Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 753
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Не знам, не сподели дали комуникира със сестра си, но бащата на детето не е комуникирал с години с детето, едва преди година е решил да общуват.

Днес предполагам, че ще гонят Шкодров или Грозев, или никой. Така изглеждаше на интрото, че няма да изгони никой.

# 556
  • у нас
Позна. Шкодров е. Ама, той дори не прегърна Марина. Тя си седеше на стола и изобщо не стана.

# 557
Мисля че Мартина няма да вземе курка. Дано и Гроздев също.

# 558
  • София
Шкодров бил натурален неможач...
Хубаво, че нямаше дълго сбогуване, навън ще се видят съвсем скоро.

# 559
Да, то тази история на Тоби мисля, че още като участваше в МШ беше спомената, а и тук в ХК го беше разказвала. А аз пък се замислих при тази изключително нелепа ситуация как ли се чувства майката на Тоби?! И едната и другата са й деца, ужас. Шкодров не си може. За гонене беше.

# 560
Не съм гледала нищо от МШ, но тук съм с добро впечатление от Тоби.

Шкодров се задържа толкова дълго в предаването единствено заради създадената "връзка" между него и Марина. Той не знаеше къде се намира през по-голямата част от времето.

# 561
Всички прегръщаха Яница едва ли ще проблем две минути.А,тоз бастун пръста горе...Марина...

# 562
Шкодров изглежда доста неприятен тип. Не знам дали биха им се случили нещата след предаването. Струва ми се прикрит кибритлия,а с такива хора си е тегаво.

# 563
И аз съм скептична. Марина изглежда мило и добро момиче, което е готово да търпи простотиите на Шкордров, но не вярвам, че близките й хора ще са очаровани и няма да й отворят очите.

# 564
  • Другата България
Лесно беше - Ромео или Жулиета, да бъде, или да не бъде.
Е, Ромео се жертва заради Жулиета, а тя ще се докаже пред тате, след като облече черната куртка.

# 565
  • у нас
Майката на Тоби много красива маса и ястия приготви. Тоби готвач ли е или хоби готвач?

# 566
Хоби готвач е Тоби

Много скалъпено привличане между Марина и Шкодров, никак не ми бяха в едно.
 Има още да пораснат, макар че кой го казва срещнах мъжа ми на нейната възраст, но нашата разлика е 8 г, тук ми се вижда Шкодров дечко още. И цялото му поведение като мъж е незряло, тръгнал да държи тон, ако пък освен избухлив е и ревнив, хич не е подходящ да спира въздуха на един Близнак с глупости...

# 567
  • София
В каква крачка ги е хванал Виктор  Ангелов синия отбор?

# 568
  • Буркина Фасо
вчера и днес си заминаха тези, които трябваше да са изгонени преди 2 месеца.

# 569
Не е вярно, че Тоби е хоби готвач.... Работи в ресторант и преди това е карала курс.... Нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт