Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 994
  • 368
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дъщерите ми са най-специалните в моя живот! Те ме карат да съм по-добра, те осмислят всичко и ги виждам как се борят със собствените си проблеми, взимайки пример от мен.
Пандора е вдъхновение, всеки талисман е свързан с нещо и ми дава сила или ме отвежда до любим момент.

# 286
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Три са специалните жени в живота ми и двете ми дъщери

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
За всеки значим момент от живота на дъщерите ми съм им подарявала тематичен талисман, от тях аз също имам прекрасна гривна за спомен

# 287
  • София
Истинската жена - за мен това е мама.
Нямам бижута пандора, но все от някъде трябва да се започне, нали?! Simple Smile

# 288
Специалната жена в живота  съм си самата аз. Преминах през много неща и сега минавам през такъв . Надявам се с положителен край. Но сила ми дава моето малко 2 г.момиченце.
Нямам бижута " Пандора

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 19:23 от sanny2

# 289
Жените са две - майка ми и дъщеря ми.
За няколко празника на дъщеря ми съм й подарявала талисмани, свързани с характерни и любими за нея неща. И гривните са вече две.

# 290
Специалната жена в живота ми е моята майка, за мен тя е пример за всеотдайност, грижа и сила.
Емоциите, които свързвам с бижутата на Pandora са любов, щастие и вдъхновение.
За мен те се асоциират и със спомени за любими хора и символизират специални моменти, като незабравимото "Да" към любимия.
Всеки талисман върху гривната ми, разказва история и именно това ми харесва в бижутата на Pandora.
Уникални са.

# 291
  • Samokov
Дъщеря ми е най - специалната жена в моя живот.  Тя  е истински борец и не се предава пред нищо. Имам гривна на Рandora.

# 292
Мама!!! Преди години имах подарък от нея гривна Пандора, но след време ми я откраднаха и реших, че така е трябвало, и повече не стм носила. Не е моето,я вно!

# 293
  • Сф
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми. Тя ми дава сили да продължа напред въпреки трудностите ми,  защото е много борбена и силна натура.
Бижутата Пандора за мен символизират уникалност и различие, харесвам ги!

# 294
Това е моето 2 годишно момиченце, най-специалната в момента. Цялото ми време и енергия е за нея. Имах гривна на Пандора, дълго време я носих, но скоро не съм. Трябва да си я извадя пан.

# 295
Мама. Няма по- силна, а същевременно мила и нежна жена от нея!
Първото бижу от Pandora  ми подари кръстникът на детето ми още когато се роди ( тогава още не беше кръстник 🙂). Символът " Майка и дъщеря", заедно с гривната. Оттам вече се запалих да я напълня. Но... имам още доста да събирам...

# 296
Най-:важната жена в живота ми, това е моята майка.
Тя олицетворява силата,  която обединява семейството ни.
Тя е моята приятелка, подкрепа,  сила, обич..
Талисманите на Пандора винаги са били интерес за мен..
Много харесвам като цяло Пандора, но все още нямам.
Много бих се радвала,  ако съм сред късметлиите, този път..
Тишина е нещо към което се обръщам малко повече от преди време..
Както се казва " Щастието обича тишината"

# 297
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? За мен това е майка ми.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? От скоро имам гривна Pandora и за сега имам само два талисмана към нея които ми носят спомени за преживяни хубави моменти. Надявам се тези талисмани да се умножават, защото това ще означава, че и хубавите моменти и спомени се умножават.

# 298
Специалната жена в сърцето ми, завинаги ще остане баба ми!

Имам гривна Пандора с няколко символа, подарък за рождения ми ден. Напомнят ми за хубави моменти.

# 299
  • Елхово
Силна жена за мен е майка ми Heart
Имам гривна Пандора с няколко символа, подарък за рождения ми ден. Напомня ми любовта, с която ми е подарена!

Общи условия

Активация на акаунт