Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 523
  • 368
  •   1
Отговори
# 360
  • Вдън горите тилилейски
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?  - Майка ми Sparkling Heart
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?  - Уви нямам бижута на Pandora, за да ги свържа с някаква емоция или спомен.

# 361
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Специалната жена в живота ми е майка ми.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Всяко мое бижу от Pandora носи своя малка история. Един от талисманите ми беше подарен, когато завърших университета – символ на ново начало. Друг ми напомня за първото пътуване с любимия човек. Те не са просто аксесоари, а частици от спомени..

# 362
Моята майка, която е най-силната жена, която познавам и въпреки преклонната си възраст продължава да се грижи за къща, двор и градина. Отгледала е и се радва на деца, внуци и правнуци, домашни любимци, цветя. Тя е невероятен самоук сладкар, правеше торти, сладки и соленки за празниците на цялата махала. Всички рецепти пази прилежно записани в нейния тефтер.
С бижутата Pandora свързвам красиви спомени от пътувания и важни събития в моя живот. Когато имам възможност си купувам талисмани, които символизират раждането на дете, юбилей или друга важна годишнина, или просто за спомен от красиво място, което съм посетила за пръв път.

# 363
  • София
Специални жени:
- майка ми, която е направила всичко за мен
- дъщеря ми, заради която се промених много и всеки ден се старая да ставам по-добра

Не притежавам нищо на Пандора.

# 364
В моя живот има две специални жени на които се възхищавам-майка ми и свекърва ми.Силни , обичащи и винаги готови да помогнат.
Все още нямам бижута на Pandora.

# 365
1️⃣ Майка ми Heart

2️⃣ Нямам бижута на Pandora.

# 366
За мен това е моята сестра - силна, нежна, уверена, разумна и любяща.
Нямам бижута на Pandora, но много ги харесвам.

# 367
1. Моята майка- беше грижовна и любяща, а същевременно борбата, за да отгледа сама детето си (мен)
2. Раждането на сина ми е най- специалният ден в живота ми. Колкото и банално да е, но целият ми свят наистина придоби смисъл. За това всеки ден искам и нося гривната в знак на любов и това , че семейството е най-важното!

# 368

Изтеглени са късметлиите, които печелят талисман „Тишина“ от Pandora. Това са:

R@N
Yo_Ana19
indy1000

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 30.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Pandora. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Pandora до 26.05.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт