Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 747
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Това с пиенето жестоко ме съмнява, Шкодров се опитва да ни убеди в нещо, което не сме видели.. Те работят с ножове и вряло олио и от екипа няма за допуснат някой да си подпива или да се напива. Не вярвам на Шкодров.

# 601
  • у нас
А защо му да е да лъже?

# 602
  • София
В Биг брадър ги наливаха съвсем нарочно, а продуцентът е същият.

# 603
  • София
За да ги злепостави и без това никой не ги харесва. Или преувеличава и си украсява или лъже.
Всеки има право да вярва в каквото си иска.

# 604
  • Другата България
Шкодров не го харесвам изобщо.
Едуард два пъти повече.
Но според мен има истина в това, което казва, на Едуард някак...личи му, дори не мога да го обясня защо, но очите, погледа, дори самата агресия, която излъчва. И според мен обича да си пийва, а продуцентИтИ обичат това.
За ГрозДев не знам, но не бих се изненадала ако и той е надигал чашката.

# 605
За мен Тоборка, е надценена и очеизвадно бутана за Победител.
Много ми е неприятна, още от МШ , когато се лигавеха с другата Лори. Залагат на флирт и пърхане с мигли и ..
Съгласна съм! Оная Лора беше голям м..ил със всеки флиртуваше и с Тоби си станаха дружки даже след предаването. После Тоби не поглеждала мъж след развода

За Лора Капустина ли става въпрос?

# 606
  • София
За тази става въпрос, неприятна ми беше и на мен..
Скрит текст:

# 607
Не съм гледала МШ, затова не я знам, знам само, че панелистката от "На кафе", която се казва Лора Капустина, е била в МШ.

По повод пиенето - склонна съм да вярвам на думите на Шкодров. Неприятен ми е и мисля, че Марина допуска голяма грешка да е във връзка с него, но предполагам, че времето ще я убеди в това.
Звучи ми логично да пият, защото самият шеф Ангелов даде на някоя от участниците този сезон, но не помня на коя точно, една чаша вино. Според мен ако гаврътнат 1-2, това ще допринесе за повече екшън, а за продукцията това е по-важно от това, че работят с ножове и горещо олио, и може да стане инцидент.

Не гледам подкаста, макар някои от участниците да са ми интересни като хора и извън предаването, защото Станислав нито може да извлече нещо интересно, нито му се разбира...

# 608
За мен Тоборка, е надценена и очеизвадно бутана за Победител.
Много ми е неприятна, още от МШ , когато се лигавеха с другата Лори. Залагат на флирт и пърхане с мигли и ..
Съгласна съм! Оная Лора беше голям м..ил със всеки флиртуваше и с Тоби си станаха дружки даже след предаването. После Тоби не поглеждала мъж след развода
Мда, чиста Дева Мария. https://kliuki.bg/tag/tobi-dimova

# 609
Незнам дали е мъжемелачка Тоби, ама Владов направо ме учуди, колко не романтичен е. Ето ти тези рози, чао! Още се смея, като си спомня.

# 610
  • София
Незнам дали е мъжемелачка Тоби, ама Владов направо ме учуди, колко не романтичен е. Ето ти тези рози, чао! Още се смея, като си спомня.
Ами то като няма чувства към нея, а игра измислена от продуцентите роля, какво да очакваме?

# 611
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Владов му беше неудобно това, че го поставиха в ситуация да поднася цветя на момиче, което ясно е казало, че не го харесва и се постара да й досади минимално - възпитан човек е и му беше неловко, затова го претупа “да минава”.
Много са гнусни тия накарвания и зорлен сватосвания и после - задължително - подиграване пред всички.

# 612
Шкодров каза, че в къщата изобщо не им давали алкохол именно за да избегнат ексцесии, но онези си намерили начин по време на заготовки да пийват... Rolling Eyes Това за криенето на храна от Едуард го потвърди и Яница - прибирал си из къщата някакви неща да си има.
Станислав обаче има един наръч от въпроси, които задава на всички и е много нелепо - кажи един забавен момент от живота в къщата, какво мислиш за Тоника и Виктория...

# 613
Може еду да пие алкохол по време на готвене, иначе не виждам как ще пие.

# 614
  • Буркина Фасо
ние не виждаме, но продукцията вижда всичко. на всеки ъгъл има камери.

Общи условия

Активация на акаунт