Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 528
  • 368
  •   1
Отговори
# 315
Специалната жена в живота ми е мама.
Нямам бижута на Пандора,но бих се зарадвала на този подарък.
Интересен начин да събирам спомени чрез талисмани.

# 316
Жената, която съчетава сила и нежност едновременно в себе си, това е моята майка! Както живота е низ от събития, така и горивната символизира същото. Нямам такава гривна все още.

# 317
🩷  Майка ми – човекът, който беше до мен в радост и болка. Благодарение на нея, успях да превъзмогна загубата на мъжа ми, а скоро след това и на баща ми, която беше опора на сина ми, след завършване на 12 клас и подкрепа при започване да учи в Академията на МВР, когато всички бащи са там, а само ние двете го изпратихме по пътя на израстването. Рано си отиде, моята майчица, но ме научи на инат, да се боря с усмивка и добрина, да ценя семейството и приятелството. Нейните прегръдки, бяха най-прекрасното чувство на обич.

⚜️ Всяко бижу от Pandora  е  малка частица от душата ми -  моменти, свързани с 8март - деня на майката, първата целувка, пътешествие до Италия,  втори живот на първородния ми син - новогодишен дар, нова любов и раждането на дъщеричката ми. Всяко едно има своята история, а гривната ме вдъхнови от един филм...Колко много преживявания - запазени в едно бижу. Историята на живота. 🩵🧭

# 318
Специалните жени в живота ми са две- мама и дъщеря ми! Мама е най- силният и добър човек на света, прегръдката и успокоява и лекува, дъщеря ми е най- слънчевото, добро и упорито момиче.
Пандора не съм имала - не нося гривни, но искам да подаря на дъщеря си!

# 319
  • Пловдив
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - моята майка - най-непремиримият и свободен дух, в едно с най-голямата грижовност и обич;
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - когато купувам бижута Пандора, те за самия момент са специални. С времето всички стават част от ежедневието ми, но сред приятелите ми съм разпознаваема с тях.

# 320
  • София
Най-специалната жена в живота ми е майка ми.
Имам гривна Пандора с един-единствен талисман на нея - "Family". Подарък ми и мисля, че казва всичко.

# 321
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми - нежна и красива.
Pandora свързвам със спомени и традиции.

# 322
  • Пловдив
Специалната жена в живота ми е моята майка.
Никога не съм имала бижута на Пандора, за това не ги свързвам със спомени и емоции. Бих носила дадено бижу стига да ми харесва, не е задължително да е от сантимент или да символизира нещо определено.

# 323
  • Някъде по Дунава
Специалните жени в живота ми са дъщеря ми - добросърдечна и умна, и майка ми - вечно раздаваща се за другите.
Пандора свързвам с дъщеря ми, защото тя има гривна и три талисмана.

# 324
1. Това е майка ми – нежна, силна и винаги до мен, даваща ми мъдрост и обич.
2. Pandora за мен е символ на скъпи спомени – първата ми гривна беше подарък за дипломирането ми и всяка висулка носи част от личната ми история.

# 325
Специалната жена в живота ми е мама.
Имам бижута на Пандора и бих се зарадвала на този подарък.
За мен това е начин да събирам спомени от любими моменти с любими хора!

# 326
Специалната жена е мама! Най-добрият човек, когото познавам! Тя ме научи на най-ценното качества и на това да се радвам на живота!

Бижутата на Пандора за мен са специални и винаги носещи емоции, всяко от тях разказва история и напомня за специален момент!

# 327
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Майка ми и баба ми! И двете са водещи сили в живота ми. Носят толкова сила в себе си. Но баба ми е толкова красива; борбена; нежна и силна... Минала е през толкова много и въпреки това усмивката й не слиза от лицето.
- Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Нямам бижу от пандора, нямам и преки спомени от това, но ... Все повече млади момчета наблюдавам как купуват точно бижута на пандора за половинките си или момичета, които искат да впечатлят.  Свързвам бижутата на пандора с нежност, внимание към детайла и с топлина.

# 328
Специалната жена в живота ми не е една, а цели три - майка ми, сестра ми и мъничката ми дъщеря. Фен съм на Пандора и нося бижутата. Мисля си как един ден ще ги оставя на дъщеря ми...
Всяко бижу, което имам е спомен, знам кога и по какъв повод съм го купила или съм го получила. Това ги прави много специални за мен!

# 329
  • Пловдив
Специалната жена е мама. Никога не съм имала бижу от Пандора.

Общи условия

Активация на акаунт