Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 756
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Тоника е много неприятна като поведение. Може да се справя добре в кухнята, но се държи отвратително.

# 541
  • у нас
Някакъв екшън ли изтървах? За кой Ивайло става дума? За този от червените или годеника на Виктория?

# 542
  • Другата България
Това го пропуснах, писмото.
Днес си причиних част от Яница при Станислав.
Типичното ромско момиче от Младеново, но ако я слушаш без да знаеш коя е и откъде идва....ще си кажеш, че е поне придворна дама на някоя от принцесите от Уиндзор.
Без грим и макиаж не беше и толкова лицеприятна.

Нямам съмнение за Виктория, вече.
И предложение за работа при Ангелов.....яко подковават това, на което я подложиха с Тончо.

Мартин обаче още не е преживял Шкодров и Владов. Blush

Днес ако ще си ходи някой залагам на Ромео или Жулиета.

# 543
Някакъв екшън ли изтървах? За кой Ивайло става дума? За този от червените или годеника на Виктория?
За Ивайло от Червените.

# 544
  • София
Майката на Тоби е приготвила много стилно меню, може да им проведе един мастър клас..

# 545
Майката на Тоби ме шашна с това меню. Браво на жената! Не спомена да е готвачка, затова предполагам, че й е хоби.

# 546
Сега гледам....

Много приятна и грижовна жена майката на Тоби

Неприятна история със сестрата...
Дано Тоби срещне своя човек

# 547
Историята с бившия на Тоби и сестра й ме занули. То бива бива, но...

Момиченцето на Тоби е много сладко, а майка й изглежда една много подкрепяща майка, която е опора за Тоби.

# 548
  • Другата България
Направиха реклама и на Тоби, нещо от рода на “Тоби си търси мъж“.
100% заявка за финал.

# 549
  • София
Те си го казаха: Финал Тоби-Мартин, те така ги виждат нещата, ние също..

# 550
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не мога да гледам тази вечер :/ някой може ли да ми каже в прав текст каква е историята с Тоби, сестра и бивш?

# 551
  • София
Ангелов ги замеря със суши, иначе трябва да готвят със зиро уейст- обелки от лук и картофи 😆  Да им имаме логиката..

# 552
Не мога да гледам тази вечер :/ някой може ли да ми каже в прав текст каква е историята с Тоби, сестра и бивш?
Тоби има момиченце на 7 години, когато детето е на 2 години се разделя с бащата на детето. Следват дела, разправии и това, което й е дошло като наистина голям удар е било, че е разбрала, че след раздялата й с бащата на детето, той е заживял със сестра й.

# 553
Леле! А тя поддържа ли връзка със сестра си? Flushed
(Днес не мога да гледам)

# 554
  • София
Не стана ясно дали поддържа връзка със сестра си. Ако бившият й мъж и сестра й си имат дете, то ще бъде хем сестра/брат, хем първи братовчед/ка с детето на Тоби.

Общи условия

Активация на акаунт