Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 744
  • 760
  •   1
Отговори
# 570

Синхроните след тази седмица.

# 571
  • София
Е, поне за Шкодров познах тази седмица след гредите с Бачорски и Виктория.
Той отдавна си беше за гонене, но да отпаднеш точно преди черните куртки си е гадно. Не че имаше реален шанс да се справи и да облече черна куртка.

Интересен епизод беше. Владов изкърти с тази черна куртка, хахаха. Няма такъв чешит. Сините се изложиха как открито го саботираха, особено Едуард и Грозев. А Шкодров хвърли кърпата и се предаде ама буквално.
Сбирщайн бяха сините, жалко.

Тоника се отличи с най-добрата чиния при сърф енд търфа. Браво, тежка победа.
4:1 за червените, истински погром.
И пак, за пореден 12354 път, сините печелят предимство и след това губят дуела.

В момента останаха 9 човека, а черните куртки би трябвало да са 6.
Има трима бетонирани черни: Мартин, Тоби и Тоника. Ако някой от тях тримата не облече черното ще е шока на годината от всички риалити формати. Така че се търсят само още трима!
Много е сложно да се прогнозира. Според мен всеки един има шансове да облече черното. Малко си е тото.
Все пак другите трима според мен ще са Владов, Грозев и Марина. Би трябвало да има поне един любител в черно. Залагам на Маринчето. А и така ще има паритет мъже и жени, 3 на 3. Не това се търси, ама ми хареса.
Сигурно ви изненадвам с тази прогноза, защото си е доста смело да изключиш от сметките Едуард (особено), Ивайло и Виктория, но какво да направя. Търсят се 6 от 9 все пак.

# 572
Тоби не е хоби готвач, майка й каза, че
след университета се е записала в кулинарна академия, а след това е започнала да готви в професионална кухня.

# 573
  • у нас
Четох някаква статия и пишеше, че е фризьорка Тоби. Ама, преди ли е било? Или просто е техническа грешка, знам ли? Но и на майка й се отдава кулинарията и естетиката.

# 574
Ангелов в някои от епизодите я даваше за пример и каза, че е хоби готвач.

Май снимките са свършили вече. Излезе ми спойлер във фейсбук относно победителя, но не съм отваряла.

Аз абсолютно виждам като победител Мартин. Дори и Тоби, която е най - добра след него, има да го гони. Тоника е с голяма заявка, но дотам. Аз поне не виждам нищо впечатляващо в нея.

# 575
За Тоби неведнъж съм чувала от Ангелов да  я дава за пример като хоби готвач.
Логично щеше да е за мен, вместо лична история разказана за пореден път да се акцентира при гостуването и къде е завършила и практикува ли в момента.
Приемам оскъдната информация за престижно кулинарно училище, пък семеен бизнес, развитие сама ..... нещо скалъпено.
Не ми прилича Тоби на човек да бъхти в такава тежка професия, дълъг работен ден, физическо и психическо натоварване...
Има знания и умения и си следва някакво постоянство в готвенето

За черните куртки интересно предположение за Грозев, всичко е възможно

Жените Тоника и Тоби изглеждат сигурни, дали пък Виктория не вземат да я вмъкнат при куртките
Марина снощи се мота с едни тиквички, как ще е преди решаващия разбор, дали изведнъж ще дръпне за момента и да я оставят....

При мъжете Мартин е сигурен, за Владов ми е непредсказуемо
Ивайло също, или ще го оставят да го обстрелят набързо в по-тесен кръг отбора, или по живо и здраво ще си тръгне преди куртка

# 576
За мъжете ми се струва, че Владов също ще е  с черна куртка, освен Мартин.
За мен те са най-добрите.
От жените Тоби и Тоника.
Тези само ми са сигурни...

# 577
Според мен представят Тоби като хоби готвач, защото е позната на аудиторията от МШ, което е предаване само за хоби готвачи. Щом майка й каза, че е завършила кулинарна академия и след това е започнала работа в профи кухня, а по думите й изглеждаше, че още е там, то не я намирам за хоби готвач.
Хоби готвач е Виктория, която е счетоводителка и готви като хоби.

# 578
Като е била в МШ може все още да е била хоби готвач.

# 579
  • Другата България
За третата жена след Тоби и Тоника се колебая, вече.
Категорична бях, че Виктория ще е аут доста отдавна, след като си изпълни ролята.
Обаче тя остана и след Яница, че дори и предложение за работа получи.
Така де, ако това за брак се разсъхне, поне другото - за работа да остане. Примерно.
Въпреки това мисля, че ще направят жест към Марина и тя ще е третата жена с черна куртка.

От мъжете Мартин е сигурен.
Нямам представа за другите двама, клоня към ГрозДев и Владов.

# 580
В анонса за следващия епизод шеф Ангелов каза, че си е променил намерението и двама ще отпаднат, без да вземат черна куртка.

В момента в играта са:

от Червените:
Ивайло
Тоника
Тоби
Марина
Виктория

от Сините са:
Мартин
Грозев
Едуард
Владов

Т.е. има 9 човека и 7 ще вземат черни куртки. Моето предположение за черни куртки е за Мартин, Тоби, Тоника, Владов, Едуард, Виктория и Марина.

# 581
Ще ми се Ивайло да се промуши за черна куртка. Ей така, заради Тоника Simple Smile
Мартина- за да се гордее баща ѝ, и да натрие носа на Шкодров.

# 582
Възможно е Марина да не вземе, а на нейно място Ивайло да вземе. Защото в последната седмица Ивайло постоянно блести в представянето си, а Марина не.

# 583
  • София
Моята прогноза е:

Ивайло
Тоника
Тоби
Марина
-----------------------
Мартин
Едуард
Владов

# 584
Редно си е Марина ,Виктория и Едуард да не вземат черни куртки.  Най-слабите сред останалите са.  Лично мнение

Общи условия

Активация на акаунт