Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 992
  • 368
  •   1
Отговори
# 300
  • Монтана
Това е дъщеря ми-силна, нежна и любяща .За всеки поводи и купувам талисман специален спомен за нас двете.

# 301
  • Там...
Дъщеричката ми! Тази Коледа получи първата си гривна Пандора, предстои да попълва талисманчета за нежната си и красива ръчичка Gift Heart

# 302
  • Б
За мен това е дъщеря  ми. Всеки талисман на Пандора, която тя слага на гривната си има някаква символика и е свързан с наш спомен или история .

# 303
Специална жена за мен е майка ми и сестра ми ! Бижутата на Pandora са много красиви и символични за мен . Талисманите са любимият ми аксесоар за всяка важна стъпка в живота ми.

# 304
Специалната жена в живота ми, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила е моята дъщеря! Тя е изключително мъдра и емпатична за възрастта си.
Нямам емоции и спомени свързани с бижутата Pandora, защото не притежавам все още такива. Бих искала да подаря на дъщеря ми и тя да събира хубави спомени и специални моменти, които да свързва с тях

# 305
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?

-> Това е моята майка! Винаги е пример за човека, който трябва да бъда и да надскоча. Сестра ми също ми е пример и подкрепа във всяко едно отношение.

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?

-> Спомените са свързани с една много близка приятелка, винаги позитивна и усмихната, какво повече! Simple Smile

# 306
Специалната жена е една от моите приятелки-винаги ми вдъхва надежда, оптимизъм и ме кара да погледна на живота от друг ъгъл. Подарих талисман майка и дъщеря на хлапето, аз нямам гривна за да го разделим:-).

# 307
  • София, Дружба 2
Специалната жена в живота ми е мама. Тя е силна, вдъхновяваща и любима!
Нямам бижу Пандора.

# 308
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми.Талисманите на "Пандора" са подходящи за всякакви поводи.

# 309
  • Банско
Специалната жена в живота ми е моята сестра по душа, най-добрата ми приятелка и най-уникалния човек когото познавам.

Специалните моменти са винаги с мен, когато погледна моите бижута от Пандора.

# 310
Обичам мама, имам си най-добра приятелка от детството, която мноо ценя и обичам.Имам още няколко обичани приятелки, лели, братовчедки. Все достойни и очарователни дами!❤️🌹❤️
Но най-специална е връзката със сестра ми, има от всичко- стопроцентова обич, доверие, грижа; многобройни споделени моменти - весели, трудни, моменти на изпитание и преодоляване на трудности, моменти на споделено щастие.
Pandora са специални бижута и винаги са предназначени за специален човек!❤️❤️❤️

# 311
Специалната жена в живота ми е моята майка! Тя е олицетворение на сила, борбеност, грижа и любов!

Отдавна искам да си купя гривна и талисмани Pandora, а вероятно и след този пост да го направя. Мои приятелки имат бижута Pandora и те са им подарени с много любов и на специални, лични събития.

# 312
Специалната жена в живота ми е моята майка.

Някои бижутата Пандора съм харесвала, но така и нямам.
Четейки различни мнения, обаче, мисля, че идеята да се добавят талисмани към вече налична гривна и така да се отбелязва събитие е интересен и мил жест. Ще си направя и аз.

# 313
Старая се самата аз да бъда вдъхновение за себе си и да ставам все по-добра!
На 18тия ми рожден ден ми подариха уникално бижу Пандора. Това е любим момент за мен.

# 314
Най-специалната жена, макар и сега още малка, е дъщеря ми!
Пандора нямам засега, но искам да подаря на дъщеря ми!

Общи условия

Активация на акаунт