Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 743
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Според мен Грозев е по-слаб от тях.

# 586
А вярно, него даже го забравих Joy

# 587
Грозев трябваше да отпадне много отдавна още когато махнаха Лидия. На едно ниво са ми двамата.

# 588
  • София
Вижте пеликанът Стойчо как влиза в заведение "Златна Варна", а вътре работи и Цветомир
  https://www.facebook.com/share/v/15wMsu5c9H/

# 589
  • София
В анонса за следващия епизод шеф Ангелов каза, че си е променил намерението и двама ще отпаднат, без да вземат черна куртка.

Т.е. има 9 човека и 7 ще вземат черни куртки. Моето предположение за черни куртки е за Мартин, Тоби, Тоника, Владов, Едуард, Виктория и Марина.

Това съм го пропуснал.
Е, ако този път са 7 човека в черно, то моят 7-ми човек ще е Едуард.

# 590
  • Другата България
Мен още си ме чопли това : “само един шеф не стига“......върнах се да прочета защо беше анонсиран сезона п отози начин и попаднах на това:
Цитат
Новият сезон на Hell’s Kitchen ще премине под надслов "Само един шеф не стига", защото форматът внася нов елемент и променя логиката на играта тази година. Мастъркласовете този сезон ще имат нова роля, която изцяло ще преобърне надпреварата. Пред шеф Ангелов ще застанат опитни кулинари, които ще трябва със своите умения в готварска битка да спечелят на своя страна, както него, така и неговия гост шеф готвач, за да получат мечтаното място в новия сезон на Hell’s Kitchen.
Предвид, че вървим към финал се чудя - кой беше този нов елемент, и за каква логика става въпрос?
Дали се визира това, че имаше много нови участници, които постоянно влизаха, и естествено, си излизаха после?
Един Бьорн остана....
Ако е така, то значи победителят ще е един, и отсега залагам на Тоби.

# 591
"Златна Варна" също ли е на семейството на Цветомир и Стефан?

Виктория също влезе като Владов от Зелените. Но е много по-хвалена от него, а така като гледам и по-харесвана от участниците... Не разбирам защо, Владов изглежда доста по-адекватен, просто не му се занимава с прототиите на другите. Не знам как успяха да го вкарат в любовна игра с Тоби.

Интересно за мастъркласовете,  защото за мен тази година видяхме най-слабите мастъркласове в историята на предаването. Нямам предвид слаби като пресъздаване от участниците, а като идея.

Както знаем в предаването има една тенденция да очернят някой и след това да го натирят към дома. Така беше и с Цветомир този сезон. Затова мисля, че Грозев е пътник, а може би и Марина след изцепката с тиквичките от вчера. Не вярвам, че заради това, че баща й щял да се гордее, тя да вземе черна куртка. Щом този сезон се лишиха от това да има двама братя в предаването, като нищо да се лишат и от това баща й да е горд от Марина, защото е взела черна куртка. Той така или иначе ще се гордее с нея.
Едуард имаше добри включвания в последните епизоди, затова го виждам като човек с черна куртка. Ивайло и Виктория също бяха много похвалени.

# 592
Аз прогнозирам, че Марина и Едуард ще бъдат лишени от черни престилки.

Шкодров доста оплю Едуард в подкаста на Станислав. Криел си храна, напитки, напивал се по време на заготовки, когато единствено е имал достъп до алкохол. Грозев също си пийвал.

Не разбрах дали вече или предстои да работи в ресторанта на Марина във В. Търново, бързо се развиват там нещата.

# 593
Аз се надявам един от Владов или Гроздев не вземе черна куртка. Мартина ми е на 90 процента че няма да вземе.

# 594
  • София
Да попитам все пак, Гроздев какво толкова показа (особено напоследък), че да е за черна куртка? То вярно, че трябва да има и такива дето да ги изгонят още в следващия епизод, ама все пак ...

# 595
За мен Тоборка, е надценена и очеизвадно бутана за Победител.
Много ми е неприятна, още от МШ , когато се лигавеха с другата Лори. Залагат на флирт и пърхане с мигли и ..

# 596
Да попитам все пак, Гроздев какво толкова показа (особено напоследък), че да е за черна куртка? То вярно, че трябва да има и такива дето да ги изгонят още в следващия епизод, ама все пак ...

Точно нищо не показва и затова съм на мнение, че няма да вземе черна куртка. На последните два мастъркласа беше убеден, че се е справил перфектно и по-добре от всички други, а шеф Ангелов го срина със земята. На резервациите също имаше издънки.

# 597
За мен Тоборка, е надценена и очеизвадно бутана за Победител.
Много ми е неприятна, още от МШ , когато се лигавеха с другата Лори. Залагат на флирт и пърхане с мигли и ..
Съгласна съм! Оная Лора беше голям м..ил със всеки флиртуваше и с Тоби си станаха дружки даже след предаването. После Тоби не поглеждала мъж след развода

# 598
Според мен пък Марина ще вземе черната куртка. Всеки сезон има клоун, който показва “голямо израстване”. Примери: Гичка, Петко, Мариела донякъде, Цвети. Не се сещам в момента за други.
Гроз(д)ев с това малоумно инфантилно поведение ме побърква, много ще се радвам точно преди раздаването на черните куртки да го натирят, да го изравнят със земята. Забравя на колко години е, особено ме издразни на последния мастърклас как седна демонстративно на масата за готвене със скръстени ръце, да го видят всички, че е готов и колко е велик. И като се запули, когато се е н**рал и трябва да си понася последствията. Вече казах, че покрай него Едуардо ми е симпатичен. И Тоника даже.

# 599
  • у нас
Споделям мнението, че Едуард и Марина няма да вземат черни куртки.
Охоо, ама те пийнали ли работят? Затова са толкова превъзбудени Е. и Г.

Общи условия

Активация на акаунт