Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 626
  • 953
  •   1
Отговори
# 30
За първи път днес и аз имам мейл с купони.
Бананите бяха зелени, но въпреки това хората взимаха.
Търсих от мъжките тениски, но нямаше.

# 31
Преди време имаше два вида скаморца. Но от около година вече не се предлага. Видях в брошурата на друга верига, че са пуснали и се чудя дали няма пак да се завърне и в лилд, защото ми харесваше тяхната.
Вече все по- рядко ходя в Лидл, и се опасявам да не пропусна, ако има 😁 Свиркайте, ако някой я види

# 32
Малко оффтопик - какъв е вкусът на аспержите? Любопитна съм, но мразя праз и лук и ако имат такъв вкус, ще се прецакам (приличат ми на праз).

# 33
  • София
Нищо, че са роднини, нямат такъв вкус.
Не знам какво да дам като пример - не се сещам нещо наподобяващо.
Деликатес са.
Има много рецепти, но супер лесно и бързо е просто да ги минеш на грил тиган.
Но с уговорката, че само зелени съм ял. Не знам дали и белите могат да се приготвят така. Вероятно да, но след бланширане защото са по-дебели.
Опитай смело - едва ли някой би видял нещо странно и особено във вкуса им.

# 34
ММ ги определя с вкус на трева, но и ние ядем само зелени.

# 35
  • Sofia
И аз ги обичам зелени, на грил тиган или в еър драйвера за бързо с малко зехтин, сол и пипер.

# 36
Взех с ром, бива. Бадемът е 17%, шоколадът е млечен, та не е уау, но комбинацията с алкохол или черен шоколад е добра.
А това марципаново яйце от купоните хубаво ли е.

# 37
Белите аспержи се смятат за по-готини от "разбиращите", за мен вкуса им е малко по-блудкав от на зелените. Белите трабва да се обелят целите, защото обвивката им е влакнеста и неприятна - като конците на зеления боб с конци - нито се дъвче, нито се реже. Класиката е с холандез и яйца, белите не съм ги пробвала на грил, може би ще са малко жилави, аз ги бланширам предварително, а със зелените няма нужда

# 38
Аспержите ми приличат на вкус на нещо като жълт/зелен боб (от тези с тънките шушулки, не като нашенския плосък зелен боб). Аз лично не виждам общо с вкуса на праз или лук.

# 39
  • София
Цитат

Когато за първи път се показаха в темата, тези купони бяха с 40% намаление. След това станаха с 30%, а вече са с 25%. Joy Направо да спират! Станаха като останалите купони, които ни пускат. Simple Smile

Ако някой иска от тях или от предишния четвъртък (кифлички и протеинова напитка), да ми пише.

# 40
Точно това щях да пиша за купоните от четвъртък, че вече са с намаление само 25%.
Другият четвъртък ще са с 20% намаление...

# 41
Най-вероятно е обсъждано, но искам да питам медът на Родна стряха от 5 кг дали става Thinking

# 42
Аз се чудя тази опаковка от 5 кг удобна ли е изобщо...🤔

# 43
Малко оффтопик - какъв е вкусът на аспержите? Любопитна съм, но мразя праз и лук и ако имат такъв вкус, ще се прецакам (приличат ми на праз).
А според мен има вкус на печена царевица.

# 44
Миналата седмица купувах бели аспержи от Л.
  Обелих, бланширах, задържиш на грил тиган с масло и греда. Жилави и безвкусни. 
Ще им дам втори шанс, но от магазин с хубави зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт