, не е такъв,  но Боже мой колко са еднакви повечето ( Принцове) ...

# 511
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме следобедна. Диагнозата ми е псориатичен артрит. След 3-месечен курс на лечение ще видим как ще продължим.
Ние агнешко не обичаме и ще го пропуснем. И в нашия магазин има украински бели яйца, но аз си искам български. Утре ще видя какви са в Лидл и, ако има, ще купя. Ако ли не - и кафявите стават. Не мисля да се вманиачавам. Днес ще сме на тас кебап. Скоро не съм правила и ми се е доял. Щерката е на театро, та имам доста време за готвене. Ще правя и гризини от лимецово брашно - по поръчка на Еми. Колко ще ги яде, това е друг въпрос.

# 512
Мамси, днес купих бели български яйца от Фантастико.

# 513
Мамси, попрочетох относно поставената ти диагноза. Егати комбинацията.  Колко лекарства ти изписаха, поемат ли. се от касата?
Фло, какво стана с изненадата?!

# 514
  • в сърцата на любимите ми хора
ЕНИСА, благодаря. Утре ще отскоча до Фантастико.дано има яйца.
БЕЛЛА, да, комбинацията е наистина егати. Добре, че псориазисът не е силно изразен. Но пък ставните болежки са како си требе. Лекарствата не са скъпи. Още не съм ходила до личната и не знам какво се поема от касата. Но! Стига за болести. Да поговорим за мъжове 🤣

# 515
Мамси, какви мъжове бре?!!!
Нали ги видя при Дядото!
С всякакви яйца е зарито по веригите, но гледай да не са от Украйна, така ми казаха.
Няма да се впрягам, каквото-такова

# 516
Хм,  дано е навреме и има облекчение и понасяне.
 Тъй шъ е тя. Само да не боли.
 За мъжове пуснах текст, бабите да го издекламират на внучките,  явно помага от баби.

Мъжове вече - очи пълни , ръце празни ,но е все нещо,  а без ич?
 Днес съм доволна от себе си ,дано продължа и  утре, че съм назад.
 Много ми е кеф като остане малко от работата ,да се вижда края.
Бучнах два реда картофели още, прораснали и  не стават, поне да минат цикъла на обновяване.

# 517
  • някъде другаде
Фло , до кога да чакаме?
Вчера щерката ходи да види гаджето , че го оперираха и си дойде от болницата и донесе една кора домашни яйца. Гледат хората кокошки. Е не са бели , но са домашни.
На прегледа каза доктора , че отока е намалял имало още малко оток и леко възпаление , но ще мине без да правя нищо. Да продължа да пия калция , че още не ми се е оправил гласа.
Аз в събота ще боядисвам яйцата. Утре сутринта имам час за фризьор , а и дъщерята е на работа , а в събота почива.
Днес наруших диетата , хапнах за вечеря с кисело мляко. Е , как да не прегреша , като само за козунаци говорите.

# 518
  • София
Привет, момичета.
Обещах ви изненада. Тя си има предистория.
Преди няколко дни прочетох стихотворението "За шоколада", от стихосбирката на нашата дружка БОРЯНА. И докато го четях в главата ми зазвуча музика. Изненадващо за мен, мелодията пасна на думите. Пръв слушател беше ЕНИСА. После грабнах акордеона и вече песента беше със съпровод.
И така се роди Песничка за шоколада. Текст БОРЯНА, музика Фло, изпълнение на акордеон, на една ръка, защото толкова си може ФЛО-то. Звукозаписна техника - моята внучка. Grinning
И така, приятно слушане.

https://youtu.be/VjbuX4aBlO8?feature=shared

# 519
  • София
Браво,Фло! Чудесна песен е стаанало това стихотворение.Но,няма образ-това е кусура.Аз предпочитам да виждам изпълнителката.Може да я познавам.

# 520
  • София
Фло, браво  за изпълнението, за авторка, за оператора.
Чак ми се хапва течен шоколад след песента.
Борянка, това в скрития текст си го знам от собствен опит и от разговори с дядо ми като бях малка. Дудна и приказвам до сега на Ани по темата, но то вироглаво  - гледа тъпо и не вдява. Дано се освести и си нареди приоритетите все някога. Мрънла като я гледам - си знае интереса и си го отстоява. Ако не и хареса раздава шамари и ритници. А после се тръшка ритуално на земята как са я набили.

# 521
  • някъде другаде
Фло , браво. Чакането си заслужаваше.

# 522
Познах, черпиш.

# 523
  • Кубрат/ Пишурка
Ех, Фло! Наистина изненада! И много хубава! Имам предложение. На Златоград да си направим литературна вечер още в петък. Всяка да прочете едно от стихотворенията от стихосбирката на Боряна, което най - много й харесва.
Аз вече съм без един зъб. Бях и при личната. Изписа ми хапчета за кръвно и диуритик. Даде ми и направление за кардиолог. Ама ще стане след празниците. Всъщност тогава ще й се обадя, а не се знае за кога ще има свободен час. Когато - тогава!

# 524
Мамси, нЕма мъжовеее,
има творчество!
Браво на автора, музикалния продуцент и Флото!!!
Шоколад - любимата ми храна.
Благодаря за изненадата, Фло,
с много умения и таланти си.
Ромео купи ли яйца?

Общи условия

Активация на акаунт