Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 627
  • 953
  •   1
Отговори
# 810
Няма черен пипер на зърна при нас. Преди малко бях в магазина. Дано се появи.
Гледах показаните от Mikkey домати, но не купих, че не изглеждаха добре. Ще следя, обаче, и ще ги пробвам.

# 811
Да, във филиала, където аз пазарувам, също няма черен пипер. Затова споделих, че се е появил в Кауфланд (там също нямаше доскоро черен пипер на зърна).🙂

# 812
подарявам купони
Скрит текст:

Картофите какъв грамаж са и каква е редовната цена?

# 813
  • In transit
Фортуна, и при нас нямаше зареждане днес. Бяха останали три опаковки доста престояли и червени. Пресните са наполовина зелени.

# 814
  • оттам, откъдето започва България
И моите купони: оризовки, скир и тампони - дадени
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 06:25 от Ранобудна

# 815
Ако някой има купон за топено сирене слайс бих помолила ☺️ Най вече за това,но и от другото да е пак става 😉
Скрит текст:

# 816
Подарявам
Скрит текст:

# 817
Имам два купона за айрян. Аз не купувам. Всъщност този път все неща, които не купувам. Не е както трябва системата им за купони.

# 818
По вашите филиали имаше ли промопакет мед 1+1?🤔🤔 При нас изглеждаше така все едно изобщо не е имало...🤨
Също така са прибрали едни изтривалки, които исках да видя; не  и се вярва да са ги продали, защото още преди четвъртък не можах да ги видя, а имаше доста бройки...
Не успях да взема почти нищо от набелязаното.

# 819
  • София
Имаше мед, да, на палет беше зареден и все още достатъчно количество. Това във филиала в ХОПарк на Ботевградско шосе в последните минути от работното време.

# 820
Влизам само да похваля полуготовите макарони с бекон и сметанов сос. В пакет , стоят до вафлите,има вариант и с гъби. Като за полуфабрикат са доста приемливи , само се варят в 500 мл вода и за 10 мин са готови,  добавих им само малко кашкавал . Ще купя следващия път няколко пакета да имам за много бърза вечеря.

Може ли снимка? Hug   Благодаря Ви! Heart

# 821
Мед имаше и на Сливница в София. Даже му се зачудих дали е хубав и да взема.

# 822
В Пловдив на Източен също имаше мед в понеделник сутрин, нареден на палет. С темповете, с които свършваше, вероятно след обяд вече го е нямало. Беше захаросан.

# 823
  • гр.София
Хубав е медът. Наистина е труден за откриване.Питайте служител.
Аз взех от Сточна гара и е складиран на отделно пале, встрани от основния.

# 824
  • София
По вашите филиали имаше ли промопакет мед 1+1?🤔🤔 При нас изглеждаше така все едно изобщо не е имало...🤨

Явно в софийските филиали меда е зареден. Даже от неделя на обяд го продаваха в Младост 2 + всичко от понеделнишката прИмоция.
От друга страна вчера в Ст. град нямаше от 2 бр. кренвирши. Дали са ги изкупили студентите, дали не са доставени - не съм изяснявала на място.
Но това не може да помогне на потребителката - тя е в друг град. Явно снабдяването е различно.

Общи условия

Активация на акаунт