Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 011
  • 368
  •   1
Отговори
# 105
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
- Специалната жена в живота ми е моята сестра. Тя е невероятна личност, която винаги успява да ме вдъхнови с позитивната си енергия и безусловната си подкрепа. В трудни моменти тя е до мен, готова да ми помогне с мъдри съвети и нежност. Нейната сила и решителност са пример за мен и ме мотивират да бъда по-добра версия на себе си.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?

- Бижутата Pandora за мен представляват не само красиви аксесоари, но и символ на специални моменти в живота ми. Когато получих моята първа гривна, тя беше подарък от сестра ми за рождения ми ден. Всеки един от charms-овете на гривната разказва история – от пътувания, които сме направили заедно, до важни житейски събития, които сме споделили.

# 106
Специалната жена в моя живот е майка ми.
Започнах да събирам талисмани от както аз станах майка и всички те са свързани с децата ми.

# 107
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Няма думи на света с които да изразя колко специална е моята майка за мен. Грижовна, мила, търпелива, обичаща ме, подкепяща ме и винаги до мен дори и в моментите в които и аз не се понасям.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Лично аз нямам гривна с елементи. Но синът ми подаряваше на приятелката си за различни поводи елементи, които символизират различни неща. За рожден ден, за св. Валентин сме избирали елементи и т.н.

# 108
Специалната жена в сърцето ми, завинаги ще остане баба ми!

Имам гривна и талисмани Пандора, всеки от тях е избиран специално и носи сантиментално значение за мен!

# 109
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Специалната жена в живота ми е майка ми – тя е моето вдъхновение.

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Бижутата Pandora за мен носят спомени за важни моменти – всяко едно разказва своя история.

# 110
Специалната жена в живота ми винаги е била и ще бъде моята майка. От 12 години вече я няма, но това не значи, че не я помня и че не съжалявам всеки ден, че пътищата ни се разделиха.... обичам те мамо, където и да си!
Бижутата Пандора винаги съм харесвала, но така и нямам, само за приятелката на сина  ми съм купувала гривна за абитуриентския бал.

# 111
Всяка една от моите приятелки е специална жена в моя живот, защото са уникални, всеотдайни, талантливи и се възхищавам на различни качества във всяка една от тях.
Все още няма гривна Пандора. Надявам се и това да стане скоро 😊 Често подаряваме на приятелки по различни поводи.

# 112
  • Бургас
Специалните жени в моят живот са две: Моята майка и моята дъщеря. И от двете уча и имам какво да науча и за напред за силата на две различни поколения жени.
Всички мои талисмани на Пандора са свързани с определени мои етапи от живота. От ученическите години , до семейния живот, моите деца и моите радости и неволи.

# 113
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Определено това е майка ми ,всеки ден се старая да приличам на нея и да живея достойно ,честно и с гордост че съм жена.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Първият ми подарък от моя любим с думите ,, Като видях това бижу се сетих за теб" ,от този момент Pandora има място в сърцето ми .

# 114
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Това е Мама

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? За всеки повод добавям нарочен за това талисман, така ЗАПАЗВАМ спомените си.

# 115
Най-специалната жена в моя живот е майка ми. За всички поводи и подарявам талисмани на Пандора, имаме талисмани за майка и дъщеря и всеки път се усмихвам като погледна към моята гривна. Relaxed

# 116
  • in Wonderland
Специалната жена в сърцето ми, завинаги ще остане баба ми!

Бижутата Pandora за мен носят спомени за важни моменти – всяко едно разказва своя история.

# 117

✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?

МАМА

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?

Много харесвам бижутата Пандора - за мен с тях всяка жена може да покаже на околните какво харесва, като подреди харесваните от нея талисмани. А те пък да ѝ вдъхнат увереност.

# 118
Специалните жени в живота ми са две - моите дъщери.Те ме изпълват  с вдъхновение,гордост и ентусиазъм.Подарък от тях са талисманите на гривната ми.

# 119
Тази жена в живота ми е майка ми.
А за всеки специален повод, имам по един талисман, които да ми напомня за него.

Общи условия

Активация на акаунт