Сутринта купих от пекарната на приятелка козунаци със стафиди и с шокола. Съседките боядисваха от белите яйца. Станаха общо около 40. Хубави се получиха.
Сега ще замеся козунак по моята си рецепта, т.е. по рецептата на моята баба. Ей така, за адет. Агнешкото ще го пека нощес. Не ме е страх да го оставя безконтролно, на самотек. Става на мозък. Утре ще направя дробсармата и салатата.
Браво на младата домакиня - снахичката на КАССС. Постарала се е. Поздрави я КАССС. Браво и на теб, миличка. Ресторантът да е у вас, а младите да си починат, да се разходят, да се порадват на децата си. Супер свекърва си!
ПИПИ, за кой ли път да кажа, че си ненадмината по подреждане на маса, а козунаците ти са за изложба! Който си го може, си го може! Браво, момиче!
Гушкам ви и ви изоставям!

!

После ползвам фурната да направя дроб сармата, и накрая слагам картофите при месото допичам. Никога не съм правила в гювеч. Щом казвате, сигурно е хубаво.