Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Няма как хоби готвач да вземе черна куртка.
Виктория ще последва Яница много скоро.
Забравяш Цвети. Blush
Всичко може в този формат.

Не помня Гичка дали и тя не облече черна куртка.

# 526
Няма как хоби готвач да вземе черна куртка.
Виктория ще последва Яница много скоро.
Забравяш Цвети. Blush
Всичко може в този формат.

Не помня Гичка дали и тя не облече черна куртка.

Ама Цвети учеше за готвач, Гичка мисля взе черна куртка, но тя беше готвачка в детски стол или нещо подобно.

# 527
  • Другата България
Права си.
Аз друго имах предвид, но чисто терминологично си права. Blush

# 528
Мариела също взе черна куртка, а не беше готвач. Тя беше мениджър в ресторанта или нещо подобно, не готвеше. Но много се стараеше и знаеше всичко от менюто от до.

# 529
Мариела също взе черна куртка, а не беше готвач. Тя беше мениджър в ресторанта или нещо подобно, не готвеше. Но много се стараеше и знаеше всичко от менюто от до.

Васил от сезона на Цвети също беше мениджър на заведения и стигна 4то място май.
Ама Яничка хич не ставаше, де ☺ Много я бутаха, стига й толкова.

# 530
Не е проблемът в това, че някои са хоби готвачи, а в това, че не си знаят менюто, не знаят какво правят или поне така ни бива представено.
Този сезон просто се скъсаха от простотии. То не бяха предложения за брак, сватосване,  лесбийска еротика и кокво ли още не. Напълно излишно и безсмислено беше. В същото време не видях нито един интересен мастър клас, който да ни грабне и да научим нещо.

# 531
Йес, изгониха крачеталото Яница. Не се издържаше вече. Признавам - не очаквах. Мислех, че ще отпаднат още двама - трима преди нея. Ред е на Виктория при червените, Грозев и Шкодров при сините.

# 532
  • София
Изненадах се много от снощния епизод, защото си мислех, че Бачорски ще е последния оцелял мъж от златните и ще стигне до последните четирима, а пък Яница я виждах с черна куртка.
Така че ето нагледен пример, че не всичко е ясно и толкова предвидимо и многото синхрони и екранно време не винаги означават, че ще стигнеш далеч.
Очевидно и двамата не готвеха, а само говореха. Шеф Ангелов ги търпя, търпя и като видя, че нямат желание за учене и развитие и им би шута.

Все повече започва да се набляга над съперничеството между Мартин и Владов и кой е номер 1 при мъжете. И вече имаме готов мъжки финал, а такъв допреди седмица, две нямаше. Имаме готов женски финал между Тоби и Тоника. Отдавна. Ако ще е мъж срещу жена, то Мартин ще е единия финалист според мен.
При жените ми е едва 55 на 45 за Тоби срещу Тоника. При мъжете 70 на 30 за Мартин спрямо Владов.
За Тоби чувам от участниците при Станислав в подкаста на ХК, че имала много техники и всички се допитвали до нея. Но това, че е бивш участник от МастърШеф ме спира да и гласувам по-голямо доверие. Май досега нямаме победител в ХК, който преди това да е участвал в МШ? Ако бъркам ме поправете. Не съм проверявал.

Владов продължава с неговите импровизации с чиниите. Шеф Ангелов може да му се кара и с право, но според мен това го държи в шоуто, защото е интересен на шефа. Нестандартен е не само в готвенето, а и в поведението. Аз такъв екземпляр не съм виждал. На шеф Ангелов може би му е интересно дали ще може да промени Владов или няма да успее. Владов е като руските матрьошки. Отваряш, отваряш, край няма. А и не се знае какво лице ще покаже.

# 533
  • у нас
Яница беше при Гала.

# 534
Ееееех Яница, шеф Ангелов, добре й каза, че не готви. Всеки път ме учудваше, как за 2 месеца не научи това меню с 10 ястия. Все я начисляваха на някого, да я учи по време на резервации. 2 месеца, просто пречеше, на която и станция да я сложат. Явно да си само забавен, не е достатъчно за това предаване , а тя не вложи и минимални усилия да поготви малко.

# 535
  • Ню Йорк
Много кофти развитие на нещата.
За Тонка дори нямам думи - проста, нагла, вулгарна, а и готвачка не е кой знае каква. Тя винаги се дъни, но първа почва да крещи, че някой друг се е издънил и повечето пъти и минава номера.

# 536
Много мило писмо е написала Яница на Червените. Не я биваше в кухнята, но пък правеше шоу в някаква степен. По-голямата степен беше откровена простотия.

# 537
  • Другата България
На Марина косата се навря във всички чинии.....бляк!
Грозна работа.

Тоника е откровена простакеса, освен грубиянка.
Ако не беше Ивайло, нейната Виктория още щеше да тича и да мята и тя косите.
Обаче, такова грозно изказване за Ивайло.....“оня, там, кой беше.....“.
А ти коя беше?
Тончо от Козлодуй?

Извинявам се, но много се ядосах, изключително грозно беше.

Речникът на Марина е много беден.
Много.
“Извъобще“???
Нещо като “внапредвид“....

Не е добре човек да боледува, има време да гледа всичко от-до.....

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 20:29 от Merri_An

# 538
  • София
Писмото от Яница, не е от Яница, тя няма такъв богат речник и така правилно структурирани изречения... От екипа са го написали, но както и да е.. Излишно прочувствено, рев и сополи, все едно другите няма да излязат след 2-3-5 дена, а ще се борят още 5 месеца..

# 539
Бай Тончо много агресивен. А шеф се чуди от къде да намери кусури на сини, само и само да спечелят червените

Общи условия

Активация на акаунт