Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 998
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
Най-специалната жена и за мен разбира се моята любима майка!
Нямам спомени и емоции с Pandora, но са прекрасни и ще се радвам да имам!

# 271
  • Washington,USA
Най - специалната жена в живота ми е най - добрата ми приятелка. Не съм имала такива бижута досега, но ги свързвам с нещо запомнящо се и важно, с някакъв специален повод и символика. Всеки талисман е уникален. Благодаря за възможността да спечелим такава награда!  Simple Smile

# 272
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята майка. Flowers Hibiscus
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да - символизират сватбата ми и раждането на детето ми.

# 273
✨  Моята майка е най-силната жена за мен. Винаги е до мен, бори се със всички трудности и на 100% успява . Във всяко едно отношение е върхът. 
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Всяко едно бижу, което ми е подарено, за мен символизира даден човек, наша история, нещо с което да се сещаме един за друг. Обожавам ги и винаги като ги видя се сещам за дадена случка и се усмихвам .

# 274
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Мама. Друга няма!
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - никога не съм имала Пандора, а бих искала.

# 275
Най-специалната жена в живота ми е моята майка. Тя е най-малкото същество, което познавам.

Пандора бижутата свързва със спомени за хубави и трудни избори в живота ни.

# 276
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - моята майка, тя беше най-силната жена, която съм познавала, не отстъпи чак до сетния си дъх.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - свързвам бижутата на Пандора със стил. Решила съм да се наградя с едно от тях когато изпълня поставената ми годишна цел да сваля определени килограми.

# 277
Дъщеря ми.
Емоциите ми с Пандора са свързани точно с нея - получи много чакана и желана гривна за рождения ден.

# 278
  • София
Майка ми е специална жена в моя живот!
Не съм имала бижу на Пандора, така че не мога да го свържа с момент/спомен.

# 279
Моята майка е специалната жена в живота ми. Досега не съм имала бижу на "Пандора".

# 280
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?Майка ми,защото е пример за мев
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Да,свързани са винаги с елегантност,стил и индивидуалност към всяка жена

# 281
Специалната жена в живота ми е майка ми. Обичам я! Талисманите на Пандора са страхотни. Купувала съм точно за майка ми. Невероятни са !

# 282
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Двете най-специални жени в моя живот са майка ми и баба ми.
Всеки един талисман на гривната ми свързвам с определен човек и събитие.

# 283
Специалната жена в живота ми е мама, тя е сила, доброта и вдъхновение за мен.
Имам няколко талисмана на Пандора, естествено са свързани със специален за мен момент и си ги пазя.

# 284
Моят пример беше баба ми , а сега е Мама силна и упорита.
Моите талисмани са свързани със спомени и такива, които ме описват.

Общи условия

Активация на акаунт